2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
همینو بگو! منم نمی دونم چرا می ریزنشون دور!! دلم می سوزه براشون گناه دارن خب! همونا هم شاید بعدا بتو ...

افرین گلم.باانرژی و قوی باش .ان شاء الله بااولین انتقال مامانی ❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
راستش می ترسم کیست درست شه دوباره. اخه من تخمدان هام مستعد هستند و با دوز کم دارو هم فولی بیش از حد ...

منم مثل توام به خاطر همین میگم نخورم.😥همیشه کیست داره تخمدانام...

فدای مرامت 😙😙 امشب میرم میگیرم دیگه...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😍😍😍😍😘😗😇🍀🍃🌻 ان شاءالله همینطوره.. اون شب مثلا داشتم درد دل میکردم با فندقا... میگفتم به ...

ای جووونم.  اتفافامنم موهام کوتاه کردم جلو جلو گفتم با بچه نمیشه ب مو برسی که  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم مثل توام به خاطر همین میگم نخورم.😥همیشه کیست داره تخمدانام... فدای مرامت 😙😙 امشب میرم میگیرم ...

سارا جون حالت بهتر شده؟کی میری واس انتقال انشالله

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ای جاااااان دلم....لرز از علایم صددرصد مامان شدنه💕💚💕💚💕

تی تی جون خودت در چه حالی؟

دوستان سلام

مامان جدید داشتیم این دو سه روزه؟

من ۳ دی پانکچر داشتم تا چند روز لک میدیدم 

۱۰ دی پریود شدم دو روز خونریزی و دو روز لکه بینی داشتم یکروز پاک شدم باز امرز لک دیدم دیگه خسته شدم از لک از این طبیعیه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
پس داری دیگه.... گفتم نکنه از قلم افتاده.... نگران نباش فکر نکنم کاری داشته باشه من دکا نداشتم ولی ...

اره عزیزم اون ۱۸تا امپول واریو پپتیل تموم شددوتا دیگه گفتبگیر بزن که واریو گیرم نیومد گفت دکا پپتیل بگیروقرص استرادیولا همروزی دوتا بود گفت سه تاش کن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
به خاطر کیفیت پایین شما به دلت بد راه نده.ان شا الله که مال شما همشون تبدیل میشن به نی نی های تپل م ...

اها خخخ فکر دیگه ای کردم ممنون عزیزم انشالله واسه همه😉😉

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها من یه خطایی کردم رفتم دکتر طب سنتی زد منو له‌ کرد.یعنی‌زخمیم کرد با حرفاش😂😂😂

گفت‌ کلکسیون دردی.انقد گفت خسته شدم

گفتم ببخشید طبعم چی بود؟گفت‌مادرزادی گرم بوده اما الان سرد و تر

گفتم ممنون.رحمم چی؟گفت شدیدا سرده

تخمدانت پر کیسته.عفونت داری.فلانی.گفتم من ماه قبل رفتم سونو هیچ کیستی نداشتم گفت اون تشخیص نداده😂اصلا خودمو زدم ببه بیخیالی.گفت‌تو با این رحم احتمالا نازایی هم‌میگیری

اول خیلی غصه خوردم.گفت حامله هم بشی سقط‌میکنی

ولی بچه ها من هیچوقت کیست،عفونت،لکه،مشکل رحم و اینا نداشتم.الان طبعمو فهمیدم از فردا همش گرمی میخورم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

خلاصه اینکه به هر دکتر طب سنتی اعتماد نکنید.مامانم گفت سری قبل من و چندنفر دیگه اومدیم پیشش به هممون یه چی‌گفته

کلی هم عیب گذاشته رومون😂دیگه زدم به بیخیالی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آنا جون من دوباره استرس اومده سراغم 😭😭به نظرت بدون لوله هم میشه پانکچر کرد؟؟؟😔😔 خدایا خودت بهم ...

زی زی جونم امیدت به خدا باشه عزیزم، انشالله عملت خوب باشه و‌ لوله هاتم سالم، بعدشم پانکچر میکنی و چندتا جنین تپل برات تشکیل میشه❤️❤️❤️🌸🌸🌸

نفسی جون منم خوبم...فدات که پرسیدی💕💕 تا الان که لکه لانه گزینی رو ندیدم😀ولی میگم به خودم همه که ل ...

عزیزم اول ک همه لک نمیبینن بعدم 3روزه انتقال دادی مامان عجول  

بچه ها من یه خطایی کردم رفتم دکتر طب سنتی زد منو له‌ کرد.یعنی‌زخمیم کرد با حرفاش😂😂😂 گفت‌ کلکسیون ...

وااای خدا ..این دیگه کی بوده! دردی نبوده ک نذاره رو تو