2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046613 بازدید | 684532 پست
زنگ زدم گفت آمپول آنکسپارین نزن و شیاف و دوفاستون اضافه کن ولی خیلی نگرانم آخه چرا اینجوری شد؟

خب این چیزا تو ای وی اف طبیعیه آروم باش استرس ونگرانی از همه چی بدتره..حتما نی نی یا دارن تلاش میکنن بچسبن ب دلت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزیزم 

من یه سوال دارم 

در جریانید که انتقال ماه قبلم منفی شد

من این ماه لتروزول خوردم روز ۵ دوسه تا فولی داشتم سایز ۸ و منوپیور داد فردا سونو دارم 

حالا سوالم اینه که به نظرتون با توجه به دخیره 0/01 ایا  اگه یه دونه غالب داشتم پانکچر و انتقال بدم یا امپول ازاد سازی بزنم و خودم اقدام کنم 

خیلی مرددم نمیدونم چکار کنم 

خب این چیزا تو ای وی اف طبیعیه آروم باش استرس ونگرانی از همه چی بدتره..حتما نی نی یا دارن تلاش میکنن ...

خدا کنه ایجوری باشه 

برام دعا کنید ایبار دیگه مثبت بشه

مثبت بشه خیلی داغون میشم

خانمایی که پرولتون داشتین از هفته چند تزریقش رو شروع کردین؟؟؟؟؟ و تا هفته چند ادامه داشت؟

شروعش سر دخترم بعد دوازده هفته بود.....

برا طبیعیه یادم نیست کی شروع کردم....

ولی برا میکرو تا ۳۱ هفته داشتم ولی دومی چون انقباضاتم اواخر زیاد بود تا ۳۶ هفته داشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ماساڙ رکتال چیه وچجوریه؟؟

یعنی ببخشیدا انگشتتو با روغن زیتون چرب کن ماساژ بده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیلی دلم گرفته آناجون  مادرم پیشمه  دوست دارم تو خونه تنها باشم یه دل سیر گریه کنم

نيني توپول يكي از دوستان فردا ابن سينا نوبت داره با دكتر طرازي، گويا مسئله ش به مباركي حل شده انشالله و قراره كنسل كنه شما ميتوني و ميخواي بري به جاش؟؟

...
شروعش سر دخترم بعد دوازده هفته بود..... برا طبیعیه یادم نیست کی شروع کردم.... ولی برا میکرو تا ۳۱ ...

دیشب دکتر دوتا بهم داد برای این هفته و هفته آینده به خاطر قولنجی که دو سه روزه رحمم گرفته. بعد ماما با تعجب ازش پرسید خانم دکتر الان بهش پرولتون میدیدن؟ آخه ۱۲ هفته است! نمیشه زودتر از ۱۶ هفته داد.... دکتر گفت دیگه چیکار کنم بنویس براش انقباض داره

حالا میبینم کمتر از ۱۶ هفته احتمال دو جنسیتی شدن جنین داره این آمپول

اگه شماها استفاده کردین پس مشکلی نیست

اگه قطع بشه انقباضات دوباره شروع نمیشه؟ یعنی قطع آمپول محرک زایمان زودرس نیست؟

نيني توپول يكي از دوستان فردا ابن سينا نوبت داره با دكتر طرازي، گويا مسئله ش به مباركي حل شده انشالل ...

ابن سینا آدرسش کجاست ؟؟؟ 

میشه که من جای ایشون برم؟؟؟ 

منظورم اینه با اینکه ابن سینا پرونده ندارم میتونم با دکترش ویزیت شم؟؟ اگه میشه آدرس و شماره تلفنشو لطف میکنی بفرستی؟

خداجونم شکرت       
سلام دوستان عزیزم  من یه سوال دارم  در جریانید که انتقال ماه قبلم منفی شد من این ماه لت ...

بستگي داره كه شرايط همسرتون چ طوره،، البته طبق آز مراكز ناباروري، نه هر آزمايشگاهي،، اگر وضعيت اس عاليه طبيعي جا داره وگرنه كه ريسكه،، البته هممممههههه ش دست خداست فقط,،،

...
ابن سینا آدرسش کجاست ؟؟؟  میشه که من جای ایشون برم؟؟؟  منظورم اینه با اینکه ابن سینا پرو ...

آره ديگه فكر كنم ربطي نداشته باشه به پرونده داشتن يا نداشتن،، شما ميتوني بري بگي نوبت ويزيت فلاني جاشو داده به من،،، بزار پيداش كنم باهاش هماهنگ شم، بيداري فعلا؟

...

سللم دوستان كسي ميدونه قرص استرومارين براي چي هست و ايا كسي استفادهزكرده قبل انتقال؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي