2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
عزیزم تو خنگ نشدی آخه برا تو دو تا جنس مخالفن یعنی میخوای4 تاش یه جنس بشن...وا چه حرفا ایکی مو رو ک ...

خخخخخخ... والا چمیدونم منم گفتم یه حرفی زده باشم😁

سه شنبه شب میرم.. فک کنم ده .. ده نیم😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اصلا نرفتم ازمایش🙈.میدونم منفیه.زورم میاد برم 😁 ولی باید برم تا دکتر بهم دارو بده .بدون جواب ازمای ...

وای سارا 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗اگه علامت نداری جون من یه از بده😇😇😇😇

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم شما كه احتمالا ان شا الله هم دختر داري و هم پسر . 😍😍😍

😍😍😍😍 

میگم مامان سبحان سینه های شما سفت شده. والا از من شل کن سفت کن راه انداخته😃😂😃😂😃😂

یروز درد میکنه یروز طبیعی..

کلا جوجه هام مظلومن فک میکنم😃 کاری به ننشون ندارن😊

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خخخخخخ... والا چمیدونم منم گفتم یه حرفی زده باشم😁 سه شنبه شب میرم.. فک کنم ده .. ده نیم😍

خدایی اونا تو دلت موندن چکار کنن با حرفای تو....

نمیدونم انقدر بدم🙄 یا واقعا خوبم😋 دلم میخواد چهارتاش بشن پسر😜یا سه تا پسر یه دختر😎

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آره همون سه شنبه میرم.☘🍀🍃 نه خداروشکر.. فقط دوبار خیلی خیلی کم.. یه سرچ کردم نوشته بود تهوع و خس ...

اره من واسه ساک رفتم، دکترم فرستاد، یه چیز کیسه مانند بود، توشم یه نی نی 2میلی متری، گفت انقدر کوچیکه نمیتونم سن بارداری رو تخمین بزنم، یه چیزی ام خاموش روشن میشد تو مانیتور، گفت قلبشم میزنه ولی خیلی الان زوده، برو اول بهمن بیا واسه قلب

😍😍😍😍  میگم مامان سبحان سینه های شما سفت شده. والا از من شل کن سفت کن راه انداخته😃😂😃😂😃 ...

عزيزم والله من كه هنوز بچه هم شير ميدم اصلا معلوم نيست سفت شدن سينه هام براي بارداري باشه ، هر موقع پر شير هست سفته هر موقع خالي هست شله ، سري قبل هم سينه هاي من سفت نبود اصلا ، كلا از من در مورد علامت نپرس كه كلا با همه متفاوتم . 😂😂😂😍😍😍

خدایی اونا تو دلت موندن چکار کنن با حرفای تو.... نمیدونم انقدر بدم🙄 یا واقعا خوبم😋 دلم میخواد چها ...

خخخخخ.... ای مریم ای مرریم😎😎😎 

برامن فرقی نداره. فقط سالم باشه و صالح😚😘

خخخخخخ... والا چمیدونم منم گفتم یه حرفی زده باشم😁 سه شنبه شب میرم.. فک کنم ده .. ده نیم😍

من هایپر شده بودم و تو بیمارستان بستری بودم ؛تخت بغلیم سه قلو زایمان کرده بود.دوتا دختر یه پسر.میگفت اون تو جنگ بود همیشه 😁 چند روزه که جواب ازمایشت مثبت شده،همه ش اونجوری تصورت میکنم 😍😍 تو یه ساعت دو بار پاشد رفت شیر داد بهشون اومد 😍😍

قسمت همه ی بچه های تاپیک باشه ان شاء الله

بارداری سه چهار قلویی راحت 😄😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اره من واسه ساک رفتم، دکترم فرستاد، یه چیز کیسه مانند بود، توشم یه نی نی 2میلی متری، گفت انقدر کوچیک ...

خب بسلامتی ان شاءالله❤❤❤😍

قلبون نی نیت😍😍😍😍

ای جان..ان شاء الله به زودی با خبرای خوب خوشحالمون کنی..

ممنون.....خودم منتظر مثبت شدنم انقدر دارم خوب فکر میکنم .....مگه داریم داریم خدا منفیش کنه نه حتما مثبته

عزيزم والله من كه هنوز بچه هم شير ميدم اصلا معلوم نيست سفت شدن سينه هام براي بارداري باشه ، هر موقع ...

چشم چشم😍❤

اره هرکسی یه مدله😊🍃🍀

وای سارا 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗اگه علامت نداری جون من یه از بده😇😇😇😇

عززییززم 😍😍😁😁 چون علامت ندارم زورم میاد برم دیگه..چندروز پیشم بی بی چکم منفی شد راستی.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اصلا نرفتم ازمایش🙈.میدونم منفیه.زورم میاد برم 😁 ولی باید برم تا دکتر بهم دارو بده .بدون جواب ازمای ...

سارا فکر کن اگه حامله باشی، چه حامله ی خوبی هستی؟ بدون علامت و راحت واسه خودت میچرخی😂😂😂

ممنون عزيزم ، شما خوبي ؟ من خودم هم دوست دارم اسم سبحان رو ولي واقعا جنسيت ني ني ام اصلا برام فرقي ن ...

انشاله سالم و صالح باشه....و عاقبت بخیر هرچی هست معجزه شیرین خدان خیلی دلچسپه