2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046547 بازدید | 684525 پست
عزیزم من عصر مطب دکتر میرم ای یو ای...... انقدر استرس نداشته باش واقعا فقط خداس که باید بخواد

برام دعا کن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون مشابه ال دی هست..چون بهم نمیساخت روکین.میخورم

عزیزم ممکنه تاثیر بذاره به نظرم بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها یه سوال رزماری طبعش گرمه و فکر کنم خوب نباشه برای بعد انتقال. اما می خواستم بدونم میشه از جو ...

به نظرم ریسک نکن.....

یا لااقل با دکترت مشورت کن....

من حتی از روز انتقال تا زایمان شامپو بچه استفاده کردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم..اگه منظورتون منم ..فعلا یه پا در هوام ...امروز روز سیزدهممه..بی بی هام هاله داره در صورت ...

عزیزم روز سیزده دیگه اثر امپول نیست که

دختر بارداری شما برو ازمایشگاه تست بده

مامانای حال و آینده، دوستای مهربونم، من چند روز بود تاخیر داشتم، بیبی زدم مثبت شدم😍😍😍😍زیر 20 ثان ...

خدایاااااااااااا شکرتتتتتتتتتت.....

تنها چیزیه که میتونم بگم.....

یعنی انقدر خوشحال شدم که حد نداره.....

مامانای حال و آینده، دوستای مهربونم، من چند روز بود تاخیر داشتم، بیبی زدم مثبت شدم😍😍😍😍زیر 20 ثان ...

چه صحنه بسیار زیباییییی🤗🤗🤗🤗

مبارک باشه🌺🌺🌺🌺🌺

ببخشید شما علایم پریودی رو داشتین؟؟؟

میخوام بدونم واسه بارداری علایم پریودی هست؟؟؟؟؟

انشاله همه چی بدون تداخل جلو میره.....هم مامان خوبی باید باشی هم دانشجوی خوب یادت نره.! حالا چی میخ ...

مرسی عزیزم،اول که دانشجو شدم اولویتم فقط دانشجو بودن ولی وسط درس یهو همه چی عوض شد فهمیدم باید بیوفتم دنبال درمان و اولویتم شد مامان شدن،ژنتیک میخونم،فقط امیدوارم بتونم راحت دفاع کنم این دو تا پروسه باهم قاطی نشن،بیشتر به خاطر اینکه باید واسه کارای دفاعم برم یه شهر دیگه نگرانم  

آرزو جان خیلی ناراحت شدم از منفی شدنت
اما یادت باشه تو راه ما نا امیدی وجود نداره
یا علی بگو به زودی و دوباره شروع کن

انا جون تسلیت میگم عزیزم
امیدوارم روحش در ارامش ابدی باشه

به صنم عزیز هم تبریک میگم امیدوارم خوشی هات مستدام باشه و ابدی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام لاله جون خوبي عزيزم ؟ من اصلا نفهميدم شما كي پست گذاشتي ، خوبي خانمي ؟ گل پسرت خوبه ؟ ان شا الل ...

ممنون عزیزم خوبم شکر
پسرم هم خوبه دست بوس خاله های مهربونشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو