2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
عه چه جالب  شما به دکترتون اینو نگفتین ؟؟؟  سری پیش اصلا اینطوری نشدم

نه یادم نبود ،شما که گفتین یادم اومد ، وقتی داشتن انتقال میدادن پای چپم یه پرش خیلی بد و شدید داشت 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
داشتم فکر میکردم شاید آ اس آ نداشتم منفی شد  آخه سری پیش آ اس آ داشتم با اینکه بارداریم سرانجا ...

نه ربطی نداره ، دوستای من که داشتن منفی شدن ولی ایندفعه کارشناس رویان میگفت دیگه تصمیم گرفتیم یه مدت به کسی ا س ا ندیم ، قضیه پریدن پا رو اگه متوجه شدین از چیه به منم بگین لطفا😘 ان شاالله که بزودی نتیجه زحماتتونو ببینید😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد از مدتها اومدم تاپيكو اشغال كردم ولي اينو بگم به دوستاي منتظرم، شروع زمستون پارسال بدترين روز زندگيم بود به لحاظ روحي، حتي از روزاي منفي شدنم بدتر بود... روزي بود كه خيلي خيلي خيلي و واقعا قلبم شكست، جوري كه فهميدم هميشه وقتي فكر ميكردم دلم شكسته اصلا اينجوري نبوده و معنيِ واقعيِ دل شكستن و خورد شدن و اون روز فهميدم و خودمو از دست رفته ميديدم... سخت ترين و تلخترين شب زندگيمو گذروندم و دلم نميخواست هرگز صبح بشه چون تواني براي ادامه اين راه نداشتم واقعا... هييييچ اميدي نداشتم و خودمو يه بازنده ميديدم و نااميد بودم و فقط از ترس اينكه ازين ديرتر نشه و فرصتا از دست نرن تصميم گرفتم بازم شروع كنم كه خدا اينجوري نخواست و داستان رو جور ديگه اي رقم زد و اين شد كه به لطف خدا و خواست خودش توي زمستون امسال دخترم دو ماهه بود... چيزي كه هنوزم باورم نميشه و هميشه بانااميدي فكر ميكردم معجزه براي ديگران اتفاق ميفته و منتظرش نبودم

پرحرفيه منو ببخشيد، ما حس و حال همديگه رو خوب ميفهميم و منم هرچي كه كشيدمو خوب يادمه، اينارو گفتم كه بدونين خستگيهامون باعث نااميديمونه كه طبيعيه ولي قطططعا خدا مهربونه، بريد دنبالش و نترسين و ادامه بدين، حتما درست ميشه و به آرزوتون ميرسيد ان شاءالله هرچه زودتر

سلام دوستان عزیز

من ۲۹ سالمه و پی سی او هستم ۸ ساله منتظرم چندین بار آی یو ای انجام دادم و دوبار آی وی اف ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم .شوهرم هیچ مشکلی نداره . تو نی نی سایت در مورد آزمایش ایمنی انعقادی چیزایی شنیدم و با اسرار من دکترم برام نوشت آزمایشو 

الان جواب آزمایشو گرفتم ایمنی تیروئیدیم بالاست و سونو تیروئید دادم که تغییراتی تو ظاهر تیروئیدم مشاهده کردن

به نظرتون دلیل این همه تلاش من و بی نتیجه بودنش میتونه ایمنی تیروئیدی باشه؟؟

کسی بوده مث من و بعد چه اقدامی انجام دادین؟

به نظرتون با کنترل ایمنی تیروییدم مشکل ناباروری من حل میشه ؟؟

هر کسی تجربه ای در این خصوص داره خواهش میکنم در اختیارم قرار بده 

خانمها من از عصر همش لک بینی دارم خیلی ناراحتم خیلی از روز ۶ لک دارم خیلی کم بود ولی امروز روز ۸ هس ...

نگران نباش عزیزم...به دکترت بگو احتمالا برات شیاف اضافه کنن...لک که نشونه خوبیه...نشونه لانه گزینی میتونه باشه...به فال نیک بگیر...مطمینم خوش خبری

سلام بچه ها آنا جون بهت تسلیت میگم داغ دوست خیلی سخته ان شالله روحش شاد باشه شما میدونید کیت تخمک ...

عزیزم ممنون فدات.....

عزیزم راستشو بخوایی من خیلی به کیت وارد نیستم حتی یادمه ایام جوانی که چند باری استفاده کردم راستشو بخوایی هیچ وقت متوجه نشدم چی به چیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیز من ۲۹ سالمه و پی سی او هستم ۸ ساله منتظرم چندین بار آی یو ای انجام دادم و دوبار آی ...

عزیزم تغییرات تیروییدت صددرصد روی باروریت تاثیر میذاره...برو پیش دکتر غدد و تیروییدتو درمان کن...خیلی هم درمانش ساده اس با یه قرص خوب میشی ایشالله

بچه ها شما هفته چند قلب جنین و دیدین 

من ۶ هفته و ۲ و ۵ روز.....

اما خوب دیرترم جا داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بعد از مدتها اومدم تاپيكو اشغال كردم ولي اينو بگم به دوستاي منتظرم، شروع زمستون پارسال بدترين روز زن ...

خدارو شکر عزیزم مبارکت باشه

ان شالله قسمت همه منتظرا نی نی های سالم و صالح

السلام علی الحسین💖
عزیزم مجدد خودت رو برسی دقیق کن ، اگر اشتباه عمل کنی بدن واکنش بدی نشون میده و خوب نیست ها...همه چی ...

دوسی از شهریور تا الان من با رعایت کردن رژیم طب سنتی حدود13 کیلو کم کردم....و معده دردها و سردردام و حتی کمردردهام بهتر شده

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،