2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
ممنونم عزیز دلم دمت گرم کار خوبی میکنی خدا بهت پاداش خیر بده دستورشو که میدونم از روز ۳ پری تا ۵ ...

خانومی من چندماه کلومفین یا لتروزول خوردم روز هفتم یا هشتمه پری سونو شدم اگه سایزشون خوب نبود دکتر hmg میداد روز ۱۲ سونو میشدم اگه سایزشون بالایه ۱۷,۱۸ بود دکتدکترhcg میداد و می‌گفت یک شب درمیون اقدام داشته باشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من 6تا جنینم مونده ولی چه فایده که من دیگه قصد ادامه دادن ندارم

ثمين يه ذره استراحت بده به خودت و دوباره شروع كن

انشالله دلت پر از آرامش مى شه تو عشق بچه تو وجودته مى گى بى خيال شدم اما مطمينم نشدى تو مى تونى عزيزدلم 

شك ندارم كه خدا بهت توانشو داده و مطمينم به خواسته قلبيت مى رسى فقط يه چى بهت خواهرانه مى گم حرفمو گوش كن رو وزنت كار كن چند ماه برو ورزش چند كيلو لاغر كن و بعدش برو دنبال جنينهات 

باور كن از ته قلب برات و همه منتظرها دعا مى كنم مى دونم اذيت شدى حق دارى هر چى بگى اما نذار برات چند سال ديگه اى كاش ادامه مى دادم بمونه 

چون مطمينم تو بخواى مى شه خدا هم برات بهترينهارو رقم مى زنه🙏🏼💕🌸

مرسی عزیزم منم روز ۱۳گفت ضخامتم ۹و قراره شنبه برم واسه انتقال و بدون دارو ،شما بابت جلوگیری از یبوست ...

الهى انتقالت بهترين انتقال باشه عزيزم💕🌸من سعى كردم آب زياد بخورم و آلو و سالاد و روغن زيتون

انتقال عين معاينه است هيچ دردى نداره در حد نهايت ٥ تا ١٠ دقيقه انتقال طول مى كشه 

اصلا نگران نباش خودتو به خدا بسپار حتما خدا همراهته فقط آرامش آرامش آرامش

سلام دخترا خواهش میکنم راهنماییم کنید دی ف ای همسرم 50درصد چه خاکی تو سرم بریزم گفتند دلیل سقطام اینه

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
ان شالله جنین های تپل مپلی درست میشن توکل برخدا عزیزم 🤲🙏🏻

مرسی عزیزم.  توکل به خدا 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
الهى انتقالت بهترين انتقال باشه عزيزم💕🌸من سعى كردم آب زياد بخورم و آلو و سالاد و روغن زيتون انتقا ...

خیلی ممنونم بابت همه چی ،خدا انشاالله تو راهیتو صحیح و سالم بغلت بده و زندگیت وفق مرادت پیش بره یه دنیا تشکر😘

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
به خدا برا منم تقریبا یکی دو سال اینطوری تخمکامو هدر دادن.....

واقعا همينطوره البته من خدا رو شكر ذخيره تخمدانم كم نيست ولي اصلا از اول من خودم هيچ مشكلي نداشتم و تجويز كلوميفن و لتروزول اصلا كار درستي نبود برام ، من همسرم كه واريكوسلش رو عمل كرد بعدش شايد اگر خودمون كمي بيشتر صبر ميكرديم راحت طبيعي باردار ميشديم ولي خوب خودمون خواستيم زودتر به نتيجه برسيم و مشكل اصلي همون واريكوسل همسرم بود ، نميدونم اصلا دكترها چرا اين تحويزها رو چندين و چند بار تكرار ميكنن .

یعنی فولیکولت کوچیک بود دوباره کلومیفن داد؟یا سینال داد؟ سونوگرافی بیرون بود دکترم نبود

سینال داد بعدش. اول کلومیفین و سینال داشتم ۳ تا. بعد ازسونو ۲ تا سینال اضافه کرد. من دکترم تو مطبش سونو میکرد . اما ۲ سال پیش ک دکترم سونو نداشت میگفت همون روز ک سونو دادی بیار ببینم تا دستورشو بدم. شماهم باید ببری تا ببینه . یا سیکلو کنسل میکنه یا دارو اضافه  میده. اچ سی جی هم ساعتشو و حتی ساعت نزدیکیمو بهم میگفت

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
نه ثمین جوون اون جنین ها حیفن منتظر مامانشونن ،ولی به خودت استراحت بده خودتو از دارو های هورمونی دور ...

حیف منم که اینهمه سال عمرم گذاشتم پای بچه ای که معلوم نیست اصلا قراره بیاد یا نه.

تلاش کردنی بود کردم دیگه هیچ تلاشی نمیکنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....