2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046761 بازدید | 684547 پست
مبارکت باشه عزیزمممم خداروصدهزار مرتبه شکر😍😍😍😍 منم هفته دیگه انتقال دومم واسم دعا کنید ، مراقبت ...

انشاالله که مثبت می شی از صمیم قلبم با تمام وجودم برای تو و همه ی منتظرا دعا می کنم.

عزیزم سعی کردم آرامش داشته باشم و فقط و فقط فکرای مثبت کردم.هر موقع این میومد توی ذهنم که ممکنه منفی بشم سریع از ذهنم پاکش می کردم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بر همه ی دوستان عزیزم.ببخشید که چند وقته نبودم.ممنونم از همه ی کسانی که حالمو پرسیدند و برام دع ...

عزیزم لطفا میگی چه کارهایی کردی و چه مراقبتهایی کردی قبل از انتقال و بعداز انتقال😍😍😍😍😘😘😘

نه آنا جون من ١شنبه ساعت ٩ شب آمپول رو زدم و شنبه ٦ روز بعدش انتقال داشتم

عزیزم من برا آی یو آی گفتم.....

فکر کردم دوستمون انتقال اسپرم دارن.....

برا میکرو میدونم فاصله داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اهدا گرفتی مامان طاها؟

نه عزیزم با تخمک و اسپرم خودشون بوده.....

از طریق بیوپسی اسپرم گرفتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیلی مبارک باشه انشالله به سلامتی بگیریش بغلت نی نی کوچولوتو😘😘😘😍😍😍 این خبر خوبتو یه نشونه واس ...

هیچوقت نا امید نشو عزیزم هر موقع ناامیدی اومد سراغت منو یادت بیاد که فقط با یدونه جنین که اونم کیفیتش خیلی خوب نبود انشاالله دارم نتیجه می گیرم.

انشاالله که مثبت می شی از صمیم قلبم با تمام وجودم برای تو و همه ی منتظرا دعا می کنم. عزیزم سعی کردم ...

ممنونم عزیز دلم ، الهی که ۹ ماه بارداری با ارامش و لذت داشته باشی ،بعدشم نی نی خوشگلتو صحیح و سالم بغل کنی و کیف کنی😍😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام بر همه ی دوستان عزیزم.ببخشید که چند وقته نبودم.ممنونم از همه ی کسانی که حالمو پرسیدند و برام دع ...

خدا رو هزار بار شکر که لطف خدا شامل حالت شد انشالله خدا نگه دار خودت و دردونه ات باشه عزیزم. منم یدونه جنین دارمکه شنبه باید انتقال بدم با دل مهربونت برای منم دعا کن

ممنونم عزیزدلم.چشم امشب میرم دکتر زنان سونو و معاینه م کنه ببینم اوضاع رحمم چطوره.ان شاالله که همش ت ...

عزیزم کمربند پشمی ببند وتوی خونه جوراب بپوش وشلوار گرم بپوش وموقع ظرف شستن پیش بند ببند 

من چند وقته این کارهارو می کنم حس می کنم پایین دلم گرمه درحالی که قبلا دست می زدم یخ بود 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
ممنونم عزیزدلم.چشم امشب میرم دکتر زنان سونو و معاینه م کنه ببینم اوضاع رحمم چطوره.ان شاالله که همش ت ...

فدات عزیزم....

نگران نباش....

چیزی نیست فقط برو خیالت راحت باشه....

عزیزم لطفا میگی چه کارهایی کردی و چه مراقبتهایی کردی قبل از انتقال و بعداز انتقال😍😍😍😍😘😘😘

اول از همه امیدواری و بعد از اون آرامش آرامش و بیخیالی به خدا معجزه می کنه.

من سرمو با دیدن سریالا ی مورد علاقم مثل آن شرلی و جودی ابوت گرم کردم.دو روز اول استراحت نسبی داشتم. و چون خوندن پستای نی نی سایت بهم استرس وارد می کنه چند وقت سعی کردم اینجا سر نزنم ولی همتونو خیلی دوست دارم  

بعد از انتقال سوپ قلم خوردم.آناناسو ۵ تکه کردم هر روز یه تیکه خوردم.شیر نارگیل خوردم.من چون خیلی مستعد یبوستم با همه ی غذاهام روغن زیتون خوردم.ولی اینا همه یه طرف و داشتن آرامش یه طرف دیگه

ضخامت 8 نمیدونم چرا دلم شکسته

عزیزم اگر خدا بخواد بشه باهمین یه فولیکول هم باردار میشی واگر نخواد بشه با ۴ تا فولیکول هم نمیشه 

تو همه ی تلاشت رو کردی باقیش رو بسپر به خداو توکل به خودش کن ان شاالله که مامانی

ضخامت رحمت هم عالیه 😍

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزان امپول ستروتاید روش نوشته زیر جلدی  کجا باید زده بشه ؟؟؟؟

معمولا بازو هست ولی دور نافم تزریق میکنن....

ببین دکترت چی میگه.....