2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
به نظرم برای روز ۱۱ خوبه😍 خیلی زود تست زدی. به امید خدا دو سه روز دیگه می ری ازمایش و با یه بتای تپ ...

ان شاءالله 

پس فردا ازمایش دارم

ان شاءالله همه منتظرا جواب بگیرن

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 

[QUOTE=78823758]دوشنبه نوبت سونو دارم عیب نداره بذارم اون موقع برم اخه من شهرستانم ودکترم همدان هستش،،،یا اینکه برم ...[/QUOTE]

حتما برو عزيزم 

حتى شده امروز برو 

اما با در نظر گرفتن شرايط ات همون دوشنبه برو 

سخت هست اگر 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر من اینقدر نگران نباش.اتفاقاخوش بین باش که آن شاالله میومت بااین کارازبین رفته وعفونت وموانع بار ...

فداتشم عزیزم انشالله خدا داتو شاد کنه ومامان بشی ،،،،ارومم کردی بخدا ،،،تو همین سایت سرچ کردم میگفتنبعضی وقتا باعث بستن لولها یا سوراخ شدم رحم    میشه میخاستم بمیرم از ترس،،ای کاش قبل از استفاده میومدم میگفتم اینجا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
😂😂😂 نه جهت دور اندیشی گفتم بابا. تازه ۸ تاش که خوب نیست. الان پرسیدم دوباره گفتن بسته چهارتایی ر ...

انرژی منفی نده به خودت ..امید داشته باش .با من یکی پانکچر کرد.یه تخمدان داشت.۵ تا جنین داشت کلا.فقط دوتاش با کیفیت بود.من براش خیلی غصه میخوردم که این همه دارو میخوره و اذیت میشه و فقط یه تخمدان داره بنده خدا ،جنیناشم کمه..ولی خودش انقدر امید داشت.اصلا یکبار نمیگفت من منفی میشم.هایپر نشد و دوتا رو انتقال داد .از روز اول انتقال داشت اسم بچه هاشو انتخاب میکرد.. الان دوقلو بارداره.حالشم عالیه عالیه خداروشکر...فهمیدم  که اصلا به تعداد جنین نیست.خدا بخاد همه قضیه حله 😍😍

راستی بهشون بگو ۴ تا جنینم انتقال بدن دیگه!! یعنی چی جگر گوشه هاتو بریزن دور 😑😑

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
[QUOTE= 78823758 ]دوشنبه نوبت سونو دارم عیب نداره بذارم اون موقع برم اخه من شهرستانم ودکترم همدان هس ...

نه اینقدم سخت نیست میرم دکتر اینجا شاید انشالله بگه هیچی نیست مطمئانم دوشنبه برم پیش دکتر خودم هر چی حرف از دهنش دراد بهم بگه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنونم انا جون امروژ من خیلی غمگینم. هرچی می خوام به خودم دلداری بدم حالم خوب نمیشه امروز فهم ...

عزیزم من تو سیکل انتقالم اونم با یدونه جنین. پس من چی بگم خواهر!؟برو خدا رو شکر دختر مگه چهارتا جنین کمه؟انشالله با همون دفعه اول باردار میشی و مامان میشی

ان شاءالله  پس فردا ازمایش دارم ان شاءالله همه منتظرا جواب بگیرن

انشالله

به من گفت هرچی تقویتی داده بودم شروع کن دوباره به علاوه اووابوست..اگه داری بخور به نظرم.من زورم میاد ...

راستش می ترسم کیست درست شه دوباره. اخه من تخمدان هام مستعد هستند و با دوز کم دارو هم فولی بیش از حد رشد می کنه. حالا که خودش دیگه نگفت می گم نخورم دیگه

می خوای من قرصای مال خودمو بفرستم برات از اینا بخور 😀

انرژی منفی نده به خودت ..امید داشته باش .با من یکی پانکچر کرد.یه تخمدان داشت.۵ تا جنین داشت کلا.فقط ...

چه مسخره چرا جنینارو دور میریزن،،،یعنی نا منم میریزن دور؟؟

انرژی منفی نده به خودت ..امید داشته باش .با من یکی پانکچر کرد.یه تخمدان داشت.۵ تا جنین داشت کلا.فقط ...

همینو بگو! منم نمی دونم چرا می ریزنشون دور!! دلم می سوزه براشون گناه دارن خب! همونا هم شاید بعدا بتونن رشد کنن. چون از بچه ها شنیدم گرید های پایین تر هم مورد داشتیم که نی نی شده برای مامانش

ولی راست میگی دیگه باید سعی کنم مثبت فکر کنم فقط😊

ان شاالله  مامان شدن خودت به زودی زود😘