2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
عزیزم مسکن به هیچ وجه..... تحمل کن..... حتی استامینوفن ساده هم که اجازه میدن نخور اونم باعث بیش فع ...

خدا خیرت بده به بچه هات هم سلامتی 😘😘😘

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون راستش رو بخوای دردش زیاد برام مهم نیست فقط ترس افتاده به جونم میگم یعنی احتمالش هست که بعد ل ...

پرپر جونم دقیقا بعد لاپراش طبیعی باردار شد.....

منم شاید صبر میکردم طبیعی باردار میشدم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
درنازجون  امروزخیلی ناراحت بودم ‌داداشم یه هفتس تصادف کرده ولی بهم نگفتن چون راه دورم واین ...

عزیزم انشالله داداشتم حالش خوب خوبه.....

میری و میبینش دلت آروم میگیره.....

انشالله بعدشم با یه سورپرایز برمیگردی خونت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم استرسو از خودت دور کن به نظرم بعید نیست باردار شدنت.....

وضعیت همسرم تعداد آز 80و تحرک بین 40تا 50.خودمم pco که لاپرا کردن و اندومتریوز هم در آوردن.دارو هم فقط لتروزول و متفورمین دادن با آمپول آزاد سازی قبلا چند تا همhmgاستفاده میکردم که دکتر نداد.حالا به نظرتون چقدر امید به بارداری طبیعی هست تو 3ماه؟؟

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
عزیزم رو نمونه نوشته بود کورتاژ اندومتر؟؟؟؟آخه واسه منم دادن که بردم پاتولوژی یکی دیگه هم دادن اندوم ...

عزیزم نمونه برداشتن از دیواره فکر کنم حکم همون خراش هم داره.....

ای جان  عزیزم  از این خاطرات زیاد دارم  مثلا رفته بودم اولین بار مطب دکتر تهرانی ا ...

ای جااااان دلم😂😂😂😂معلومه از اون دخترای خوش اخلاقی که هرجا میری کلی دوست پیدا میکنی...خیلی باحال یود خانم داش مشتیه😂😂😂

مرسی درناز جونم که حاالو هوا رو عوض کردی...من واقعاااا افسردگی گرفتم بعد انتقال...الان کلی خندیدم...ایشالله دلت با خبر بارداریت به زووودی شاد بشه خواهر❤❤❤💕💕

بچه ها اينجا كسي قرص DHEA استفاده كرده؟ نظرتون راجع بهش چيه؟!! من دوسال پيش مصرف كردم اينسري بعد ...

من اذر سال قبل یه قوطی ۱۰۰ تایی روزی ۳ عدد خوردم همون ماه مولتی ویتامین  و رویال ژلی داشتم بنظر خودم روی کیفیت تخمک خیلی تاثیر داشت

هفته آینده باید برم سونو کنن دارو بگیرم برای ماه بعدش. والا خودشون چیزی راجب دکتر نگفتن. بنظرت هفته ...

من ساکن شیرازم به مرکز گفتم رفت و آمد برام سحته دکتر معتمدشون رو تو شیراز بهم معرفی کردن که دکتر خودمم بود..دیگه تا قبل از روز انتقال زیر نظر خودشم ویتامینام دکتر خودم بهم داد

انشالله که خیره .آره ازاین نظرهم بررسی بشی خیالت راحت میشه.

البته من ذخيره تخمدانم  هم پايينه

واسه همين نتونستم رو يه مشكل زوم كنم و دنبال درمان باشم

بعد انتقال هم دكترم حرف از اهدايي زد

ولي دوتا جنين من گريدشون a بود

اگه اينقدر بد بود، جنين نميشد

دلم راضي نميشه مشكل از تخمك باشه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
این هایی که دادن بردیم واسه نمونه یعنی چیز خطرناکی بودن؟جای نگرانی داره؟کورتاژ اندومتر یعنی چی.ضخامت ...

نه عزیزم طبیعبه.....

روال کار اینه....

منم داشتم.....

جواب پاتالوژی رو میبری دکترت میبینه.....

چیز نگران کننده ای نیست.....

مثلا من یادمه وقتی جوابو بردم دکتر گفت بله پاتالوژی هم تایید کرده که کیست آندومتریوز بوده همین.....

پرپر جونم دقیقا بعد لاپراش طبیعی باردار شد..... منم شاید صبر میکردم طبیعی باردار میشدم....

پرپر جان چند ماه بعد لاپرا باردار شد؟؟؟؟شما چقدر بعدش میکرو شدی؟؟؟

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
مرسی که با حوصله جواب میدی عزیزم. راستی دکتر فیروزآبادی خوش اخلاق هم بود؟ 

خواهش عزیزم...آره خانوم خیلی خوش اخلاق و خوبیه..حتی سر انتقال اول آیت والکرسی خوند..بعدم بهم گفت آروم برو پایین که اینماه دیگه مامانی انشالله

برعکس دکتر ایندفعه که قبل از انتقال کلی غر سرم زد

عزیزم نمونه برداشتن از دیواره فکر کنم حکم همون خراش هم داره.....

خب از دیواره چرا نمونه گرفتن؟؟؟بخاطر این که ضخامتم کم بود یا دلیل دیگه ای داره؟

درنازجون  امروزخیلی ناراحت بودم ‌داداشم یه هفتس تصادف کرده ولی بهم نگفتن چون راه دورم واین ...

الهی عزیزم همیشه بخندی 

خوب اینکه یه راه حل ساده داره زنگ بزن به گوشی داداشت 

یا به هر جایی که زندگی میکنه  نمیدونم مجرده یا متاهل،  بگو میخوام با خودش صحبت کنم 

در مورد آی یو آی هم غصه نخور میدونم که هزینه ها و رفت وآمدو استرس های زیادی آدمو آزار میده ولی تا وقتی که تخمک هست و اسپرم دارید تلاشتونو بکنید 

اگه میبینی من نگرانم چون به خاطر سنم که ۴۴ هست ذخیره ام روبه پایانه شما وقت دارید دست از تلاش برندارید

منم تا اخرین تخمکی که دارم سعی خودمو میکنم تازه بازم اون موقع پایان راه نیست 

این همه آدمها تخمک اهدایی یا جنین اهدایی میگیرن یا بچه به سرپرستی میگیرن وقتی ما عشق مادر شدن  رو داریم جهان این امکانو در اختیارمون قرار میده فقط باید اون زمان موعودش برسه