2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
@بانوالانور     سلام بانو جون  شما میدونی دکتر ح ی د ر روزای شنبه و یکشنبه کجا هست ...

روز شنبه كرج عظيمه مركز نابارورى رويش 

روز يكشنبه مطب تهران عصرها 

حالا شماره و ادرسهاشو خواستى عزيزم برات بفرستم 

بهترين دكتره به نظر من 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودمم اولویتم بچست یعنی احساسم بچه رو انتخاب میکنه ولی نمیدونم اگر باردار شم ترم بعد میتونم ۴ ساعت ر ...

والا من با شرايطي كه الان دچارش شدم

هميشه حسرتشو ميخورم چرا بيخود درس خوندم، عمرمو تلف كردم

وقتي كار مرتبط با رشتم نبوده و نيست و قراره همون كارهايي رو انجام بدم كه با ديپلم هم ميتونستم انجام بدم!!

مثل خيلي از اطرافيان الان بچه داشتم، مدرك هم كه فعلا مفت شده، ميرفتم ي مدركي ميگرفتم  

فوقش دفاعت بازم عقب بيافته

فداي ي تاري موي بچت  

البته اين نظر من هست( با اين منجلابي كه توش گرفتار شدم)

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
والا من با شرايطي كه الان دچارش شدم هميشه حسرتشو ميخورم چرا بيخود درس خوندم، عمرمو تلف كردم وقتي ك ...

خودمم ارشدم برام مفت نمی ارزه به خدا اگه میدونستم اینجوریه اصلا شروعش نمیکردم فقط الان دقیقا قدم آخرشم دلم میسوزه اینهمه سال رفتم و اومدم حالا الانم یه ترم عقب افتادنش برام مهم نیس فقط میگم بعد انتقال و تو بارداری میتونم برم یه شهر دیگه دفاع کنم یا نه،چون اینهمه دارم هزینه ی روحی و جسمی و مالی میکنم واسه آی وی اف به خاطر رفتن یه شهر دیگه یه وقت بچه از بین نره 

مامان اینده نیومده هنوز 

امیدوارمممممممم با خبرای خوش بیاد یکم  قر برم برای فسقلیلاش 😍😍😍💃💃💃💃💃💃

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مامان اینده نیومده هنوز     امیدوارمممممممم با خبرای خوش بیاد یکم  قر برم برای ...

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
ممنون عزیزم .. ان تی گفت احتمالا دختر وپسرن  دختر رو مطمئن بود ... چند روز دیگه میرم غربالگری ...

سلام شاینا جون خدارو شکر که شرایطت خوبه چن روز پیش دیدم تیکر نداری نگران شدم،ان شاءالله نی نی هاتو به سلامت بغلت بگیری،از مرجانو آسمان خبری نیست تیکرشم برداشته،

سلام سلام به همه دوستای عزیزتر از جان🌻🍃🍀

دوستای دوست داشتنی مث خواهر❣🌸

معذرت میخوام که دیر اومدم☺

همونطور که خبر داشتین آسانسور خراب بود و تازه دو درست شد و من دو نیم رفتم آزمایشگاه. گفتن شیش آماده میشه...

اما هی رفتیم و گفتن آماده نیست،دوباره داریم حساب میکنیم و .... حتی بهم زنگ زدن و روز انتقال و پریود آخر رو پرسیدن..

دل تو دلم نبود😁

تا بلاخررررررره ساعت ۷ جواب دادن😍

به لطف خدای مهربونم که تنها پناهمه،و نگاه ۱۴ معصوم و در کنار اینها لطف و مهربونی و دعای خیر تک تک شما دوستای گلم مثبت شدم🍃😍🍀

🍀با بتای ۴۶۶۰🍀

باورتون نمیشه چقد اشک ریختم و تو اون لحظه از خدا خواستم تک تک شما که برام عزیزین حاجت روا شین❣❣

از خدا خواستم همینجا جشن مادرشدن تک تکتون رو بگیرم😍

ممنونم از همتون و از همه دوستانی که تو خصوصی جویای حالم بودن.🍃🍀🌻

مهربونترین ها همچنان التماس دعا دارم ازتون🌸🌻

ان شاءالله یکشنبه تکرار آزمایش دارم و 🍀میدونم و ایمان دارم که دستم تو دست خداست و خودش تا آخر این راه همراه و مواظبمه،چون با تمام وجود خودمو سپردم بهشو راضیم به رضای خودش🍃🍀

دوستتون دارم❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘