2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خیلی....انتقالام یزده مرکز ناباروری یزد آره سونو ساک رفتم گفت همه چی نرماله دو هفته بعدش برم برای ق ...

همین امروز و فردا باید بری اصلا همین امروز برو ولی وقتی خودش دفع شده فکر نمیکنم بقایا باشه . ختما امروز برو سونو خدا ک بقایا نباشه اگرم باشه بگو تا قرص بهت بده . ولی ان شالله ک نیستش . وقتی رفتی سونو ساک سن حاملگی با سن پریودی اختلاف نداشت ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
شما شیراز بودین درسته؟؟دکتر خوب تو زمینه سقط مکرر میشناسین؟؟

بله شیرازم . من دکتر رستمی میرم ک الان دو ماه هستش ک دیگه نمیرم میرم پیش مددی همون دستیار رستمی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساراجون ذخيره سه و نُه، يعني چهار مثلا، تو ابن سينا معنيش چيه؟ يعني داره كاهش پيدا ميكنه؟؟

ن عزیزم ذخیرت خیلی خوبه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من اوابوست ،اینوفولیک، سیدرال خوردم، ویتامین دی هم تنظیم کرده بودم، تیروئید و پرولاکتینمم تنظیم کرده ...

ياس بانوجون چه مدت مداومت داشتي تو خوردن اينوفوليك و بقيه چيزايي كه ميگي؟؟  ٢)اينوفوليك روزي دوتا؟؟  ٣)سيدال چيه؟ 

٤)باتچكر😆

...
پس چرا طرف ميگه تخمكا بي كيفيتن😩😩😩😩😫؟؟؟

کیفیت تخمک برا اینه که وقتی تخمکا زیادن کیفیتشون میاد پایین باید دارویی بگیری ک تخمکای کمتری بالغ شن تا کیفیتشون بره بالا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من مشکل از خودمه پلی کیستیکم دو بار انتقال جنین داشتم که هر دو بار یه هفته بعد از مثبت شدن سقط شدن.. ...

به نطر من حتما برو البرزی.....نگا منشور احترام به بیمار رعایت نمیشه اما من با سرچ و پرس و جو دیدم نود درصد دکترای خوب اینجورین...   

بقول آنا جون اعتماد به دکتتر مهمه....

بعد پلی کیستیک که مشکل حادی نیست عزیزم...  خیلی ناراحت شدم از سقطت

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
همین امروز و فردا باید بری اصلا همین امروز برو ولی وقتی خودش دفع شده فکر نمیکنم بقایا باشه . ختما ام ...

چرا چهار روز کمتر بود که دکتر گفت چون پریودات نا منظمه و رشد بتاتم نرماله .طبیعیه

به نطر من حتما برو البرزی.....نگا منشور احترام به بیمار رعایت نمیشه اما من با سرچ و پرس و جو دیدم نو ...

نمیدونم اصلا حتما ویزیت میشم ببینم چجوره ..دکتر ابطحی رو میشناسین؟؟

پلی کیستیک بودنم مهم نیست دیگه ..الان دنبال دلیل سقطامم ..آخه هر دو سثط شش رو زبعد از جواب دوم آز بوده .یخورده عجیبه برام نمیتونم بفهممش

سلام مریم جان..خوبی؟.عزیزم کی باید ازمایش بدی؟

سلام خواهر گلم  الحمدالله میگذرونیم....

من شنبه دیگه اگه خدا بخواد.....امروز روز 12 ای یوایم اما تاریخم 5 بهمن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نمیدونم اصلا حتما ویزیت میشم ببینم چجوره ..دکتر ابطحی رو میشناسین؟؟ پلی کیستیک بودنم مهم نیست دیگه ...

ابطحی رو نرو البته نظر منه...اگر شما البرزی رو پولکی میدونی ابط حی پدر جد پولکی بودنه....و از نظر تشخیص من با دیدن مواردی قبولش ندارم

ماهیرخ  عزیزم اگرم میخوای برو پیش عمویی.یعنی یه نامه معرفی بگیر با پروندت ببر درمانگاه مطهری روزای زوج ساعت دو بده منشی....وقتی دکتر بیاد میخونه و طبق مشکل وقت میده......

البرزی رستمی عمویی و چند تای دیگه استادن بقیه دکترا که هستن تمامی دانشجوی اینان.....

میدونی میگم پیش اینا بری بهتره....

عمویی چون میتونی راحت حرف بزنی رو پیشنهاد میدم اول برو پیشش.واقعا الان نیاز به دکتری مثل اون داری.....انشاله متوجه مشکل بشی بعد اگر خواستی برو پیش یکی دیگه

ا