2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
قضیه داره پیش دکترم سونو نکردم اهان پس بهت نمیگفت فولیکولت چنده من شنیدم باید ۱۸ تا ۲۰ باشه ولی ب ...

چرا میگفت ولی من تو دوره کلومیفن کیست شد و کنسل شد و دفعه بعد دید کلومیفن بهم نمیسازه لتروزول داد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
باورت میشه دیشب خیلی دلم گرفته بود سرنماز همینطوری بیادت  افتادم  از ته دلم برات ...

خیلی گلین شما . منم همش دعاتون میکنم همیشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم خوشحالم هم ترس دارم هفته دیگه سه شنبه انتقال دارم 😔 دوشنبه که سونو شدم ضخامتم ۷:۹ بود الانم درد ...

عزیزم  چقدر خوب به سلامتی ان شاالله🌼🌼🌼🌼

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

ممنون عزیزم شما صبح گفتی تجربه نداری ممنونم ازت گقتم شاید خانومهای دیگه مصرف کرده باشن یا بهم بگن ...

عزیزم گفتم که تجربه ندارم، یعنی واقعا حکم تجربه نداره چون بهترین سالهای عمرمو هدر داد و کلی تخمکم هدر رفت. فقط یادمه اون اوایل یعنی ۶-۷ سال پیش کلومفین داده بود یه دکتری که چند سال مارو دنبال نخود سیاه فرستاده بود.....

تازه بعدها فهمیدیم ما مشکل اسپرم داریم.....

عزیزم اگه توقع داشتی الکی فقط بگم یه زمانی که حتی یادم نیست از روز چند سیکل کلومفین خوردم و طبق جدولی که میدادن و یادم نیست کی و چه روزایی نزدیکی داشتم ببخشید که گفتم تجربه ندارم.

من ترحیح میدم با چیزایی که خیلی مبهم و کمرنگ یادم مونده کسیو سردرگم نکنم.....

من حتی چیزایی که مطمئنم باشم صد درصد نمیگم چون دوست ندارم باعث ایجاد مشکل برا کسی بشم و تا عمر دارم براش عذاب وجدان بکشم و نتونم خودمو ببخشم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من انتقال دارم و کم خونی هم دارم به نظرت قرص فیفول بخورم چون به دکتر گفتم کم خونی دارم جوابی ...

عزیزم به هیچ وجه سر خود نخور.....

به دکترت بگو.....

من یادمه اوایل بارداری فولیک اسید داشتم سر پسرمم فمیبیون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم گفتم که تجربه ندارم، یعنی واقعا حکم تجربه نداره چون بهترین سالهای عمرمو هدر داد و کلی تخمکم هد ...

ممنونم عزیز دلم دمت گرم

کار خوبی میکنی

خدا بهت پاداش خیر بده

دستورشو که میدونم از روز ۳ پری تا ۵ روز روزی ۱

روز ۱۲ هم سونوگرافی برای تعیین روز تزریق امپول

ولی چون امروز فولیکول غالب نداشتم و بزرگترینش ۱۲ بود گفتم بپرسم ببینم اشکالی داشت که دوتا دیگه سرخود باهم خوردم که ظاهرا هیچکس نمیدونه

السلام علی الحسین💖
وای خداروشکر خیالم راحت شد کلی قر دادم امروز بلند بلند آهنگ میخوندم یه حرف مثبت خیلی تاثیر میذاره دی ...

نگران نباش انشالله همه چی عالی پیش میره.....

اره خدا رو شکر

برات تو خصوصی پیام گذاشتم لطفا اگه امکانش هست جوابمو بدین ممنون میشم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام خانوما وقتتون بخير،ي سوال داشتم من دوقلوبارداربودم ك ي قل هماتوم داشت ورشد نكرد ازاون موقع تاهف ...

عزیزم + فکر کن انشالله که چیزز نیست.....

فقط اگه دلت آروم نمیگیره یه سونو برو شاید عروس خانوم یا آقا دوماد هوس کرده زودتر رونمایی کنه و خودشو به مامانش نشون بده.....

ممنونم عزیز دلم دمت گرم کار خوبی میکنی خدا بهت پاداش خیر بده دستورشو که میدونم از روز ۳ پری تا ۵ ...

سلام .عزیزم کاش نمیخوردی اون دوتا رو !مگه پیش دکترت نرفتی سونو؟من وقتی میرفتم سونو و سایزشون کوچیک بود بهم hmg میداد میزدم.دوروز بعد دوباره سونو میرفتم و بهم امپول hcg تجویز میکرد

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم گفتم که تجربه ندارم، یعنی واقعا حکم تجربه نداره چون بهترین سالهای عمرمو هدر داد و کلی تخمکم هد ...

واقعا حیف تخمکایی که با لتروزول و کلومیفن هدر شد

برات تو خصوصی پیام گذاشتم لطفا اگه امکانش هست جوابمو بدین ممنون میشم

جواب دادم عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
واقعا حیف تخمکایی که با لتروزول و کلومیفن هدر شد

به خدا برا منم تقریبا یکی دو سال اینطوری تخمکامو هدر دادن.....

باورت میشه دیشب خیلی دلم گرفته بود سرنماز همینطوری بیادت  افتادم  از ته دلم برات ...

الهام جان عزیزم خیلی خوشحال شدم که روز انتقال نی نی هاتون مشخص شد😍😍 به سلامتی و با دل خوش بغلشون بگیری عزیزم