2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
بسلامتی عزیزم. کم بودنش خیلی خوب نیست  نگران نشو ذخیره تون خیلی خوبه و مشکلی براتون پیش نمیاد ...

من 86 بودم با قد 173 از شهریور لاغر کردن شدم 73

.....اما در کل خیلی چاق نیستم

ممنون از توضیحت.....ال اچم چی اون چقدر باید باشه؟...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم انجیر، آلو بخارا و..... گلابی.... چیزایی که مناسب طبعت باشن...... روغن زیتوتم موقع خوردن رو ...

انجیر خشک الان هست ولی گلابی والو نیست،،،میشه الو بخارا خشکشو بگیرم وبجای گلابی هم اناناس بخورم؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانای حال و آینده، دوستای مهربونم، من چند روز بود تاخیر داشتم، بیبی زدم مثبت شدم😍😍😍😍زیر 20 ثان ...

مبارکه عزیزم
به سلامتی
جقدر خوبه ادم بعد از مدتها میاد و کلی خبر خوش میبینه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خدا رو هزار مرتبه شکر 😍😍😍😍 یاسی جونم تبریک میگم عزیزم... انقدر برات خوشحال شدم که حد نداره..😍 ...

مرسی سارا جونم، انشالا خیلی زود قسمت خودت😍😍من 14 مهر لاپارا شدم، خود دکتر گفت امکان داره لقاح تو این لوله انجام بشه ولی شاید طول بکشه، گفت چون ذخیره تخمدانت  نسبت به سنت کمه، دو ماه بهت وقت اقدام طبیعی میدم😍 منتهی خودم فکر میکنم چون یهو پرولاکتینم زد بالا و تیروییدم بهم ریخت، حامله نشدم اون دوماه، الان باورم نمیشه، یعنی جنین تونسته از اون لوله ی داغون بیاد پایین😢😢😢

خدا رو شکر بابت اینکه بچه های خوب و ارومی داری ای جانم به دختر گلت یعنی کلی دلم ضعف رفت وقتی گفتی ...

خدا حفظش کنه لاله جان

یکم بزرگتر شه قند عسلت،کولیکش رفع میشه..بچه های امروزی همه شون دارن ..میدونم بیشتر از بچه ،مادر اذیت میشه.دلش میسوزه  ...دخترعموی منم کولیک ایز میده به دخترش.حال نی نی ش خیلی بهتر شده.دیگه اذیتش نمیکنه..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
پس خدا رشکر،اون بلابرات خیر بوده وپولیپت ر ازبین برده

اره عزیزم ،،ولی نمیدونم چرا شک دارم میگم نکنه دکتر خوب سونو نگرفته باشه 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزم ممنونم بابت اطلاعات مفیدت.راستش من بیشتر خونسرد و ارومم.یعنی حداقل جلو بقیه!البته که گاهی ...

سرد و تر 

ریز نقشی؟

اگر مچ دست و پا ظریفِ احتمال زیاد سرد مزاجی

و اگر سرما هم اذیتت کنه و با خوردن گرمی ها جوش نزنی حتما سردی.

خواب آلودگی و تمایل به غذاهای سرد هم نشانه تَر بودن بدنت هست

حتما عسل زیاد بخور

تو چایی به جای قند،با نون ،عصرونه 

و چای دارچین ، زنجبیل ، هل رو تو برنامه غذایی ت بزار

و میوه و گیاه های گرم  و خشک  رو بشناس و بخور مثل

انبه، موز ، خرما ، نارگیل ، پسته ، فندق ، گردو ، بادمجان ،پونه ، ترب ، پیاز ، ترخون ، تره شوی. شنبلیله فلفل سبز کرفس نعنا لوبیا سفید و...

بخور به اعتدال بخور

یعنی کنارش سردی هم استفاده کن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مرسی سارا جونم، انشالا خیلی زود قسمت خودت😍😍من 14 مهر لاپارا شدم، خود دکتر گفت امکان داره لقاح تو ا ...

عزیزززم 😍😍 معلومه خیلی زبروزرنگه ماشاء الله..از الان خودتو اماده کن که میخاد از دیوار راست بالا بره 😁😍

دکتر میگفت بعد لاپارا ۵۰ درصد طبیعی باردار میشن...خداروشکر جزو اون ۵۰ درصدی 😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
یاسی بعد سونوت تقویتی خوردی؟یا دکتر درست ندیده بوده فولی رو ؟ من میدونستم تو طبیعی باردار میشی 😍😍 ...

نه امکان نداره دکتر ندیده باشه، خیلی بهش اعتماد دارم، خود پور مطرود سونو کرد ولی عقیده داشت چون پرولاکتینت داغونه، تخمدانت فعالیتش متوقف شده، گفت با خوردن اولین قرص انگار دکمه ی play واسه تخمدانت میزنن،باورت میشه اولین گابرگولینو خوردم، کنارشم اوابووست و اینوفولیک خوردم، از درد تخمدان نمیدونستم چیکار کنم، فکر کن من 12 سیکل شروع کردم به دارو، 16 سیکل تا چند روز درد تخمدان اذیتم میکرد که حس کردم دوباره دارن فعال میشن، گفتم الهی شکر لااقل برای پانکچر تخمک با کیفیت میسازم، اقدامامم بیخیال رفتم، اصلا فکر نمیکردم همین ماه جواب بده

ممنون عزیزم والا سرگرم که چی بگم تمام وقتمون رو پر کرده تا جایی که بعضی وقتا علی سر کار هم نمیره ...

سلام عزیزم

خوبید خدا رو شکر؟

به به چی از این بهتر که کنار هم مشغول و سرگرم فسقل جان باشید

خدا برای همه ی بچه های این تایپینگ از این گرفتاری ها بخواد...

الهی آمین🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سرد و تر  ریز نقشی؟ اگر مچ دست و پا ظریفِ احتمال زیاد سرد مزاجی و اگر سرما هم اذیتت کنه و با ...

چه جالب....من ریز نیستم اما طبعم رو دکتر گفت سرد و تر...

من عاشق انبه و موز و بادمجون اما از همش منع شدم😣الان پنج ماه

لبنیاتم کلا حذف شد....اما پنیر رو میخورم چون پروتیین هست😆 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،