2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
تازه از بیمارستان اومدم هیسترو شدم ی دیواره داشتم قبلا پارسالم اون دیوارهه بودش الانم بودش گفتش ک دی ...

عزیزم انشالله طبیعی باردار میشی 

خدا رو شکر برادرت خدا حفظش کرده بقیه مشکلات با صبر حل میشن 

عزیزم انشالله داداشتم حالش خوب خوبه..... میری و میبینش دلت آروم میگیره..... انشالله بعدشم با یه سو ...

مرسی دوستم انشالله خدا بچه هات رو واست حفظ کنه .

آنا جون فکرکنم یه مشکل اساسی دارم وازش بیخبرم دیروزکه ۶روز پریودم بودالبته پاک شده بودم یهوکمردرد ودلدرد گرفتم شبش هم رحمم درد میکرد وتیرمیکشید‌ باید زنگ بزنم ابن سینا ببینم بیمه قبول میکنن وهزینه هاش چقدرمیشه.اگه بتونم قبل عید برم خیلی خوب میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش عزیزم...آره خانوم خیلی خوش اخلاق و خوبیه..حتی سر انتقال اول آیت والکرسی خوند..بعدم بهم گفت آرو ...

دکتر فیروزآبادی مگه تو یزد نیست؟؟

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
پس منم بخرمش     شما هم ٤٠٠ گرفتي؟

۴۶۰  از داروخونه مهرانفر گرفتم داروخونه جودی گیشا هم داشت 

بله بگیر 

ببین من یه دونه فولی داشتم جنین شد چند نفر که بامن پانکچر کردن چندتا فولی داشتن جنین نشداز منم سنشون خیلی کمتر بود  فکر کنم این قرص تاثیر داشت 

البته انتقال منفی شد که شاید به خاطر فیبروم بوده

من اذر سال قبل یه قوطی ۱۰۰ تایی روزی ۳ عدد خوردم همون ماه مولتی ویتامین  و رویال ژلی داشتم بنظر ...

منم دوسال پيش ي بسته dhea و ي بسته اووبوست و سه چهارتا قوطي كيوتن ١٠ خوردم

اما بعدش دكتر همش بهم ال دي و اچ دي داد

بيچاره تخمك هام اصلا وقت نكردن خودشونو نشون بدن

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
الهی عزیزم همیشه بخندی  خوب اینکه یه راه حل ساده داره زنگ بزن به گوشی داداشت  یا به هر ج ...

اووووف دردمن که یکی دوتا نیست ازیه شهر مرزی غرب کشور باید بیام تهران حداقل۹_۱۰ساعت ماشین هم نداریم بخدا استرس درمان ومشکلم یه طرف این دوری راه هم یه طرف .انشالله شما هم بزودی باتخمک خودت باردارمیشی تا وقتی ذخیره صفر نشه امید هست .البته باید به معجزه خدا هم ایمان داشت

۴۶۰  از داروخونه مهرانفر گرفتم داروخونه جودی گیشا هم داشت  بله بگیر  ببین من یه دون ...

قوطيش ابي بود؟

اخه نه پلمپ داره نه نشونه و كد وزارت بهداشت

ادم ميمونه واقعا دارو هست يا ناصرخسرو پر شده  

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
ای جااااان دلم😂😂😂😂معلومه از اون دخترای خوش اخلاقی که هرجا میری کلی دوست پیدا میکنی...خیلی باحال ...

من نوکرتم خیلی سالاری 

از تاثیرات اون خانم داش مشتیه 🤣😂😁

قوطيش ابي بود؟ اخه نه پلمپ داره نه نشونه و كد وزارت بهداشت ادم ميمونه واقعا دارو هست يا ناصرخسرو پ ...

نه اون داروخونه رو من از اطلاعات دارویی پرسیدم میخوای عکسشو واست بفرستم 

البته من ذخيره تخمدانم  هم پايينه واسه همين نتونستم رو يه مشكل زوم كنم و دنبال درمان باشم بعد ...

واقعا چرا دکترا هرکی ذخیره ش کم بشه میگن اهدایی تا وقتی ذخیره صفر نشه امیدهست.انشالله با تخمک خودت باردارمیشی اونم دوقلو

آنا جون ،من امروز ۱۲ سیکلم سونو شدم ضخامت نزدیک ۸ بود و عمق رحم ۶  سوالم اینه عمق رحم به کوچیک ...

عزیزم میدونم برا تعیین محل درست انتقال جنین استفاده میشه.....

حالا کاربردای دیگه شو نمیدونم.....

چون یادمه یه بار به دکترم گفتم چرا با سونو انتقال نمیدین گفت چون عمق رحمتو میدونم بر اساس اون تو بهترین مکان انتقال میدم.....

یا همچین توضیحی داد دقیق جملاتش یادم نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ماهيچههههههه😂😂😂😂😂😂خداي من😂😂😂 😅😅 شرمنده ماهيرخ جون اين ني ني سايت خودش تايپ كرد😅

خخخخخخخخ.....

منم میگم این ماهیچه از کجا اومد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com