2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
اره والا.انقدر به این بیچاره فشار اومد تو هایپری الان دیگه خودشو زده به خواب 😁میترسه باز ازش کار بک ...

سارا جون این تصور ماهست ک فک.میکنیم فقط تا قبل بیستم بارداری ممکنه..من خواهر خودم ..ی هفته مونده ب پری رابطه بدون ن ز د ی ک ی داشت..چون فک میکرد اونموقع دیگه بارداری صورت نمیگیره ولی باهمون حامله شد  حالا توهم واس خیالت راحت شه ی از بده عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=79555320]سلام مهررربونا🍃🍀☘ جواب آز بتام اومد... آز تکرار.. 😍12250😍[/QUOTE تبریک به مامان ...

فدات شاینا جون🍀🍃

دعا کن تا آخرش به خیر خوشی☘☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آخ جوووون دیگه بری سونو قطعا میبینی چنتاهس

آره عزیزم🍀☘ انشاءالله روزی خودت☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آره عزیزم🍀☘ انشاءالله روزی خودت☘🍀

فدای تو انشالله عزیزم با دعای خیرشما دوستای گلم 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اوووه مبازکااا دو سه تا نینی داریا

عزیزم انشاءالله هرچندتا که بتونم صحیح و سلامت بغلشون بگیرم☘

انقد هوووول بودم فک کردم همین شنبه میرم سونو😂😂😂 نگو شنبه ۶ بهمن بوده نوبتم..

حالا منشی دید زیادی هولم گفت دوم بهمن بیا😍😍😍😍😍

عزیزم صفحه اولو نگاه کنی اسممو پیدا میکنی..... سه بار میکرو کردم.... سومی نتیجه شیرینش شد پرنسسم.. ...

خوندم.  آفرین به این پشتکار. آفرین. خدا حفظشون کنه. اشانتیون رو باحال گفتی 😍

مرسی خیلی روحیه گرفتم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
اون سری که میکرو تسه کرد درد داشت ولی این سری تسه شد تا ظهر اومدیم خونه یه کم استراحت کرد و ناهار خو ...

مرسی عزیزم خداکنه شوهر منم زیاد اذیت نشه،شما همراهم داشتین اونروز یا خودتون دوتایی رفتین؟