2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046611 بازدید | 684532 پست
منم رویان میرم ، گفتن دیگه تو سیکل انتقال به هیچکس اس ا نمیدن ،کارشناس گفت عوارضش بیشتر از  فای ...

داشتم فکر میکردم شاید آ اس آ نداشتم منفی شد 

آخه سری پیش آ اس آ داشتم با اینکه بارداریم سرانجامی نداشت ولی مثبت شد 

خداجونم شکرت       
ای جااانم انشالله این سری برای دختر نازت یه داداش یه آجی ناز میاری عزیزم  خیلی دوست دارم سری ب ...

عزیزم من بهشون گفتم افتادم زمین کمرم درد میکنه ولی اگه بدونن حداقل آدم کمک میکنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای خیلی بانمکی دختر...نگران نباش انشالله بزودی مامان مبشی

نظر لطفته عزیزم 😆

انشاالله هممون باهم نتیجه بگیریم 🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ای جااانم انشالله این سری برای دختر نازت یه داداش یه آجی ناز میاری عزیزم  خیلی دوست دارم سری ب ...

انشالله سری بعد چه با استراحت چه بی استراحت مثبتی قول میدم برات خیلی دعا  کنم

داشتم فکر میکردم شاید آ اس آ نداشتم منفی شد  آخه سری پیش آ اس آ داشتم با اینکه بارداریم سرانجا ...

گلم روحیت رو نباز بهت حق میدم ناراحت باشی خدای ما خیلی بزرگه انشاالله رحمت خدا حتما شامل حالت میشه 🤲🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
نمیدونم رو انتقال تاثیر داره یانه.ولی فکنکنم گرمی اون تاثیری رورحم داشته باشه. راستی نحوه استفاده ر ...

نه عزیزم حنا لازم نداره مثه مایع می تونی خیلی ساده اسپری کنی روی موهات از رو دستورش عکس گرفتم برات می ذارم

انشالله سری بعد چه با استراحت چه بی استراحت مثبتی قول میدم برات خیلی دعا  کنم    

قربون دل مهربونت عزیزم 

انشاءلله بهترین ها برای شما و بقیه دوستای گلم اتفاق بیفته 

خداروشکر که شماهاهستین واقعا اینجا آرومم

خداجونم شکرت       
راستی خانما از هلو سارا چه خبر ؟؟؟  فک کنم قبل من انتقال داده بود

عزیزم.ساراجون. هم.منفی شد متاسفانه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خانمها من از عصر همش لک بینی دارم خیلی ناراحتم خیلی از روز ۶ لک دارم خیلی کم بود ولی امروز روز ۸ هس ...

عزیزم نگران نباش ..ب مرکزت زنگ.نزدی اگه لازم باشه شیاف و امپول اضاف کنی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹