2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684566 پست
عزیزم ان شاء الله بار بعدی همه چی خوب پیش بره این دستور رو من ازیه نفر توی همین نی نی سایت گرفتم بر ...

ممنونم به من گفتش ک بخاطر کورتاژ هشنی بودش ک داشتی نمیدونم چ کنم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ممنونم به من گفتش ک بخاطر کورتاژ هشنی بودش ک داشتی نمیدونم چ کنم

خشنی . بخدا چشمام از گریه باز نمیشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای منم خیلی خوب بود. مخصوصا جنبه آرامبخش بودنش👍

عزیزم بعد انتقال هم می خوردی؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم به این چیزا نیست.... اتفاقا فکرت مشغول میشه و یهویی با + سورپرایز میشی.....

انا جان.شوهر من یه کیست داشت که یک ماه پیش عمل شد البته بیهوشی نداشت بیحسی نخاعی بود و یه دوره انتیبیوتیک مصرف کرد.ممکنه تحرک اسپرم هاشو کم کنه.امروز رفتیم برای iuiنتیچه آزمایش خیلی بد بود.دو ماه قبل تحرک روی 54 بود امروز 1 هم نبود.

این داروها همه شون حالت تهوع میارن یکمی..😕 اره منم پریود شدم باید برم.تخمدانهام خیلی درد داره.فکرک ...

عزیزم 😂😂😂😂 حتما دفع میشه نگران نباش انشالله همه خوب باشه باهم  انتقالمون بیوفته همین ماه 😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام تارا جون  دکتر اصف جاه ادرسشو داری ؟ بله منم میگم واقعا یه دکتر درست حسابی نظر بده که ای ...

سعادت آباده پایین نیایش سر قره تپه ای  شماره منشیش ۰۹۱۲۴۰۹۱۰۵۶

تو جراحی فیبروم واقعا بعد از آصفجاه دیگه دیواره

اگر هم‌نیاز به حراحی نباشه بهت میگه

فیبروم من ۱۳ سانت بود عمل باز کرد ولی سه روز بعد سرپا شدم البته تو لاپاروسکوپی جز بهترینهاست

دکترت تهرانی نژاده؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم ان شاء الله بار بعدی همه چی خوب پیش بره این دستور رو من ازیه نفر توی همین نی نی سایت گرفتم بر ...

شاید علت اینکه اندو من۸  بوده خوردن شاهی زیاده😂کلا سبزی خونه ما شاهی و ریحون ونعناست😆😋

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم من یه باربا ایشون ویزیت شدم ایشون خیلی وقت میذاره برای بیمارش،به آزمایشای ایمنی وانعقادیم اعتق ...

حیف حیف که زودتر نرفتم پیشش و جنین های نازنینمو حروم کردم الان از پیشش اومدم گفت خانم اتفاقا شرایطت برای انتقال خیلی هم خوبه اصلا چرا امروز سونوت کردن!بعد از هاش سی جی دیگه سونو نمیکنیم. و اونی که به عنوان فولیکول ۱۶ تشخیص داده برات همون فولی ۱۸ یکشنبه بوده که تخمکش ازاد شده نه یه فولیکول دیگه و اینکه بعد از امپول اندو کلا اکوژن میشه ولی تا روز انتقال همچنان رشد میکنه و ضخیم تر میشه. خدایا چیکار کنیم از دست این دکترهای بیسواد که با روح و روان ادم بازی میکنن؟من و شوهرم تصمیم گرفتیم جنین رو انتقال بدیم مرکز مهزیار و ماه دیگه برم تو سیکل جدید با دکتر ن ق ا ب. این یه دونه رو میخوام به دنیا بیارم نمیخوام دست دکترهای بیسواد بدمش

تازه از سونو اومدم بازم سیکلم کنسل شد و ضخامتم ۴ بودش روز دهم سیکل . دکتر برا فردا برام هیسترو دادش ...

عزیزم ان شاء الله بار بعدی همه چی خوب پیش بره

این دستور رو من ازیه نفر توی همین نی نی سایت گرفتم برای آندوی نازک ولی خودم استفاده نکردم نمیدونم موثره بانه اگرخواستی امتحان کن👇

خانمای عزیز میدونید واسه اندمتر نازک چه چیزی خوبه؟؟؟انشالله که همه به مراد دلتون برسید  

آمادگی رحم

باه زنان(جیرجیر)

تا زمانی که دارو نگرفتید از مخلوط برگ شاهی با گل محمدی استفاده کنید

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
آناجون سلام من امروز جواب انتقالمو گرفتم که منفی بود راستش مرکزی که رفتم یزد بود ولی یه سری آزمایش ...

عزیزم اون رگه ها نمیتونن جنین باشن...چون جنین روز بعد انتقالت یه سلول خیلی خیلی ریزه اس که رگو خونی نداره...احتمالا واسه همون دستگاه معاینه بوده ...طبیعی بوده...ولی ازمایشای ایمنی و انعقادی معمولا هرکی بار اول منفی بشه انا جون میگن انجام بدن حتما

خشنی . بخدا چشمام از گریه باز نمیشه

گریه نکن دختر بخدا میفهمت چی میکشی لعنت به هرچی مشکله 😔 حتما حکمتی داره راه درمانتو پیش ببر تسلیم نشو همه چی به موقعش باهم درست میشه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم من یه دختر مامانی با سومین میکرو سال ۹۵ خدا بهم هدیه داد..... در کمال ناباوری بعدشم طبیعی بار ...

ای جانم عزیز دلم 

هزار ماشالله 

چقدر مهربونی که میای جواب بچه ها رو میدی و راهنمایی میکنی 😍😍😍

آناجون سلام من امروز جواب انتقالمو گرفتم که منفی بود راستش مرکزی که رفتم یزد بود ولی یه سری آزمایش ...

عزیزم شما مرکز ناباروری یزد رفتین؟ منم همونجا میرم و قراره برم دارو بگیرم برای ماه بعد انتقال بدن. خیلی ناراحت شدم منفی شدین چندتا جنین انتقال دادی و کیفیت چی بود عزیزم فریز انتقال دادی یا فرش