2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046762 بازدید | 684547 پست
وای واقعا؟ن خون تازه نی  خون سیاه انگار خشک شده باشه اونجوری  خیلیم اون لک های سیاه کم ش ...

بله

من اول خون تازه داشتم و بعد هم لک قهوه ای

حدود سه هفته هم طول کشید و بعد کاملا از بین رفت

خدایا شکرت

سلام دوستان عزیز تو رو خدا منو راهنمایی کنید وعاتون میکنم

من باید ای وی اف انجام بدم تخمک اهدایی بگیرم ولی نمیدونم کدوم مرکز بهتره میشه کمکم کنید صارم یا رویان یا ابن سینا یا بهمن؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزدلم خوبی؟دلم برات تنگ شده بود اره راست میگی.خیلی خیلی خیلی انرژی منفی داد بهم.تازه جالبه‌م ...

ول كن اون داشت بهت تلقين ميكرد اصلا توجه نكن نه فكر كن بهش تو سالمي مطمئن باش

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام دوستان عزیز تو رو خدا منو راهنمایی کنید وعاتون میکنم من باید ای وی اف انجام بدم تخمک اهدایی بگ ...

سلام عزیزم اینجا بچه ها فک کنم بیشتر ابن سینا رو ترجیح میدن هر چند کار همشون تقریبا یکیه.مشکلت چیه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
گلفام جان دکتر پادمهر بعد معاینه گفت اندو خیلی شدید داری برای ۲ بهمن بهم وقت عمل داده لوله ها رو هم ...

هرچي خيره ان شاءالله كه به خوبي ميري عمل ميكني و خيالت راحت ميشه از دكتر پادمهر راضي بودي رفتي پيشش؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام عزیزم اینجا بچه ها فک کنم بیشتر ابن سینا رو ترجیح میدن هر چند کار همشون تقریبا یکیه.مشکلت چیه؟

تخمکام خیلی ضعیفه طبیعی اصلا باردار نمیشم حتی بدون قرص پریود طبیعی نمیشم . دکتر گفته باید از کسی تخمک اهدایی بگیرم ، میخام اقدام کنم ولی نمیدونم کجا برم بهتر نتیجه میگیرم

سلام بچه ها خوبین؟الان سونو کردم. یادتونه گفتم سه شنبه پیش دکتر سونو کرد گفت زیاد جالب نیست!!؟الان با تعجب گفت سیکلت نچراله!؟یه فولی ۱۸ داری و ضخامت هم رسیده به ۸. گفت خیلی خوبه امپول هاش سی جی بایدبزنی. خدایا شکرت 

Tititi جونم ممنون بابت دلداری اون روزت عزیزم. خیلی کمکم کردی انشالله خدا دلتو شاد کنه

دوست جونا امروز هاش سی جی بزنم بعد چی میشه؟باید چیکار کنم؟هنوز دکتر توضیح نداده برام

هرچي خيره ان شاءالله كه به خوبي ميري عمل ميكني و خيالت راحت ميشه از دكتر پادمهر راضي بودي رفتي پيشش؟

آره عزیزم در مقایسه با کارگر عالی بود کارگر هیچ توضیحی به من نداد پادمهر خیلی خوش برخورد بود و همه چی رو توضیح داد 

خدا جونم شکرت...
تخمکام خیلی ضعیفه طبیعی اصلا باردار نمیشم حتی بدون قرص پریود طبیعی نمیشم . دکتر گفته باید از کسی تخم ...

عزیزم انشالله ک خیلی زود نتیجه میگبری.والا بهمن و آبان هم خوبن.دکتر طرازی و ساغر صالحپور رو خیلی ازشون تعریف میکنن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلامت باشی عزیزم😘😘😘😘😘 الان فکر خالی نبودن ساک حاملگیم😁😁😁

این چه حرفیه

حتی یه لحظه هم دیگه منفی فکر نکن! از الان با هر سه تاشون حرف بزن. ان شاالله که همونی میشه که می خوای! سه قلو!😊

گلفام جان دکتر پادمهر بعد معاینه گفت اندو خیلی شدید داری برای ۲ بهمن بهم وقت عمل داده لوله ها رو هم ...

برا من آندو نازکه برا شما کلفته 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام بچه ها خوبین؟الان سونو کردم. یادتونه گفتم سه شنبه پیش دکتر سونو کرد گفت زیاد جالب نیست!!؟الان ب ...

امروز روز چندم سیکلت هست گلم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مامانا چندساله منتظرین؟

عزیزم اینجا از چند ماه منتظر داریم تا 15 و 16 سال.من 5 ساله منتظرم