2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046609 بازدید | 684532 پست
سرد و تر  ریز نقشی؟ اگر مچ دست و پا ظریفِ احتمال زیاد سرد مزاجی و اگر سرما هم اذیتت کنه و با ...

منم سردو ترم بس اگه اینجوره ..مرسی عزیزم .من خیلی لبنیات میخورم.مخصوصا دوغ و ماست و پنیر..باید کمترش کنم بس!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم منم دلم برای بچه های اینجا تنگ شده ان شاء ا... پسرم کولیکش که خوب بشه وقت منم ازاد تر ...

لاله جون من اولش خیلی مراعات تغذیه کردم، دیدم من هر چی بیشتر رعایت میکنم فرقی به حال پسرم نمیکنه، شیرمم داشت کم میشد.....

دیگه زدم به سیم آخر و غیر سیر و پیاز و ادویه جات تند دیگه همه چی میخورم....

خودش بهتر شد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدای تو بمب انرژی مثبت

فدات عزیزم.....

من با شادیتون شادم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا رو شکر بابت اینکه بچه های خوب و ارومی داری ای جانم به دختر گلت یعنی کلی دلم ضعف رفت وقتی گفتی ...

عزیزم پدیلاکتم بهش بده دکتر بچه هام خیلی تاکید داره بهش.....

هر روز بده پنج قطره بهش.....

نداشتم اصلا، همش از مامانم میپرسیدم میگفتم علائم بارداری سینه درد هست، میگفت اره صد در صد، من اصلا ن ...

عزیزم الان برای علائم زوده چند وقت دیگه علائم میاد و دیگه هم ولت نمیکنه و میشه همدمت🤗

من حالت تهوع هنوزم هر از گاهی دارم

الهی شکر یه جا جز درصد خوبااا بودمممم😂😂 تو ام اون نی نی تپلی ها رو زودتر انتقال بده دلم غش کرد برا ...

😁😁 اره خداروشکر.حالشو ببر..ازکجا معلوم دوقلو نشه؟! فعلا بزار باشه 😊😍منم هیجانی شدم برم زود همه شونو جمع کنم بیارم .جوگیرشدم 😆 بزار ببینم این پریود کی افتخار میده بیاد بالاخره 🙄 ما ژن دوقلوییمون خیلی بیش از حده دیگه! خاله هام،عمه هام،مادربزرگام جفتشونم دوقلو اوردن ،اون وقت من نازایی گرفتم تو این سن 😶 حالا سه تا رو انتقال بدم و دنیا بیارمم کسی عین خیالش نمیاد ..عادیه واسه فامیل 😁

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
انجیر خشک الان هست ولی گلابی والو نیست،،،میشه الو بخارا خشکشو بگیرم وبجای گلابی هم اناناس بخورم؟؟

منم خشکشو مبخوردم....

آناناس رو نمیدونم.....

اگه اینا جواب ندادن ماساژ رکتال با روغن زیتونم معجزه میکنه.....

مرسی سارا جونم، انشالا خیلی زود قسمت خودت😍😍من 14 مهر لاپارا شدم، خود دکتر گفت امکان داره لقاح تو ا ...

خدا بخواد نشد نداریم عزیزم.....

امكان داره همون ماهي كه انتقال دادم كيست بشه؟ روز ١٨ سيكل انتقال داشتم

ببین اگر کیست ریز باشه که با پریود میره ولی اگر بزرگ باشه نمیره و اذیتتون میکنه 

اگر تیر میکشه و انگار یکی از تو داره تخمدان تون رو میکشه داخل طوری که مجبورتون کنه یهو دلا بمونید حتما کیست اگر تا مثانه پر میشه تخمدان درد میگیره باز کیست دارید 

ولی اگر سوزن سوزن میشه اون درد برای تحریک تخمدان هاست از سیکل قبل و داروهایی که استفاده کردید 

ولی یه سونو برو

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم الان برای علائم زوده چند وقت دیگه علائم میاد و دیگه هم ولت نمیکنه و میشه همدمت🤗 من حالت تهوع ...

وای هیچی دیگه پس از الان واسه خودم شاد باشم و خوب بخورم تا دیر نشده😂😂😂

خاکستری# الهی شکر همه چی عالیه..    خیالت راحت شدا..... تو که پانکچر کردی؟باز هر تخمدانت ...

اره خداروشکر عزیزم.دقیقا تعجب کردم.نمیدونم داستان چیه که با اینکه ماه قبل تخمک کشی داشتم بازم این ماه انقد فولی دارم

البته دکتر گفت تاثیر امپولاست

یعنی تاثیر امپولا این ماه بیشتر از ماه قبل بوده برام؟!عجیبه😆

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
وای هیچی دیگه پس از الان واسه خودم شاد باشم و خوب بخورم تا دیر نشده😂😂😂

😂😂😂😂

با حالت تهوع هم ی جور دیگه شادی ،شادی از این جهت ک بچت داره رشد میکنه،ولیییییییییییی خب حالت تهوعه دیگه😏