2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
بارداری با آی وی اف خوبی نداره...اگه طبیعی بود ناراحت نمیشدم میگفتم بازم میشه..ولی حتما خودتون توی س ...

ماهيرخ جون خيلي ناراحت شدم خانمي برات ، حالا سونو رفتي ؟ مطمئني كه سقط شده عزيزم ؟ حتما دليلش رو پيگيري كن ان شا الله كه خدا برات بهترينها رو كنار گذاشته .

سلام دوستان ، ان شا الله كه همگي خوب باشيد .  چه جالب واقعا اينطوري هست ؟ چون براي من هم سر دخ ...

آقا من خنگم تشخیص نمیدم کم شده یا زیاد😁😃😃😃😃

فقط در این حد میتونم بگم که اخرین بار هفته پیش پنج شنبه موهای دستمو زدم الان خیلی کم در اومده تنک تنک..😄

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه چیزای عجیبی میگن برای جنسیت... یاس حالت تهوعت خوب شد.. ؟؟

اره حرفای مادر بزرگاست😂 تهوعم خوب نشد ولی خدا رو شکر دیگه بالا نمیارم، فقط حالتشو دارم که آنا جون گفت صبحا نون سنگک خشک بخور، بهترم، لیمو همش بو میکنم، راستی همون سه شنبه میری سونو😍😍من ان شاالله دوشنبه میرم، شما حالت تهوع نداری شکر خدا؟ 

آره..انقباضای شدید خونریزی شدیدتر.دفع جنین و جفت و همه کوفت و زهرماراش

عزیزم...

خدا بهت صبر بده.. نمیدونم چی بگم.

همه چی ک خوب بود..

ان شاءالله خیلی زود معجزه خدا لونه کنه تو دلت☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
چه جالب سوال منم همین بود🤔😁

دل به دل تونل😍😍😍

نه عزیزم عالیه خداروشکر..محیا جون تقویتی هاتو مرتب بخور و استرسو بریز دور.همه چی درست میشه...

نمیدونم چرا من حس میکنم محیا خانم گلمون خیلی استرس داره البته بیشترش سر کنجکاویشه😇یعنی بعضی وقتا با خودم نشستم میگم خدایا آرامش بده بدوستمون😉🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم شما جواب آزمایشت مثبت شد بسلامتی؟؟

اصلا نرفتم ازمایش🙈.میدونم منفیه.زورم میاد برم 😁 ولی باید برم تا دکتر بهم دارو بده .بدون جواب ازمایش دارو نمینویسه 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام دوستان ، ان شا الله كه همگي خوب باشيد .  چه جالب واقعا اينطوري هست ؟ چون براي من هم سر دخ ...

سلام عزیزم، اره بعضیا این اعتقادو دارن، حالا نمیدونم چقدر قابل اطمینانه😂

خوبی عزیزم.... خیلی اسم سبحان رو دوست دارم....ایشاله اسم گل پسرت سبحان باشه😁😊یعنی فضولتر از من کس ...

ممنون عزيزم ، شما خوبي ؟ من خودم هم دوست دارم اسم سبحان رو ولي واقعا جنسيت ني ني ام اصلا برام فرقي نداره ، ان شا الله كه فقط سالم و صالح باشه و اسمش رو هم بايد با همسرم هم به توافق برسيم . 😍😍😍 عزيزم فضولي براي چي ، منتظر خبرهاي خوب شما هم هستيم به زودي به اميد خداي مهربون .

سلام خواهر گلم  الحمدالله میگذرونیم.... من شنبه دیگه اگه خدا بخواد.....امروز روز 12 ای یوایم ا ...

ای جان..ان شاء الله به زودی با خبرای خوب خوشحالمون کنی..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اره حرفای مادر بزرگاست😂 تهوعم خوب نشد ولی خدا رو شکر دیگه بالا نمیارم، فقط حالتشو دارم که آنا جون گ ...

آره همون سه شنبه میرم.☘🍀🍃

نه خداروشکر.. فقط دوبار خیلی خیلی کم..

یه سرچ کردم نوشته بود تهوع و خستگی بارداری بخاطر ویتامین ب ۶ هم میتونه باشه. من چون دوماه مصرف کردم شاید ازونه که ندارم.

آنا جونم گفت شاید بی تاثیر نباشه.

تو برای ساک رفتی الان مجدد برای قلب میری؟

آقا من خنگم تشخیص نمیدم کم شده یا زیاد😁😃😃😃😃 فقط در این حد میتونم بگم که اخرین بار هفته پیش پنج ...

عزیزم تو خنگ نشدی آخه برا تو دو تا جنس مخالفن یعنی میخوای4 تاش یه جنس بشن...وا چه حرفا

ایکی مو رو کم کرد اون یکی پشت سرش زیادش میکنه باور کن از همین حالا تو دلت جنگشونه😂😂😂😂

کی میری سونو؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،