2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
سلام بچه ها به كمكتون نياز دارم امروز روز دوم پري هستم و قراره اين ماه جنين هاي فريزم رو انتقال&nbs ...

عزیزم بنظرم تقسیمش کنی بهتره یعنی هر 6 ساعت یکی.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه یه پری بعد پانکچر رو رد کردی و سونو شدی و هیچ کیستی نبوده که پس دیگه خیالت تخت تخت من منظو ...

نه عزیزدلم بعد پریودی سونو نرفتم.همین منو به شک انداخته

ولی حتما امشب میرم ببینم داستان چیه.میخواستم بذارم پریود بعدیم برم ولی تحمل ندارم.تا اونموقع فکر و خیال دیوونم میکنه.برم ببینم مشکلی هست یا نه.من قبل از اینکه پریود شم روزی که قرار بود انتقال بدم دکتر سونوم کرد گفت یکم مایع ازاد میبینم که با پریودیت رفع میشه.انتقال ندم بهتره.برو دوماه دیگه بیا.منم درد چیزی نداشتم گفتم حتما هرچی بوده با پریود از بین رفته.دیگه نرفتم سونو.حالا از دیشب تاحالا یه درد پیچیده توی دلم.خیلی حس‌بدیه.خدا بگم چیکارشون کنه با این طرز حرف زدنشون.دلم ریخت بخدا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم خب برو برای عفونت یه چک بشو اگه خیالمو راحت میکنه

همینکارو میکنم عزیزدلم.ممنون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاكستري جون سلام خوبي ول كن اين دكترارو ببين هرجا رفتي ديدي داره بهت انرژي منفي ميده پاشو تشكر كن از ...

سلام عزیزدلم خوبی؟دلم برات تنگ شده بود

اره راست میگی.خیلی خیلی خیلی انرژی منفی داد بهم.تازه جالبه‌میگفت ادم منفی نگر و وسواسی هستی.گفتم اقای دکتر با این بیماریایی که شما به من نسبت دادی من دیوونه میشم که.لااقل خودت یکم انرژی مثبت میدادی بهم

دلمو اروم میکردی.خیلی شیک و مجلسی گفت باردار نمیشی.گفتم من هیچ مشکلی ندارم هیچوقت تو هیچ سونویی رحم و تخمدانم مورد نداشته.گفت باردار بشی هم سقط میکنی چون رحمت سرده.رحمت به این زودیا‌ گرم هم نمیشه.انقد رو روحیه م کار کرده بودم زد نابودش کرد😐😭

منم یه سری رفتم دارو گیاهی خانمش گفت طبع تو سرده طبع همسرت سرد.یه سری دیگه رفتیم شوهرش بود دقیقا برعکس گفت.گفتش طبع تو گرمه طبع همسرت سرد.اصلا نمیشه به حرفاشون اعتماد کرد

خب خیلی عالیه که، پس بعد‌عمل یه راست میری برا مامان‌شدن💪💪👍👍

قربونت برم ان شاءالله

دعا کنید پول عملم جور بشه...

درد ما یکی دو تا نیست که...

خدا هیچ کس و گرفتار دکتر و بیمارستان نکنه🙏🙏

خدا جونم شکرت...
بچه ها یه سوال دارم.توروخدا هرکی میدونه بهم بگه.دیشب همون اقاهه طب سنتی گفت صبح بیا خانمم تورو ببینه ...

عزیزم دود عنبرنسارا من انجام دادم روش تحقیقم شده خیلی خوبه برا عفونت.عسل واژینال خیلی تعریف شنیدم ولی باید عسل صد در صد اصل باشه.برا رحمت همون روغن و ماشاژ و بستن شال خیلی خوبه و سعی کن لبنیات و ترشی خیلی کم بخوری.خب مطمئنا اینایی ک طب سنتی کار میکنن همه حرفاشون کاملا درست نیس حتی پزشکای طب مدرن هم ک از رو سونو و آزمایش حرف میزنن هم حرفاشون صد در صد نیس چ برسه ب اینا ک از رو یه سری علائم میگن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزیزدلم خوبی؟دلم برات تنگ شده بود اره راست میگی.خیلی خیلی خیلی انرژی منفی داد بهم.تازه جالبه‌م ...

عفونت زنان یسری علایم داره مثل خارش سوزش معذرت میخوام ترشحات چرکی.شما این علائم رو داری؟

سلام چيكار كردي براي اندو

گلفام جان دکتر پادمهر بعد معاینه گفت اندو خیلی شدید داری برای ۲ بهمن بهم وقت عمل داده لوله ها رو هم که هیدرو شده و باید در بیاد 

خدا جونم شکرت...
عفونت زنان یسری علایم داره مثل خارش سوزش معذرت میخوام ترشحات چرکی.شما این علائم رو داری؟

نه ندارم.میگم شاید بدون علائمه.فقط دلدرد دارم.اونم دیروز تاحالا

یه ذره حس میکنم ترشحاتم مثل قبل نیس.ولی‌سوزش‌ و خارش ندارم