2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
دوتا عزیزم  جنین شناس گفت ما خیلی تعجب کردیم ماه پیش یه دونه تخمک خیلی خوب بود که جنین گرید a ...

راست گفته الان همه رو میکرو می کنن

نا امید نشو اشالا این دوتا می گیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استرس نگیردت یه دفعه.چون هردکتری یه نظری داره.ولی کاش میذاشتی تومطب برات خراش میداد.

عریزم.میدونی تا کی میشه انجام بدی. مثلا فردا ک روزسومم هس برم.انجام بده  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیرم خوبم شما جطورین؟؟آره لکه بینی و انقباض و درد شدید داشتم ..پروژسترونم رو زیاد کردم آسپرینم ...

اگه رو حتی به ذهنتم نیار.....

بگو حتما میرم و قلبشو(نو) میبینم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوتا عزیزم  جنین شناس گفت ما خیلی تعجب کردیم ماه پیش یه دونه تخمک خیلی خوب بود که جنین گرید a ...

درناز جون خواهر خيلي عجله ميكني كاش اينماه نميرفتي به خودت زمان بده و اگه صلاح ميدوني دكترتو عوض كن

هم خودتو تقويت كن هم بگذار كمي آرومتر بشي البته اين موارد رو پزشكا بايد بگند ولي متاسفانه چون روي بيمار تمركز ندارند و فقط فكر جيب خودشون هستند ناچارا بايد خودمون رعايت كنيم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
@تورک_آنا     😭😭😭😭

چی شده عزیزم؟

نبینم غمتو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب این چیه یعنی 41 مشکل داره؟ یا طبیعیه؟

عزیزم مگه نمیگی تو رنجه؟

سهیلا جون بهشون بگو پری شدم دکتر گفته ۳ پری بیا چاره نیست مصلحتیه  

خداخیرت بده...امتحان میکنم.امروز روز53پری هست وخبری از پری نیست

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام.بچه ها من رفتم سونو کیستم.رفع شده بود ..بالاخره بعد 5ماه رفتم.سیکل انتقال ..داروهامو شروع کردخی ...

مبارکه عزیزم.....

از الان تبریک منو بپذیر برا مامان شدنت.....

چی بگم والا  خوب اخه بشه دیگه به درد میخوره مگه جنین خوبی میشه ؟

ببین اگه جنینی تشکیل بشه که انتقال بدن دیگه خوب و بد نداره

دکترا مرض ندارن جنین مشکل دار انتقال بدن که

درناز جون خواهر خيلي عجله ميكني كاش اينماه نميرفتي به خودت زمان بده و اگه صلاح ميدوني دكترتو عوض كن ...

در واقع که نیکان افتضاح هست اینکه به کنار

ولی دیگه توان ندارم 

از یه طرف میگم بازم ابن سینا با وجدان تر بودن که از اون اول گفتن اهدایی درسته من  خیلی ناراحت شدم ولی بانیکان هم اعصابم داغون شد هم شوهرم حساب کرد گفت این سه دوره شده ۲۸ 

میگم.نظرتون درباره پی آرپی وخراش رحم چیه؟من.ب دکتر پیشنهاد دادم.قبول کرد.گفت بمون همین حالابرات خراش ...

عزیزم خوب بستگی به شرایط داره میتونه تاثیر + داشته باشه....