2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
والا نمیدونم..... پرتودرمانی میدونم ضرر ممکنه داشته باشه شیمی درمانیو نمیدونم......

سلام انا جان امروز روهفتم انتقالم بود خیلی سردرد دارم همش فکرمیکنم این سردرد وگردن درد من نشونه ی منفی بودنه انتقالمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه این پرتو درمانی نشده شیمی درمانیه و بعد از شیمی درمانیش یه امپولهایی میزنه که به گفته خودش سرطان ...

سلام من تو يه مقاله خوندم نوشته بود داروهاي شيميدرماني مواد راديو اكتيو از خود ساطع ميكند و در تماس با ايت افراد زنان باردار بايد احتياط كنن به نظر من زنگ بدن از دكترت بپرس تانگراني نداشته باشي

سلام انا جان امروز روهفتم انتقالم بود خیلی سردرد دارم همش فکرمیکنم این سردرد وگردن درد من نشونه ی من ...

عزیزم چرا اینجوری فکر میکنی؟

خوب بگو حتما از بارداریه.....

خیلیا تو بارداری سردرد دارن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم. یعنی تو هم دیفرلین نداشتی؟ 

نه عزیزم من سیکلام کوتاه بودن.....

اولی سینافکت داشتم.....

دومی و سومی ستروتاید.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه اوندفعه مثبت بودم سردردنداشتم

ربطی نداره.....

نمیتونی دو بارداریو با هم مقایسه کنی.....

خانما من فردا یک مهمان دارم که یکشنبه هفته پیش یعنی ده روز پیش شیمی درمانی شد6 این در حالیه که من نم ...

شیمی درمانی مشکلی برای اطرافیان نداره. نباید نزدیک کسانی باشی که عکس هسته ای گرفتن

عزیزم از فردا فاصله هپارین و آمپولتو اگه میتونی بیشتر کن.... بهتره دو ساعت فاصله بدی.....

آناجون چرافاصله بایدداشته باشه هپارینوپروژسترون،؟؟؟من انوکساپارینوپروژسترونوهمزمان تزریق میکردم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
امروز میخواستم زنگ بزنم ببینم برفرداوقت میده برم.حالا فرداصبح زنگ میزنم ببینم چی میگه.مستقیم برم نمی ...

قبلش زنگ بزن وقت بگیر بگو دکتر گفته جوابت حاضر شد زودتر بیار تا سیکلتو شرو کنم 

مامان مرجان😊 اصلا استرس نداشته باش لک تواوایل  بارداری طبیعیه،شیاف ب نظر من موقع خواب بزار ک د ...

ممنونم عزیزم.چشم😊🍀

خداروهزار مرتبه شکر الان روحیم خیلی خوبه😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم اول به خودت مسلط باش ،اکثرا بارداری های ای وی اف لکبینی دارن شیاف بزار استراحت کن هپارین یا آ ...

قربونت عزیزم🍀🍃

آره .. پروژسترون روزی دوتا.هپارینم دوتا.

فعلا گفتن آسپرین قطع کنم.شیاف اضافه کنم.

خوشبختانه لک بینیم غلیظ نیست.در اصل انگار ترشحات قهو ه ایه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
قبلش زنگ بزن وقت بگیر بگو دکتر گفته جوابت حاضر شد زودتر بیار تا سیکلتو شرو کنم 

یعنی دکترعارفی هست یا رفتش خارج اونم؟

شماکی دیدیش؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها من هپارینم امشب مجددا خریدم... اولش نوشته clotin.. پایینشم هپارین سدیم... همونه؟؟؟

از یه شرکتم هست..