2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
ی،ساعت دگ جواب ازمایشمو میگیرم برام دعا کنید

+ هست عزیزم.....

یه + تپل مپل.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانای حال و آینده، دوستای مهربونم، من چند روز بود تاخیر داشتم، بیبی زدم مثبت شدم😍😍😍😍زیر 20 ثان ...

خدا رو هزار مرتبه شکر 😍😍😍😍

یاسی جونم تبریک میگم عزیزم...

انقدر برات خوشحال شدم که حد نداره..😍😍😍😍

خداروشکر...

یاسی چندماه از لاپاراسکوپیت میگذره؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام لاله جون...خیلی دلمون برات تنگ.شده بود ِپیاماتو دیدم کلیی خوشحال شدم عزیزم..ای جونم از گل پسرت ...

ممنون عزیزم
منم دلم برای بچه های اینجا تنگ شده
ان شاء ا... پسرم کولیکش که خوب بشه وقت منم ازاد تر میشه و مثل سابق سر میزنم اینجا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مامانای حال و آینده، دوستای مهربونم، من چند روز بود تاخیر داشتم، بیبی زدم مثبت شدم😍😍😍😍زیر 20 ثان ...

وااای عزیزم 😍😍😍خدایا شکرت مبارک باشه💞

خدا جونم شکرت...
بله عزیزم، منتظر بودم پریود بشم برم دارو بگیرم😢😢اخه یه لوله بیشتر ندارم که اونم دکتر گفت پر از کیس ...

یاسی بعد سونوت تقویتی خوردی؟یا دکتر درست ندیده بوده فولی رو ؟

من میدونستم تو طبیعی باردار میشی 😍😍 بهتم گفته بودم دختر 🤗

محیا هم طبیعی باردار میشه اگه یکم استرسشو کنترل کنه...

یاسی این ماه خیالت راحت بوده که فولیها کوچیکن ،فکر میکردی که خبری نیست،باارامش و خیال راحتی اقدام داشتی ،نتیجه داده 😁😁😍😍

بازم تبریک 💃💃💃💃💃

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی عزیزم،اول که دانشجو شدم اولویتم فقط دانشجو بودن ولی وسط درس یهو همه چی عوض شد فهمیدم باید بیوفت ...

موفق باشییییییی

😂😂😂😂😂😂😂

خیلی جالبه شانس ما 90 درصد دانشجوهاارشد و دکتری یا ازدواج میکنند یا حامله میشن واقعا مکافاتی هست سر پایان نامه و رفت وامداشون و زایمانشون و استراحت هاشون😂😂😂😂😂😂😂😂😂بعضی وقتا شوهرم کلافه میشه......میگه با این شرایط واقعا دوتاش باهم رو بخوایی باید تلاش هم صدچندان بشه......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من فردا ای یو ای دارم این آز قبل از تزریق هاچ سی جی بود..خودم نمیدونم چرا دکتر مینویسه همین 60 تومن ...

بسلامتی عزیزم.

کم بودنش خیلی خوب نیست 

نگران نشو ذخیره تون خیلی خوبه و مشکلی براتون پیش نمیاد ولی برای سلامتی تون کبد رو بعدا چک کنید 

چاق هستید؟ چربی دور شکم رو زیاد دارید؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
فدات بشم لاله جون.... باورت میشه خودمم بعضی وقتها میمونم..... بعضا خصوصا وقتی دارم به وروجکم شیر م ...

خدا رو شکر بابت اینکه بچه های خوب و ارومی داری
ای جانم به دختر گلت
یعنی کلی دلم ضعف رفت وقتی گفتی کفشاشو بپوشونم درش میاره از اول میپوشه
از طرف من یه ماچ خوشمزه کن این گل دختر رو

امیر رضای من هم اوائل خیلی خوب بود
ولی انگار متاسفانه مشکل دست شویی من که همیشه گریبان گیرم بوده به پسرم به ارث رسیده
برای دفع خیلی مشکل داره و خیلی بهش فشار میاد
گاهی با جیغ از خواب میپره که میفهمیم درد داره
خیلی اذیته
حالا امروز براش کولیک ایز خریدم که انگار هم برای مشکل رفلاکس هم کولیک موثره
امیدوارم بهتر بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

وایییییی خداروشکرررررررررر ،مبارکت باشه عزیزم چقدددد این لحظه هیجان انگیز و خاصه 😍😍😍😍 خدایا شکرت

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
چه صحنه بسیار زیباییییی🤗🤗🤗🤗 مبارک باشه🌺🌺🌺🌺🌺 ببخشید شما علایم پریودی رو داشتین؟؟؟ میخوام ...

نداشتم اصلا، همش از مامانم میپرسیدم میگفتم علائم بارداری سینه درد هست، میگفت اره صد در صد، من اصلا نداشتم، هیچ علائمی ندارم، واقعا برام عجیبه🐥 دیگه نا امید بودم چون پرولاکتینم خیلی بالا بود و گابرگولین میخوردم، گفتم شاید بخاطر اون عقب انداختم

لاله جان سلام عزیزم خوبی گل پسرت خوبه ؟ خیلی خوشحال شدم پیامات رو دیدم الهی ک خودت و پسرت همیشه سل ...

سلام بهار جان 

ممنون عزیزم از محبتت
به سلامتی چیزی نمونده تا زایمانت عزیزم
ان شاء ا... به سلامت طی بشه این مدت