2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046899 بازدید | 684563 پست
عزیزم شما مرکز ناباروری یزد رفتین؟ منم همونجا میرم و قراره برم دارو بگیرم برای ماه بعد انتقال بدن. خ ...

اره عریزم اونجا میرم ولی آزمایشایی که آناجون گفت رو خیلیارو نمیگیرن، و ما سه نفر که باهن انتقال دادیم هرسه منفی شدیم، حتما آزمایشایی که آنا گفتو انجام بده قبلش، همه چی... چون دفعه اول آسونه این مسیر ولی وقتی یه شکست داشته باشی خیلی سخت میشه

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
عزیزم شما مرکز ناباروری یزد رفتین؟ منم همونجا میرم و قراره برم دارو بگیرم برای ماه بعد انتقال بدن. خ ...

شش تا جنین داشتم

دوتا بی رو انتقال دادم که منفی شد

چهارتا بی دیگه هم دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اون رگه ها نمیتونن جنین باشن...چون جنین روز بعد انتقالت یه سلول خیلی خیلی ریزه اس که رگو خونی ...

کاش دفعه اول رفته بودم این آزمایشا رو

با هزاربدبختی و بعد یه سال دکتر گفت که اسپرمای همسرم مناسب کاشت شده، دوتاش که رفت

تازه از سونو اومدم بازم سیکلم کنسل شد و ضخامتم ۴ بودش روز دهم سیکل . دکتر برا فردا برام هیسترو دادش ...

زین جون ؟استرادیول میخوردی؟

من سیکل قبلم روزی دوتا استرادیول و دوتا اکویین داشتم صبح روز ۱۰ رفتم ضخامتم ۵ بود بعد دکرم استروژل واسه روی بازو داد و گفت صبح ۱۶ پری ساعت ۷ بیمارستان باش 

انتقال داد و منفی شدم،نمیدونم چرا با وجود ابنکه دیگه ضخامتم چک نکرد انتقال انجام داد سه تا جنین خوب از دست دادم بعد با جواب منفی رفتم گفت بخاطر سنت احتمالا منفی شدی🤔🤔

سعادت آباده پایین نیایش سر قره تپه ای  شماره منشیش ۰۹۱۲۴۰۹۱۰۵۶ تو جراحی فیبروم واقعا بعد از آص ...

بله عزیزم مثلا دکترم تهرانی نژاده ولی من روزاول تو مطب دیدمش و روزاول تو نیکان 

دیگه ندیدم بقیه سونوها و پانکچرو انتقالو صالحپور انجام داد 

امروزم باز صالحپور بود گفتم خوب چکار کنم گفت عکس گرفتم واسع دکار تهرانی اون میگه بهت 

گفتم من اصلا ایشونو ندیدم همش با شما بودم 

والا شورشو دراوردن ساغر سونو میکنه نتیجه رو باید انسیه بگه 😏

در مورد فیبروم چشم زنگ میزنم ببینم کی وقت میده 

من سال ۹۲ یه فیبروم خیلی بزرگ پیش دکتر شهناز امینی عمل کردم هر دکتری میرفتم میگفتن نمیتونیم رحمتو حفظ کنیم بعد که فیبرومو در اورد شوهرم دیده بود گفت که اندازه دوتا خربزه بوده 

راستی هزینه ها چطوره ؟ 

من اون موقع بیمه بانک بودم رایگان انجام دادم البته ۵۰۰ هم زیر میزی دادم از ترسم که خوب عمل کنه

تو سه تا نی بسته بندی بودن؟ کس برات انتقال داد؟ انتقال فریز دادی؟ 

اره سه بسته

انتقال اولم که امروز منفی شد فرش بود

خانم دکتر لیدا سعید انتقال دادن

اره سه بسته انتقال اولم که امروز منفی شد فرش بود خانم دکتر لیدا سعید انتقال دادن

من انتقالم فریز هست چون هایپر شدم.خیلی استرس دارم کاش مثبت بودی من استرسم کم میشد. انتقال درد داشتی؟ 

من انتقالم فریز هست چون هایپر شدم.خیلی استرس دارم کاش مثبت بودی من استرسم کم میشد. انتقال درد داشتی؟ ...

نه زیاد

پنج دقیقه هم طول نمیکشه

تازه شنیده بودم چراغارو خاموش میکنن وقتی میارنشون تا بهشون شوک وارد نشه ولی همه جا روشن و خوب بود