2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سلام بر همه ی دوستان عزیزم.ببخشید که چند وقته نبودم.ممنونم از همه ی کسانی که حالمو پرسیدند و برام دع ...

عزیزم

خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم....😍😍😍😍😍😍

قربون بزرگی خدا

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
الهامی ایشاله باردارییییی

خدا از دهنت بشنوه عزیزم میشه منم ارزوی قلبیم برسم التماس دعا دارم گلم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بر همه ی دوستان عزیزم.ببخشید که چند وقته نبودم.ممنونم از همه ی کسانی که حالمو پرسیدند و برام دع ...

خداروهزار مرتبه شکر

مبارک باشه عزیزم

اشکم درومد از خوشحالی 

واقعا فقط باید خدای مهربون بخاد ...

التماس دعا گلم ❤❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سونو که قبلا داده بودم معاینه واژینال هم با دستش هم با اسپکلوم خیلی هم درد داشت😩

برا منم معاینش خیلی دردناک بود نفسم بند اومد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مبارکت باشه عزیزمممم خداروصدهزار مرتبه شکر😍😍😍😍 منم هفته دیگه انتقال دومم واسم دعا کنید ، مراقبت های خاصی هم انجام دادین؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خدا از دهنت بشنوه عزیزم میشه منم ارزوی قلبیم برسم التماس دعا دارم گلم

انشاله بله عزیزم.....حتما میرسی به آرزوت....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

خدایااا هزاران بار شکرت قربونش برم بین ناامیدیها تنها نمیذاره ! از صمیم قلبم تبریک میگم خدا برات نگهش داره🙏🏻🤲

[QUOTE=78948510]خدای من ...ان شاء الله بارداری ...برات دعا میکنم حتما اگه قابل باشم 😍😍[/QUOTE

حتما قابلی عزیزم 🥰❤️😍

سلام مهربونا🌻🍃🍀 ایندفعه سوال دارم اما سوال نی نی گونه نه🙈😁 عزیزان مامان من چندوقته مشکل زانو ...

عزیزم من تهران سراغ ندارم.....

اگه دکتر خوبی پیدا کردی به منم بگو.....

یه مدته مفاصلم درد میکنه خصوصا انگشتای دستم امونمو برده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

تی تی جان گلم و مادر اینده ما منتظر خبرای خوبتون هستیم 🙏🏻🤲ان شالله خبر ننه شدنتون بهمون بدید😘🥰😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤲🤲 

بچه ها من از صبح سرگیجه شدید دارم...الانم معذرت میخوام تهوع داشتم خیلی شدید...نمیدونم چیکار کنم...زن ...

عزیزم ممکنه از داروهام باشه.....

آب زیاد بخور....

اگه بدتر شدی حتما تماس بگیر.....

خیلی مبارک باشه انشالله به سلامتی بگیریش بغلت نی نی کوچولوتو😘😘😘😍😍😍

این خبر خوبتو یه نشونه واسه خودم میبینمم من امروز رفتم بیمارستان ببینم وند تا جنین واسم تشکیل شده ۱۰ تا تخمک داشتم گفتن فقط ۳ تا جنین واست تشکیل شده خیلی ناراحت شدم کلی گریه کردم

الان عذاب وجدان گرفتم میگم  این جنین ها واسم بمونن بیان بغلم اونوقت چطور توی چشماشون نگاه کنم ازاینکه ناامید شدم ازشون😢😢😢😢