2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خدا هر دورو براش حفظ کنه....

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
آنا جون دکتر گفت وزنش عالیه 😌 خودم فکر میکنم ی کم وزنش کمه حالا خودمو بستم ب دلستر و خامه و بستنی😁 ...

سلام عزیز

ان شالله دیگه چیزی نمونده که دختر نازتو بغل کنی 

عزیزم شما بعد از انومالی چند بار سونو داشتی ؟

توی ماههای بالاتر ازمایشات خاصی دکتر نوشته ؟؟

امپول بتا متازون اگه زدی هفته چند وچند تا ؟

ممنون میشم سوالارو جواب بدی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز ان شالله دیگه چیزی نمونده که دختر نازتو بغل کنی  عزیزم شما بعد از انومالی چند بار س ...

عزیزم من بتامتازون رو برا دخترم هفته ۲۹ و پسرم ۲۷ زدم.....

حالا شمام همین حدودا میزنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خواهرم بار دوم مثبت شد ولی با اولین بار پیش طرازی مثبت شد الان دخترش 2 سال و نیمشه یعنی میشه یه روز ...

فكر ميكنم من هم كه داشتم اولين صفحات تاپيك رو ميخوندم خواهر شما رو ميشناسم ، پس اگر اشتباه نكنم پسرش رو جاي ديگه تا اونجا كه حافظه ام ياري ميكنه رويان مثبت شده و دخترش رو كه شما ميگيد پيش دكتر طرازي ؟ ان شا الله خدا به شما هم فرزند سالم و صالح ميده فكر نميكنم استخاره در مورد روش هايي كه پيشرفت علم جلوي پامون گذاشته كار درستي باشه . مثلا من خودم خيلي خيلي دوست دارم الان فرزند دومم هم دختر باشه و همجنس باشه با فرزند اولم البته در اولويت اول فقط ميخوام سالم و صالح باشه ولي بعد باز ته دلم فكر ميكنم حالا اگر اين يكي دختر شد براي سومي شايد برم تعيين جنسيت از جنينهاي فريزم و اون موقع شايد استخاره درست باشه ولي واقعا براي اصل بچه دار شدن فكر نكنم درست باشه .

سعی کن سرتو گرم کنی کتاب یا مجله بخون ،به خودت مسلط باش

خیلی سر خودمو گرم میکنم ولی خب مدتشم طولانیه هرچقدم ادم سرخودشو گرم کنه بازم یادش میفته ولی چاره ای نیست باید صبر کنم 

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
فكر ميكنم من هم كه داشتم اولين صفحات تاپيك رو ميخوندم خواهر شما رو ميشناسم ، پس اگر اشتباه نكنم پسرش ...

مرسی عزیزدلم اخه پیش دکتر طب سنتی خودم کار میکنم حسابدارم

بهم گفت میکرو نکن با دارو گیاهی میارمش بالا دو دلم اخه مورفو 1 تحرک 0 چجوری میخواد بیاد بالا حالا شنبه وقت دارم پیش اورولوژ برم ببینم چی میگه خودمم پیش طرازی وقت دارم خدا کنه همین باشه مشکلمون چیزای دیگه ازش درنیاد من از یه کم خونی و پرولاکتین بالا مشکلم رسید به پلی کیستیک و این ازمایش شوهرم  

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

آناجون من یازه پریودم با هفت روز گونال اف زدن هفت تا فولیکول داشتم تو سایز یازده

امروز یکی دیگه زدم سه روز دیگم میزنم با اینا به تعداد فولیکولام دیگه اضافه نمیشه یا میشه؟

سایزشون که به طور معمول روزی دومیل رشد میکنه معمولا

تعداشون چطور

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
انشالله بسلامتی زایمان میکنی🤩🤩 عزیزم بنظر من بیهوشی بهتره 

ارمغان

مگه مطب عارفی امروز سشنبه بعدظهرباز نیست؟هرچی زنگ میزنم برنمیدارن.

امروز جواب آزم اومدبایدزنگ بزن برم .امابرنمیدارن گوشی ر

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آناجون من یازه پریودم با هفت روز گونال اف زدن هفت تا فولیکول داشتم تو سایز یازده امروز یکی دیگه زدم ...

عزیزم تعداد معمولا زیاد نمیشه مگر اینکه سایزهای کوچیکترو نشمرده باشن اونا بزرگ بشن.....

انشالله تخمکهای خوبی منتظرته عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جون من لک دیدم.. الان رفتم دستشویی لباس زیرم کثیف بود.. خیلی معذرت میخام با ادرارمم متوجه شدم که می چکید..

کیشانی گفت آسپرین نخور.. شیافم بزار روزی یکی..

الان بزارم یا شب؟

قرمز نیستا قهوه ای...

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام آنا جون. میگم کار آمپول دیفرلین چی هست که قبل انتقال به بعضیا میدن. دکترم به من نداد میگم شاید ...

عزیزم اون برا سیکلهای بلنده.....

حتما مناسب تو نبوده این نوع سیکل.....

من هر سه سیکلم کوتاه بودن....

قرار نیست همه سیکلشون عین هم باشه....

در ضمن اصلا سیکلها به هم ارجحیت ندارن مهم انتخاب سیکل مناسب برا هر فرد هست.....

آنا جون من لک دیدم.. الان رفتم دستشویی لباس زیرم کثیف بود.. خیلی معذرت میخام با ادرارمم متوجه شدم که ...

عزیزم اصلا هول نکنیا.....

کاملا طبیعیه.....

آسپرینو فعلا قطع کن و شیاف رو اضافه کن.....

آمپولتو کی میزنی؟

من که شیافو همون لحظه که دیدم گذاشتم.....

عزیزم اصلا هول نکنیا..... کاملا طبیعیه..... آسپرینو فعلا قطع کن و شیاف رو اضافه کن..... آمپولتو ک ...

امپولمو هشتو نیم میزنم..

کیشانی گفت شیاف شب بزار اثر کنه.نمیدونم چیکار کنم...

هپارین رو گفت ادامه بده.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
امپولمو هشتو نیم میزنم.. کیشانی گفت شیاف شب بزار اثر کنه.نمیدونم چیکار کنم... هپارین رو گفت ادانه ...

آره اول فقط آسپرین کفایت میکنه اگه جواب نداد هپارینو قطع میکنه.....

من اون موقع آمپولو ده شب میزدم شیافو ۸ شب گذاشتم......

خلاصه نترس فقط استراحت کن.....

پروژستروناتم استفاده کن همه چی خوب پیش میره.....