2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
عزيزم منم اينوفوليك ميخوام استفاده كنم شما مطمئني ويتامين د نداره توش؟؟ چون من هم نبايد مكمل هاي د د ...

بله نداره

با خیال راحت استفاده کن روزی یکی 

اگر ذخیره تون زیر یک شده روزی ۲ تا یکی ظهر یکی شب نیم ساعت قبل غذا تو یه لیوان متوسط آب حل کن و بخور

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق باشییییییی 😂😂😂😂😂😂😂 خیلی جالبه شانس ما 90 درصد دانشجوهاارشد و دکتری یا ازدواج میکنند یا ...

آره به خدا،من خیلییی واسه قبول شدنم تلاش کردم اگه دلم واسه اون تلاشام نمیسوخت به خدا به خاطر بچه ولش کرده بودم تا الان😅  فکر کن بقیه همکلاسیام راحت درس میخوندن من و یکی از دوستام که متاهل بود یه سره یه پامون دکتر بود یه پامون دانشگاه،😅هر دوتامونم سقط داشتیم البته واسه من که چون ماه اول بود فقط از نظر روحی اذیت بودم اون بیچاره ماه چهارمش بود،پوستمون کنده شد😂ولی از رو نمیرم من،الانم فقط میگم نگرانیم واسه راهه وگرنه دوس دارم زودتر انتقال بدم دفاعمم هروقت شد شد😂😆

شما هم دانشجویی؟چی میخونی؟ 

نه امکان نداره دکتر ندیده باشه، خیلی بهش اعتماد دارم، خود پور مطرود سونو کرد ولی عقیده داشت چون پرول ...

خوب خداروشکر 😍😍

خداکنه دوقلو باشه 👶👼

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
آره به خدا،من خیلییی واسه قبول شدنم تلاش کردم اگه دلم واسه اون تلاشام نمیسوخت به خدا به خاطر بچه ولش ...

نه دانشجو نیستم

ما بطریقی از دست شما دانشجوها حرص میخوریم😂😂😂😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
باورت نمیشه اینی که می خوام بهت می گم. یکی از دکترای خیلی معروف اصفهان حدود ۳ بار به من گفت تخمک اهد ...

نمیدونم چه اصراری دارن به اهدایی تا وقتی خودمون هنوز داریم چرا باید از تخمک یه نفر دیگه استفاده کنیم حالا من هم واسه همین لوله هام رو بر نمیدارم چون ممکن تخمک هام صفر بشن 

ریسک میکنم وارد سیکل میشم با این لوله های داغون چاره ندارم فعلا

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مامانای حال و آینده، دوستای مهربونم، من چند روز بود تاخیر داشتم، بیبی زدم مثبت شدم😍😍😍😍زیر 20 ثان ...

به مبارکههههه خداروشکر این ماه خیلی پربرکته انگاری،ان شاءالله یه بتای خوشگلم عصری برامون بذاری 

عزیزززم 😍😍 معلومه خیلی زبروزرنگه ماشاء الله..از الان خودتو اماده کن که میخاد از دیوار راست بالا بر ...

الهی شکر یه جا جز درصد خوبااا بودمممم😂😂 تو ام اون نی نی تپلی ها رو زودتر انتقال بده دلم غش کرد براشون😍 من عشق دو قلو ام ولی با بارداری طبیعی دوقلو نميشم چون ژنشو نداریم، دیگه باید امضامو  بردارم😂😂

الهی شکر یه جا جز درصد خوبااا بودمممم😂😂 تو ام اون نی نی تپلی ها رو زودتر انتقال بده دلم غش کرد برا ...

چرا اگر همون بالا سری بخواد دو قلو هم میشه تو میشی سابقه بقیه😋😋😋😋

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،