2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
من با موبایل خیلی کار میکنم و حرف میزنم دوستم گفت موبایل باعث سقط میشه درسته حرفش؟

والا من روزی چند ساعت لااقل تو اینترنت بودم سر هر دو بارداریم.....

شکر خدا دخترم که واقعا باهوش و سالمه.....

پسرمم به نظر میاد قراره با خواهرش مسابقه بده.....

نمیگم ضرر نداره ولی در کل چون دور و برمون پر امواجه پس نباید سخت گرفت.....

بازم اینترنت وای فای از اینترنت مودم بهتره.....

فقط مودم حتی الامکان در دورترین فاصله ممکن ازت باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما،دیروز رفتم سونو،قرص ال دی و سوزن دکا برای این ماهم نوشتن،گفتن ماه بعد انتقال میدیم،،اونج ...

عزیزم ربطی نداره خیلیا بودن بار ا لم مامان شدن.....

اصلا با این دید نگاه نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم لطف کردین ، راستش من دیروز رفتم رویان سونو کردن گفتن شرایطت خوبه ۲۲ دی بیا برای نوبت انت ...

عزیزم اگه در صورت وجود مشکل نمیتونی کنسل کنی بیخودی ذهنتو مشغول نکن!!!!!

دوستانی که انتفال جنین فریز داشتین؟؟؟ ماه قبل انتقال ال دی داشتین یا دیفرلین؟

من ال دی داشتم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

دوستان من از فردا باید هپارین بزنم تو بروشورش نوشته تداخل دارویی با اسپیرین داره. اما ۱ ساله اسپیرین میخورم دکتر نگفت قطع کنم. کسی بوده هر دو تا رو باهم داشته باشه؟؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
دوستان من از فردا باید هپارین بزنم تو بروشورش نوشته تداخل دارویی با اسپیرین داره. اما ۱ ساله اسپیرین ...

عزیزم توی بروشور آنوکساپرین هم نوشته بود تداخل دارویی با آسپرین داره ولی اینجا اکثرا هردو رو باهم داشتیم منظورشون اینه که با تجویز واطلاع دکتر مصرف بشه پس نگران نباش گلم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

دوستان گلم اگر بتونيم كمكم كنيد قرص اوابوست پيدا كنم ممنونتون ميشم.من خودم شهرستانم ولي اگر بتونين جايي تهران بهم معرفي كنيد ممنونتون ميشم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷