2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
والا دوستان انجام میدادن..... من کلا ترجیحا وقتی وارد سیکل شدم وارد این بحثها نشدم..... با شال کمر ...

ممنونم انا جون

امروژ من خیلی غمگینم. هرچی می خوام به خودم دلداری بدم حالم خوب نمیشه

امروز فهمیدم دو بسته جنین بیشتر ندارم.  در صورتی که فکر می کردم ۴ تا باشه. چون دو روز بعد انتقال بهم گفتن  ۸ تا جنین برات فریز کردیم. دکترم گفت هربار دوتا انتقال میدم. انگار کیفیت همشون خوب نبوده که نهایتا شده دو بسته.

تا الان فکر می کردم شانسم بیشتر باشه الان یهو نصف شد😔

عزیزم قبل از هر چیزی استرس رو از خودت دور کن و با آرامش و انرژی + جلو برو..... مناسب طبعت تغذیه بکن ...

فدای تو بشم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم انا جون امروژ من خیلی غمگینم. هرچی می خوام به خودم دلداری بدم حالم خوب نمیشه امروز فهم ...

عزیزم مثبت فک کن اگه اون ضعیفا رو تشخیص نمیدادن و برات انتقال میدادن و نتیجه منفی میشد خوب بود،حالا اومدن سوگلیا رو برات گذاشتن ک احتمال چسبیدنشون خیلی بیشتر باشه.انشالله همون بسته اول برات میگیره 

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام آنا جون....خوبی؟گل پسرت بزرگ شده؟

آنا جونم من با ای یو ای باردار شدم و طبق محاسبات خودم الان تو هفته هفت هستم....قبلا لیست آزمایشهایی که گفته بودین رو انجام دادم و یکی هز سی دی مارکرها و ژن غلظت خونم مشکل داشت...هرچی شیراز به پزشکها میگم،اهمیتی نمیدن...

شما برای بارداری دوم از چه زمانی و چه داروهایی استفاده کردین؟بنظرتون من چکار کنم؟هپارین هم نیاز دارم؟تا چندماهگی تو این موارد مصرف میشه؟

یک دنیا ممنون که جوابم رو میدی

د 

انا جون اگه عفونت و زخم رحم داشته باشی حتما باید درمان بشه واسه انتقال ؟

ببخشید من همش جواب میدم آره عزیزم باید درمان شه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام آنا جون....خوبی؟گل پسرت بزرگ شده؟ آنا جونم من با ای یو ای باردار شدم و طبق محاسبات خودم الان ت ...

عزیزم خدا رو شکر ک جواب گرفتی اونم با آی یو آی. حتما پیگیری کن ک خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد

به خاطر یه ربع بیست دقیقه دخمل خوب انقدر ودتو داغون نکن واقعا تاثیر نداره.....

ممنونم 🙏ازین به بعد اولش میام همه چیرو میپرسم تا اینطوری نشه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

سلام.

مامانای هایپری شما پریود دوم بعد پانکچر تاخیر داشتید؟

من پنج روزه که عقب افتاده.اصلا انگار نه انگار که قراره پریود شم!!نزدیکی هم نداشتم که بخام بگم باردارم..دو لیوانم زعفران  دم کرده خوردم اثر نکرده اصلا...طبیعیه این حالت؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها دکتر به من گفت اووابوست بگیر بخور.مگه فقط واسه تقویت تخمک و تخمدان نیست؟!چه ربطی به انتقال داره ؟!گفت متفورمینتم بخور.ولی من هنوز شروع نکردم.باز خودم دکتر شدم 😁😁 راستش اصلا حوصله ی قرص و دارو رو ندارم دیگه..به نظرتون نخورم ایراد داره؟؟

بچه ها صبح بی بی چک زدم.منفی بود چند ساعت بعد رفتم سراغش دیدم این شکلی شده امروز روز یازدهم بود

ای جان..مبارکه.به نظر من مثبته واقعیه.روز یازده خیلی زود بوده..ان شاء الله جواب ازمایشتم مثبت باشه عزیزم ...

بچه ها صبح بی بی چک زدم.منفی بود چند ساعت بعد رفتم سراغش دیدم این شکلی شده امروز روز یازدهم بود

عزیزم آن شاالله مثبته مامان دریا

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.