2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
گلم دو تا از دوستهام قبل از انتقال هر شب کیسه ی اب گرم گذاشتن رو رحم و شکم، از شب تا صبح، نیم ساعت پ ...

ممنونم عزیز

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

سلام دوستان،شب همگی بخیر،شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها رو به همتون تسلیت میگم،انشا الله خود خانم گره از کار هممون باز کنه

دوستان یه نذری هست،خوندن حدیث کساء به مدت ۴۰ روز در حالت پاکی و بعد از یک نماز واجب،و هر روز فقط یک بار خونده بشه به نیت برآورده شدن حاجت

گفتم به مناسبت امشب بهتون بگم واقعا حدیث کسا معجزه می‌کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط اینکه واسه پانکچر دکتر گفتش که باید ال دی بخورم اینماه و ماه بعد روز دوم ویزیت شم واسه گرفتن دار ...

عزیزم.خب من نمیتونم درباره مشکلت نظر بدم چون اطلاعاتی ندارم..ولی امیدورارم بهترینها برات رقم بخوره برات دعا میکنم دوستم ک بهترین تصمیم رو بگیری...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من الان یکساعت هی میام چک میکنم که خبر مثبت شدنا رو بشنوم انشاله بزودی مثبت میشی دوستم

مرسی دوستی

الان که خیلی ناامیدم،احساس می کنم هیچ وقت قرار نیست من جواب آزمایشم مثبت بشه

بسلامتی عزیزم انشالله و حتما مامان میشی و درسرهای بزرگتر میاد سراغت که صد البته شیرین و جذابن آرامش ...

عزیزم تورویان دهنده میبری کارش که تموم شدالبته به گفته خودشون ی دهنده برات میزارن وپریودت وبااون خانومذهماهنگ میشه متاسفانه خانمی که من برده بودم ۱۷تاتخمک پاداینهابهم چهارتادادن والکیگفتن چیکارکنیم خانمی که برات گذاشته بودیم چهارتاداده دوتاشوماه پیش انتقال دادن نگرفت دوتاش موند

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
این شخص هم خیلی خونریزی داشته وحتی تاچند روز باید گاز استریل   دور ب ی ض ه میذاشته تااگه ...

مرسی عزیزم ک جواب دادی.خدا کنه شوهر منم خوب بشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
چشم. غلط کردم. خدایا استرس رو از همه دور کن . 

دور از جون عزیزم.چشمتم بی بلا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم.خب من نمیتونم درباره مشکلت نظر بدم چون اطلاعاتی ندارم..ولی امیدورارم بهترینها برات رقم بخوره ب ...

مرسی دوست خوبم چی از این بهتر ...خیلی خیلی ممنونم امیدوارم خدا کمک کنه فقط که از همه طرف تحت فشارم و  البته 5 ساله درگیری بی وقفه...دیگه ببین دارم به چی راضی میشم به خواب هم نمیدیدم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام شب خوش...امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید ببخشید بی مقدمه برم سر اصل مطلب  دوستان خوبم خیل ...

عزيزم به نظر من سلامتى خودت از همه چى مهمتره

اگه بهتره براى سلامتيت اين كارو انجام بدى به نظرم انجام بده بايد بتونى مادر سالم و قويى باشى كه دو فرداى ديگه از بچه ات به بهترين شكل محافظت كنى

شايد نتونم نسبت به سوالهات كمكت كنم اما از ته قلب برات دعا مى كنم هر آنچه كه برات خير و صلاح است خداى بزرگ به بهترين و راحتترين شكل سرراهت قرار بده و به خواسته قلبيت به زودى زود برسى🙏🏼🌸💕

سلام آناجون سوال دارم ببخشید زیاد حرف زدم جوابمو میدی؟ امپول اچ سی جی رو میخوام دوتا همزمان بزنم دو ...

من قبل از پانکچر گفتم عفونت شاید داشته باشم سوزش دارم گفت نمیتونم بهت انتی بیوتیک بوم دیگه دیرِ چهار پنج روز قبل از عملم بود 

کرم کلوتریمازول داد فقط 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
دوستان سلام من تقریبای هفته دیگه انتقال دارم ازتخمک اهدایی هستم دوجنین بیشترندارم خواستین واطلاعی دا ...

عزیزم میشه بپرسم هزینت چه قدر برات تموم شده ؟

برای تخمک اهدایی چه قد تو نوبت موندی؟

دوستانی که انوکسا ۴۰ میزنن. یه سوال دارم. من دو روز بعد پانکچر گفتن بزنم ۱۵ تا داد. تو دستوری ک تو ک ...

من یازده روز

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بچه ها دکتر به من گفت برو بیمارستان دارو بدن سقط کن ولی من امیدمو از دست نمیدم شاید خدا خواست و بچه ...

شرایط خیلی سختیه و تصمیم گیری از اونم سخت تر.امیدوارم بهترین برات اتفاق بیفته

عزيزم من آلمان زندگى نمى كنم اما دوستام اكثرا آلمان هستن كلا اروپاييها سختگير هستن براى هر مساله در ...

هاناجون يكي كه أقامت نداره و فقط بخواد بره براي انجام جراحي، بايد آزاد حساب كنه؟ نميتونه بيمه بشه؟؟ بيمه كردن شرايط خاصي داره؟

...
هاناجون يكي كه أقامت نداره و فقط بخواد بره براي انجام جراحي، بايد آزاد حساب كنه؟ نميتونه بيمه بشه؟؟ ...

نه عزيزم بايد حتما يه نوع اقامتى داشته باشه حالا اون اقامت موقت باشه يا دايمى

اينو مى دونم كه همينجورى نمى شه بيمه شد حتى پولش هم باشه يه سرى قانونهاى خاص خودشو داره كه من جزيياتشو نمى دونم