2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
این گونال افی ک نو صفحه 6گفته ازوماس ک خودمون باید ترکیب کنیم مال من آمادست خارج کردن هوا نداره؟منکه ...

عزیزم تزریقت درست بوده منم هرکار میکردم اون قطره اخریه میموند

هواشم اونقدر زیاد نیست که نگرانی

بعد از تزریقم یکم درد حس میکنی که کم کم خ.ب میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه از سونو اومدم بازم سیکلم کنسل شد و ضخامتم ۴ بودش روز دهم سیکل . دکتر برا فردا برام هیسترو دادش ...

شما دوره هات چند روزه است؟منم روز ۹ سیکلاندوم ۵ بود ولی بعد تا ۸بالا رفت

شما دوره هات چند روزه است؟منم روز ۹ سیکلاندوم ۵ بود ولی بعد تا ۸بالا رفت

۲۸ روزه . مال من بالاتر از پنج نمیره . اون ماهم تا بیستم سیکل همون پنج موندش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
انشاله  روز بروز نگاه و لطف خدا بیشتر شامل حالت بشه عزیزم.... منم انجام دادم و اومدم خونه..... ...

بسلامتی عزیزم،پس از الان شیر دادن نوزادتو تصورکن😀به به چه صحنه ی قشنگی،خدایا این لحظه روقسمت تک تکمون کن 🙏🙏🙏

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
خوب مگه هر روز آد نمیخوره؟

نه يه روزايي اصلا نميخوره، با زبان ميدتش بيرون، يه چند روزهم محض احتياط ندادم كه مطمن بشم از آد هستش، ديروز يه مارك جديد بهش دادم از ديشب شروع به جيغ زدن كرده و پاهاش رو تو شكمش جمع ميكنه، من كلا توي اين ٤٨ روز چند بار بيشتر بهش ندادم.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
خوب خودتو سرگرم کن..... به چیزی که دوست داری..... فیلم، سریال، کتاب، رومان، ختمهای مختلف قران و صل ...

انا جون من کارمندم و سر کار میرم وقتیم میام خونه کارای درسی رو باید انجام بدم. تابستون میرفتم کلاس نقاشی و ورزش که الان وقت نمی کنم منظورم اینه کار به اندازه کافی سرم ریخته

اما حتی وسط اینهمه شلوغی مثلا سرکار یهو می رم تو فکر و خیال ، تو ماشین که نشستم بیام خونه یا مثلا شبا خیلی دیر خوابم می بره از بس فکرای مختلف میاد تو ذهنم. البته تمام سعیم رو می کنم که کنترلش کنم اما خب سخته و بعضی وقتا از کنترل خارج

دوستان اهوازی کسی تحت نظر دکتر نقاب هست؟ امروز خیلی حالم گرفته شد نه به خاطر کنسل شدن سیکلم به ...

عزیزم من یه باربا ایشون ویزیت شدم ایشون خیلی وقت میذاره برای بیمارش،به آزمایشای ایمنی وانعقادیم اعتقاد دارن وحتما بررسی میکنن ونکته مهمش برای من این بود که بنظرم دکتری نیومد که برای پول بیشتر دست به هرکاری مثه سونوی بیخود یاکارای دیگه بزنه،حتی من  قید جنینامو زده بودم وقصد داشتم پیش ایشون ادامه بدم ولی متقاعدم کرد برگردم مرکز قبلی وهمون جنینامو انتقال بدم،یه نکته ی دیگه این بود که مطبش خیلی شلوغ نبودوآدم اذیت نمیشد البته من۲سال پیش رفتم نمیدونم الان چطوره.

عزیزم تزریقت درست بوده منم هرکار میکردم اون قطره اخریه میموند هواشم اونقدر زیاد نیست که نگرانی بعد ...

ممنونم عزیزم،ینی هربار اصلا خارج کردن هوا نداره درسته؟

اون حبابای کوچولو ک دوسه تا توشه ک هیچی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
البته واسه فیبروم که حتما باید یه دکتر دیگه برم  چون یه خانم دیگه هم بود فیبروم داشت من پرسیدم ...

ببخشید جسارت نباشه کجا تحت نظرین؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
تازه از سونو اومدم بازم سیکلم کنسل شد و ضخامتم ۴ بودش روز دهم سیکل . دکتر برا فردا برام هیسترو دادش ...

عزیزم ان شاء الله بار بعدی همه چی خوب پیش بره

این دستور رو من ازیه نفر توی همین نی نی سایت گرفتم برای آندوی نازک ولی خودم استفاده نکردم نمیدونم موثره بانه اگرخواستی امتحان کن👇

خانمای عزیز میدونید واسه اندمتر نازک چه چیزی خوبه؟؟؟انشالله که همه به مراد دلتون برسید  

آمادگی رحم

باه زنان(جیرجیر)

تا زمانی که دارو نگرفتید از مخلوط برگ شاهی با گل محمدی استفاده کنید