2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا باهات موافقم.....  من شخصا درسته صد درصد دکترمو از هر لحاظ قبول ندارم، نه اینکه خودم ...

دقیقا مثل من که به زور دکتررو راضی کردم برای سیکل نچرال اما اینقدر نه اوردن و قیافه شونرو کج و معوج کردن اخرهم معلوم نشد چه اتفاقی برام افتاد و خودشون جواب منطقی براش نداشتن. برای همین گفتم ایندفعه که پری بشم جنین دردونه ام رو میبرم یه مرکز دیگه که لااقل من و دکتر حرف همدیگر روبفهمیم   

آره..انقباضای شدید خونریزی شدیدتر.دفع جنین و جفت و همه کوفت و زهرماراش

یا خدااااا چرا اینطوری شد پس!!خدایا خودت هوامو داشته باش و به هممون ارامش بده. عزیزم شوک شدم پیامتو دیدم از ته قلبم میخوام خدا بهت صبر و ارامش بده و یجوری به زودی سوپرایزت کنه که فکرشم نمی کردی

قسمتم بچه نیست حتما ممنون

ماهیرخ جون بخدا خیلی برات ناراحت شدم انشالله خیلی زود برات جبران شه.همین ک باردار میشی خودش نشونه خوبیه فقط باید دلیل سقطاتو پیدا کنی انشالله خیلی زود دوباره باردار میشی و برات میمونه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دارو چی خوردی؟ از روشهای سنتی و گیاهی هم چیزی خوردی؟ شوهرت سالم بود؟

من اوابوست ،اینوفولیک، سیدرال خوردم، ویتامین دی هم تنظیم کرده بودم، تیروئید و پرولاکتینمم تنظیم کرده بودم، سه چهار کیلو ام وزن کم کردم، شوهرمم گرید آ صفر بود، واریکوسل خفیفم داشت،  وزن کم کرد، کاسنی خیلی میخورد، شبا فقط سالاد میخورد، آب سرد به خودش میزد، شلوارای گشاد میپوشید، فرتیل پلاسم میخورد که عالی بود، منم سیاهدونه میخوردم که گذاشتم کنار، چون اینجا بچه ها گفتن پرولاکتینو ممکنه بالا ببره

من مشکل از خودمه پلی کیستیکم دو بار انتقال جنین داشتم که هر دو بار یه هفته بعد از مثبت شدن سقط شدن.. ...

عزیزم متاسفم خدا بهت صبر بده خودم تجربش داشتم میدونم سخته خیلییییی . پیش کی انتقال دادی ؟ سونو ساک رفتی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ماهیرخ جون بخدا خیلی برات ناراحت شدم انشالله خیلی زود برات جبران شه.همین ک باردار میشی خودش نشونه خو ...

بارداری با آی وی اف خوبی نداره...اگه طبیعی بود ناراحت نمیشدم میگفتم بازم میشه..ولی حتما خودتون توی سیکلین دردسرا نگرانیا اون چهارده روز کذایی رو میدونیم دیگه..بعدش سقط شه خیلی سخت تر یه بارداری طبیعیه خیلی...اگه جواب آز منفی شه خیلی راحت تره تا اینکه مثبت شه و سقط بشه

عزیزم متاسفم خدا بهت صبر بده خودم تجربش داشتم میدونم سخته خیلییییی . پیش کی انتقال دادی ؟ سونو ساک ر ...

خیلی....انتقالام یزده مرکز ناباروری یزد

آره سونو ساک رفتم گفت همه چی نرماله دو هفته بعدش برم برای قلب ..که دیگه به اونجاها نکشید ..

کی باید برم سونو ببینم بقایا دارم یا نه؟؟

سلام دوستان 

کسایی که تجربه prp  دارن می شه لطفا راهنمایی کنن

تا این حد می دونم که خون رو می گیرن و پلاسمای غنی از پلاکت تهیه می کنن

بعدش داخل رحمی تزریق می کنن؟

چند روز قبل انتقال تزریق می کنن؟

فاصله گرفتن خون و تزریق چقدره؟