2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام ب همگی تورک آنا جان ی سوال داشتم!من تو سیکل انتقالم بعد عفونت شدید گرفتم متاسفانه پماد کلوتریم ...

عزیزم فکر نکنم مانعی باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون امروز دوباره سونو دادن دکترم گفت تکرار شه تو سونو گرافی نوسته جفت در دیواره فوندال خلفی ...

عزیزم خوب خلفی بودنش یه خوبی داره حرکتاشو انشالله زودتر میفهمی..... 

به نظرم با دکترت مشورت کن احتمالا سرکلاژ بشی..... 

اینطوری خیالت راحت‌تر میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عززززززییییییزززززززززم☘🍀🍃 کلی رو خودم کار کرده بودم که سه شنبه برم ها😃😃😂 زدی تمام مقاومت هام ...

عزیزم خدا همراهای مهربونت حفظ کنه و تنشون سلامت باشه.... 

ممنونم آنا جون .. پس یعنی باید چه ازمایشی بدیم که ژنتیک جنین مشخص بشه مشکل داره یا نه ..همون دی ان ...

عزیزم مگه دی اف آی انجام ندادین؟ 

من فکر کردم انجام دادین..... 

عزیزم نه منظورم اینه سلامت جنین رو تا این حد به کمک پی جی اس میشه نظر داد..... 

البته اونم باز به هر حال صد درصد نیست..... 

ببین عزیزم تستهای تکمیلی و که انجام دادی فکر کنم البته اینکه چه قدر کامل بودن نمیدونم..... 

ایمنی و که فکر کنم نیاز باشه تکرار کنی..... 

انشالله این دفعه برا درمان کاملتر میری و به سلامتی جواب میگیری.... 

عزیزم فکر کنم فرقی نکنه ولی خوب من حتی موقع خونریزی هم واژینال گذاشتم و دکترم واژینال تجویز کرده بود ...

ممنون عزيزم خداروشكر خيلي بهتر شدم خيلي 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

تی تی جون خیلی ناراحت شدم ،انشالله که خدا بهترینها رو به وقتش برات درنظر گرفته و بزودی دلت رو شاد میکنه.

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
تی تی جون خیلی ناراحت شدم ،انشالله که خدا بهترینها رو به وقتش برات درنظر گرفته و بزودی دلت رو شاد می ...

فدات بشم مهربون....انشالله که دل مهربون خودت شاد بشه به زودی و از شادیش و خبر نی نیاش دل منم گرم بشه😘😘🌸🌸🌸

عززززززییییییزززززززززم☘🍀🍃 کلی رو خودم کار کرده بودم که سه شنبه برم ها😃😃😂 زدی تمام مقاومت هام ...

ای جان خیلی خاص بودیا😍رفتی بالاترین نقطه خونه گرفتی  ما رو که اونجا راه نمیدن یعنی هنوز شرایطش جور نشده حتی با قسط هم نمیتونیم نزدیک خدا خونه بگیریم🙄

انشاله خوب حال کنی حین بهره بردن از نور خدا مارو هم دعا کن....

امروز که شنبه شد  این هفته منتظر خبرای خوب این تاپیکم...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلاام..کسی از شیراز هست؟؟میتونین یه دگتر  خیلی خوب تو زمینه سقط و ای وی اف معرفی کنین بهم؟؟

عزیزم البرزی رستمی عمویی شمالی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،