2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
کارات خوبن..... دیدین من همیشه تاکید دارم رو تغذیه مناسب طبع؟ برا اینه که نیایین ابرو درست کنین چش ...

خدا از خواهري كمت نكنه، اجرتو خودش بده، مرسي بابت وقتي كه گذاشتي خوندي، آره ياد تاكيدت رو طبع بودم براهمون بعد از منفي سريع رفتم طب سنتي برا بررسي طبع

اناجون فقط يه چيزي ذهنمو مشغول كرده، اون قرص ويتاگنوسه رو كه تاكيد كرد روزي يكي، بخورم اخه؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا تو مامان بشی من خودم واست بندری میرقصم.....البته نشسته😂😊

🙈🙈🙈🙈خجالتم میدید😘😍

ای جونم با دخمل جون بندری برقصی😍😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من که شدیددددددد قر دارم واست💃💃💃💕💕💕💕

عزیزم تو معافی😁😁بزا نی نیات سفت بشن بعد🌻🍃🍀🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عه کدوم‌بودی عزیزم؟؟!!🧐😊 ممنونم‌قربونت بشم ، تو هم همینطور، انشالله خبر مامان شدن همه عزیزهای این ...

شایدم اشتباه میکنم😁😁ولی من همونم که پادمهر گفت  باید عمل بشم ۲ بهمنم بهم وقت عمل داد

خدا جونم شکرت...
سلام من ناهار ی غذایی خوردم ک توش سیر و بادمجون و گردو بود اینا همشون گرمه اشتباه کردم؟😞

عزیزم طبعت سرد باشه مشکلی نیست..

رعایت کن خودت😍

اناجون حالا من كارايي كه كردم رو برا شما تعريف ميكنم شما نظرتو بگي، مرررسي💕💕 ببين اولش رفتم طب سن ...

عزيزم برنامت عاليه، به نظرم گرم نگه داشتن رحم و تخمدانها هم بي تاثير نيست، من انجام دادم، با روغن ماساژ ميدادم و كمربند پشم شتر ميبستم، واسه تسريع خونرساني خوبه، عزيزم من از شدت بيخوابي مغزم تعطيله، ولي شنيدم قرص ويتا براي تنظيم پري خوبه ولي ممكنه تاثير عكس بزاره و يا يكي دوماه برنامه پري رو تغيير بده، البته اگه درست يادم باشه، تو نت يه سرچ كن، ژل رويال خوبه، من گرده گل رو هم با عسل ميخوردم ميگن واسه تقويت رحم خوبه، انشالا به زودي مامان شدنت رو خبر ميدي

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سلام من ناهار ی غذایی خوردم ک توش سیر و بادمجون و گردو بود اینا همشون گرمه اشتباه کردم؟😞

نوش جونت، گلم من خونم رقيق بود، دكتر تاكيد داشت سير و كلا رقيق كننده نبايد بخورم، البته با يكي دو بار خوردن مشكلي پيش نمياد ولي مراقب باش

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
رویا جون  با متخصص دیگه در زمینه ای وی اف تجربه داشته باشه ویزیت بشو شاید آنوکسا یا آسپرین دوبا ...

تازه این یکی رو بعد کلی گشتن پیدا کردم که متخصص آی وی اف بود

میدونم تجویزش تو این زمینه ایراد داشته ولی یه مورد دیگه هم هست ... اگر با یکی دیگه مشورت کنم بالاخره باید به حرف کی گوش کنم.... کیو به عنوان دکترم انتخاب کنم.