2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
ممنونم انا جون امروژ من خیلی غمگینم. هرچی می خوام به خودم دلداری بدم حالم خوب نمیشه امروز فهم ...

عزیزم یعنی بیشتر از ۸ تا بچه میخای؟؟😯😯🙄 تیم فوتبال میخای تشکیل بدی مگه؟! 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ای جان..مبارکه.به نظر من مثبته واقعیه.روز یازده خیلی زود بوده..ان شاء الله جواب ازمایشتم مثبت باشه ع ...

ممنون عزیزم

بعد چند ساعت دیدم معتبره؟

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانماوانا جون،،،تورو خداااااا کمکم کنید این چکاری بود کردم😭😭😭تو پستای قبلیم گفتم از زاج وروغن زیتون عسل واسه پولیپم استفاده کردم دو روز تزریق واژینال،،،،الان بعد اون دوروز سه روزی میشه همش ترشح دارم وخیلییی ببخشید دست میزنم داخلش همش یه چیزای شبیه پوست اونم نه کم خیلیییییی زیاد میاد بیرون اینم بگم اصلا سوزش ودرد ندارم،،،ایا میتونم سرم شستشو استفاده کنم تابیاد بیرون با ازاین پمادای که مثله بتادین هست ستفاده کنم تا اون پوستای سوخته بیاد بیرون میترسم بمونه بشه یه دردسر دیگه ای😭😭😭تو رو خدا کسی این حماقت رو نکنه مثله منه بدبخت😢😢

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنون عزیزم بعد چند ساعت دیدم معتبره؟

والا من که منفی میشدم بعد از ای یو ایم حتی با امپول hcg هم بعد از چند ساعت هاله نمینداخت...

استراحتتو داشته باش حتما و مراقب خودتون باش  ..

والا من که منفی میشدم بعد از ای یو ایم حتی با امپول hcg هم بعد از چند ساعت هاله نمینداخت... استراحت ...

چشم ممنون

انقدر ناراحت بودم ک دگ نمیخاستم امپولامو بزنم

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 

سلام دوستان خوبم 

علت لكه بينى ام مشخص شد هماتوم پشت جفت ام دارم اندازه اش ٩mm*٣١

هست 

نظرتون چى هست در مورد سايز هماتوم كوچيك يا بزرگه ؟

نگران باشم😔

دكتر گفته نگران نباشم راستى بچه ام هم خوبه از نظر وزن و همه چى 

امپول پرولتون زدم 

دكتر ٣ديگه هم داده تا ٣هفته ديگه هر هفته يكى بزنم 

از يك طرف ام سرما خوردم الان سه هفته هست خوب نمى شه كلا خسته شدم از حالم 😔🤒مخصوصا اين سرما خوردگى بد 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
بچه ها صبح بی بی چک زدم.منفی بود چند ساعت بعد رفتم سراغش دیدم این شکلی شده امروز روز یازدهم بود

به نظرم برای روز ۱۱ خوبه😍 خیلی زود تست زدی. به امید خدا دو سه روز دیگه می ری ازمایش و با یه بتای تپل بر می گردی😍

سلام خانماوانا جون،،،تورو خداااااا کمکم کنید این چکاری بود کردم😭😭😭تو پستای قبلیم گفتم از زاج وروغ ...

عزیزم میخای یه سر برو دکتر..دیگه خودسر کاری نکن..ولی به نظرم چون درد و سوزش و خارش نداری مهم نباشه...نترس عزیزم...

[QUOTE=78822840]سلام خانماوانا جون،،،تورو خداااااا کمکم کنید این چکاری بود کردم😭😭😭تو پستای قبلیم گفتم از زاج وروغ ...[/QUOTE]

فقط برو دكتر زنان عزيزم 

تو رو خدا از اين كارها ديگه نكن 

تا دير نشده فقط پيگرى كن 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
عزیزم مثبت فک کن اگه اون ضعیفا رو تشخیص نمیدادن و برات انتقال میدادن و نتیجه منفی میشد خوب بود،حالا ...

ممنونم از دعای خوبت عزیزم😘 ان شا الله که همینطور بشه. و الهی خدا به زودی قسمت شما و همه دوستان کنه