2777
2789
عنوان

کیا تجربه این حس منفی رو داشتن

52 بازدید | 8 پست

چرا میگن تا ۴۰ روز بعداز زایمان نباید نوزاد رو کسی ببینه یا با مادر تنها گذاشت؟

آیا به خاطر افسرگی و سایکوز بعد از زایمانه یا به خاطر دیدن جن و موجودات ماورائیه ؟ کیا تجربه این حس منفی رو داشتن ؟ واقعا چیزی دیدن یا حس کردن ؟

🌱

کلا تا ۴۰ روز برای اینکه اولین زایمان طرفه خستس... یکم بچداری یاد بگیرع

ولی دیدم میگن جن ولی مادرا ما گفتن بچه اولی اینجوری بود دومی خودمون اوردیم کسی نیومد حا مون شوهرامون خیالشون نبود رفتن سر. کار مام بلنذ شد فرداش رفت تو اشپز خونه بساب بشور

توبه شکستم🫀🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نشنیده بودم تا حالا

قدیمی ها میگفتن ، به نظرم قدیمی ها هرچیزی که میگفتن درست بوده و واقعا ثابت شده نمیدونم شاید اون زمان چون سایکوز بعد از زایمان رو نمیدونستن و علم اونقدر پیشرفت نکرده بوده میگفتن جن میاد سراغ مادر و بچه کلی فیلم ترسناک راجع به این موضوع ساختن...

🌱

قدیمی ها میگفتن ، به نظرم قدیمی ها هرچیزی که میگفتن درست بوده و واقعا ثابت شده نمیدونم شاید اون زمان ...

میگفتن جن

میگفتن آل

اون موقع که عفونت و بیماری رو نمیشناخت تا چند روز مردها با اسلحه روی پشت بوم کشیک میدادن که آل بترسه. و نیاد

میگفتن جنمیگفتن آلاون موقع که عفونت و بیماری رو نمیشناخت تا چند روز مردها با اسلحه روی پشت بوم کشیک ...

و فکر میکنم به خاطر عفونت مادر ها توهم میزدن بنده خداها و یه چیز هایی میدیدن و میترسیدن بچشون رو کسی بگیره ازشون یا از دست بدن ...یا بعضی ها هم احتمالا بعد از زایمان افسردگی شدید میگرفتن

🌱