2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سلامممممم نگار گلی خوبی عزیزم تازه متوجه شدم شماهم اینحا هستی 😘

سلام عزيزم

قربونت برم

اره، بعد انتقال از تجربيات انا جون و دوستان ديگه استفاده ميكنم

خودت خوبي؟ چه خبرا

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
خوب همه این روالو دارن..... چند روز قبل انتقال پروژسترونا تزریقشون شروع میشه.....

اخه اولش قرار بود 4 (چهارشنبه) روز بعدش برم سونو اگه ضخامت خوب بود پروژسترون بزنم و سه روز بعدشم انتقال.

اما بعد که گفت بیا برات سل تراپی کنم قضیه سونو رو کنسل کرد و گفت از پس فردا (دوشنبه) پروژسترون رو شروع کن حالا همش نگرانم که ضخامت به اون اندازه که باید نرسیده باشه با وجود این پروژسترون ها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی،،،،من شنبه انتقال جنین دارم،،،دوسال پیش واسه شروع درمان ای وی اف دکتر تمام ازمایشات رو ...

الان واسه این فکرا دیره بیخودی فقط وسواس میگیری که نکنه ، نکنه ها شروع میشه

تمام تمرکزت رو بزار واسه انتقال و مثبت شدن

انشالله مثبت که شدی مجدد برای خیال جمع شدنت بگو بنویسه

بسلامتی انتقال بدی مامان خانم جدید 👍🌺

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
همه چی ردیفه عزیزم...شمارش معکوس تا مامان شدنت....راستی چه دارویی دادن بهت؟ خداکنه واسه منم مشکلی ن ...

خداکنه عزیزم همینطور باشه 😍😍😍

Progynova  دادن روزی دوتا باید بخورم معلوم نیست منظورش از معده ام چی بود گفت معده ات خوبه گفتم اره نکنه این دارو حالت تهوع میاره 😆

نگران نباش عزیزممم انشاالله برای تو هم درست میشه ! 

پریود بشی باید سونو بری ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اخه اولش قرار بود 4 (چهارشنبه) روز بعدش برم سونو اگه ضخامت خوب بود پروژسترون بزنم و سه روز بعدشم انت ...

آخرین ضخامت روز چند چند بوده؟

پروژسترون از روز چند شروع شده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزيزم قربونت برم اره، بعد انتقال از تجربيات انا جون و دوستان ديگه استفاده ميكنم خودت خوبي؟ چ ...

ای جانممم عزیزم شما خوب باشی منم خوبم عزیزم خوب کاری میکنی اینجا خیلی کمک میکنه منم خیلی بی تجربه بودم انا جان و دوستان کمکم کردن !

تشکر گلم منم خوبم همش درحال دویدن دکتر رفتن هستم خدا خودش هممون رو کمک کنه 🙏🏻😍 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خداکنه عزیزم همینطور باشه 😍😍😍 Progynova  دادن روزی دوتا باید بخورم معلوم نیست منظورش از معد ...

این داروها همه شون حالت تهوع میارن یکمی..😕

اره منم پریود شدم باید برم.تخمدانهام خیلی درد داره.فکرکنم روز سونو یه عکس دسته جمعی از کیستها بهم بدن 😀

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نميدوووونستممم ولي عجيب تو فكرش بودم. آنا جانم خودشون خواستن ؟ شما كه يادمه گفتين جلوگيري نداشتين، و ...

پرپر جون عزيزم بله ما خودمون خواستيم و جلوگيري نداشتيم ولي واقعا خيلي كم اقدام داشتيم تا نزديك دو ماه بعد از بارداري كه هيچي بعدش هم نهايت ماهي يك بار يا دو بار بعضي وقتها و واقعا فكر هم نميكرديم به اين زودي بشه ، تصميم داشتيم بعد از عيد بريم براي انتقال جنينهاي فريز ولي خدا خودش زودتر برام انتقال داد .

شمارو نمیدونم اگه دومیو میخوایی بی خیال باش جلوگیری نکن..... اما من واقعا الان از بارداری میترسم... ...

واقعا همينجوري ميشه... من ميترسم واقعا، جلوگيري نكنم يهو بي موقع بشه و دردسرا و سختيهاي خودشو داره اونم با وضعيت جسمي من، جلوگيري بكنم بشه مثل سري قبل و داستانها و مشكلاتش... توكل به خدا بريم جلو ببينيم چطوري ميشه. مرسي از توضيحت آنا جانم

عزیزم منم تنها بودم و کسی پیشمون نبود..... اکثر کارارو همسرم انجام میداد ولی بعد چند روز خودممغذا د ...

پس میشه غذا رو خودمون بزاریم 

من همسرم نمیتونه کارامو انجام بده یعنی وقتشو نداره 

راستی بابت شماره دکتر طرازی هم ممنون زنگ زدم برای اوایل اسفند بهم وقت دادن 

خداجونم شکرت       
عزیزم من انتقال اولم ب خانوادم گفتم ک وقتی منفی شد مادرم از خودم بیشتر غصه خورد اونم ب خاطر خودم ان ...

چقد خوب دریادل جون حس خوبیه خودمم راحت ترم 

من فقط همسرم وقت نداره کارامو انجام بده ولی دارم سعیمو میکنم سری بعد کسی ندونه 

یه فکریم به حال کارای خونه میکنم ممنون 😙😙😙😙

خداجونم شکرت       
آخرین ضخامت روز چند چند بوده؟ پروژسترون از روز چند شروع شده؟

۵.۶ میلیمتر روز  هفتم

از روز نهم گفت پروژسترون رو شروع کن

انتقال هم روز ۱۴

ممکنه به خاطر خونی که قراره روز ۱۲ تزریق کنن داخل رحم برنامه شو اینجوری داده باشه؟