2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046792 بازدید | 684548 پست
سلام رو ماهت....... بچه ها برام دعا کنید خیلی غمگین شدم با دیدن یک فولی18.7

عزیزممم ناراحت نباش برای مادرشدن یدونه هم کافیه 😍استرس فکر منفی ممنوعع🥿🥿🥿🥿

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
نه عزیزم تست نزدم این چند روزه تعطیلی بود همه جا بسته !

الهامی چرا زعفرون خوردی؟؟!!

به خدا خواهر من میگفت پریود شدم اما خیلی کم...چند روز بعدش سرش گیج میرفت و شک کرد.تست زد مثبت بود..یادمه که دکتر بهت گفته بود شرایطت عالیه واسه بارداری ..کاش یه تست بزنی ...ان شاء الله خوش خبر باشی 😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارویی مصرف کردی؟الان موعد پریته؟

چند روزی گذشته چون کلا نامنظم شده نه هیچ دارویی استفاده نکردم گلم

گوشت کهره چیه؟

کهره  نوعی گوسفند... بقول پسرم میگه مامان کلا همشون گوسفندن دیگه.....چه بره چه کهره 

کهره بچه هست و بعد فکر کنم پیر بشه میشه بز😅

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
الهامی چرا زعفرون خوردی؟؟!! به خدا خواهر من میگفت پریود شدم اما خیلی کم...چند روز بعدش سرش گیج میرف ...

هی خواهر کفرم در اومده بود با خودم میگفتم بخوردم باز بشه بیاد 😰الان خودم هم نگرانم بخاطر خرابکاریم 🥺

فردا تست میزنم توکل برخدا اگر خبر مرگش نیاد 😆

سلام بر همه ی دوستان عزیزم.ببخشید که چند وقته نبودم.ممنونم از همه ی کسانی که حالمو پرسیدند و برام دعا کردند.

اگر یادتون باشه من بعد از ۳ بار تخمک گیری که دو بار اول هر دفعه یدونه تخمک داشتم این بار آخر ۵ تا تخمک داشتم. روزی که تماس گرفتم ببینم چندتا جنین برام تشکیل شده بهم گفتند که فقط یدونه جنین تشکیل شده اونم کیفیتش هنوز معلوم نیست.خلاصه من خیلی ناراحت شدم. بعد از اون همه امیدواری و سختی کشیدن فقط یدونه جنین که تازه ممکنه کارش به انتقالم نکشه.

بچه ها روزی که قرار بود برم برای انتقال جنین ۳ روزه بهم گفتند باید یک روز دیگه جنین توی آزمایشگاه بمونه و ممکنه بتونیم فردا انتقالش بدیم.منو شوهرمم با نا امیدی برگشتیم خونه و فردا صبح دوباره رفتیم مرکز که خدارو شکر همون روز انتقال دادند.یدونه جنینمو انتقال دادند و من با خودم عهد کردم که فقط فکرای مثبت بکنم و اصلا به منفی شدن فکر نکنم و به خدا توکل کنم با خودم گفتم فقط اونه که همیشه بهترین رو برای من خواسته و دعای خیر دوستانمم همراهمه پس من حتما موفق می شم.امروز روز ۱۱ انتقالم بود که بیبی چک گذاشتم و خدارو هزاران بار شکر می کنم که مثبت شد.الان فقط دارم اشک می ریزم و برای همتون دعا می کنم.امیدوارم این لحظه رو همه ی منتظرا تجربه کنند و خدا به صدای قلبشون گوش بده.

دوستان عزیزم ازتون می خوام بازم برام دعا کنید تا ادامه ی راهمو با سلامتی سپری کنم مطمئنم هر کس برای دیگری دعا کنه اول از همه اون دعا در حق خودش اجابت میشه.

بازم ممنونم از کسانی که به یادم بودند. @تورک_آنا   @sm_pa    

@.._niva    

@armaqhan    

@مارال_جونی    

و....

خاکستری از وقتی گفتی رگ آبی، همش نگاه میکنم ببینم منم دارم یا نه، ولی شکمم تپله، رگ دیده نمیشه😂😂😂 ...

منم رگ ابی دیده میشه رو رحمم.خیلی زیاد اونم.یعنی رحمم سرده؟؟! 🤔 

هی خواهر کفرم در اومده بود با خودم میگفتم بخوردم باز بشه بیاد 😰الان خودم هم نگرانم بخاطر خرابکاریم ...

انشاله مثبت باشی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
[QUOTE=78948028]عزیزم میبردم تزریقاتی.عضلانی بود[/QUOT نمیشه خودم ون بزنیم ......تو باس  ن بای ...

باسن گلم

من میبردم بیرون..میترسیدم تو خونه بزنم 😁

هی خواهر کفرم در اومده بود با خودم میگفتم بخوردم باز بشه بیاد 😰الان خودم هم نگرانم بخاطر خرابکاریم ...

خدای من ...ان شاء الله بارداری ...برات دعا میکنم حتما اگه قابل باشم 😍😍