2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
🙈🙈🙈🙈خجالتم میدید😘😍 ای جونم با دخمل جون بندری برقصی😍😍😍

مامانِ آینده الان جنین داری تو دلت؟ای جااان ان شاءالله محکم بچسبن بهت همشون😍😍😍نفر بعدیم منما گفته باشم😂اعتماد به سقفم بالاست

میگما من اگه سه شنبه پریود شم چجوری باید از دکتر طرازی وقت بگیرم؟ شنبه ال دیم تموم میشه اگه مثل سری قبل پریود شم میوفته سه شنبه یا چهارشنبه اینطورا که گفته زنگ بزن اورژانسی وقت بگیر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شایدم اشتباه میکنم😁😁ولی من همونم که پادمهر گفت  باید عمل بشم ۲ بهمنم بهم وقت عمل داد

اهان فهمیدم عزیزم😍😍😍

خیلی به فکرت بودم عزیزم، واقعا امیدوارم عملت خیلی خوب و‌عالی باشه و بعدشم خیلی زود مامان بشی، برات دعا میکنم و یه یاداوری هم میذارم که دوم‌بهمن برات ایت الکرسی بخونم و دعا کنم💝🌺🌸

اهان فهمیدم عزیزم😍😍😍 خیلی به فکرت بودم عزیزم، واقعا امیدوارم عملت خیلی خوب و‌عالی باشه و بعدشم خ ...

ممنون عزیزم لطف داری😍😍شما هم اگه اشتباه نکنم باید همونی باشید که میخواستین خواهرتونم ویزیت بشه ولی منشی قبول نمیکرد😁😁

خدا جونم شکرت...
سلام عزيزم  بله شوهر من داشت هفته اي يكي آمپول منوپيور اما همزمان با من نبود چون قرار بود دو م ...

ممنون عزیزم یعنی اینکه منم صبرکنم تا دوماه که امپول وقرصهای شوهرم تموم بشه بعد من شروع کنم به آمپولهای خودم؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
اناجون حالا من كارايي كه كردم رو برا شما تعريف ميكنم شما نظرتو بگي، مرررسي💕💕 ببين اولش رفتم طب سن ...

عزیزم من هم طبعم گرم وخشکه ومزاجم صفراوی باغلبه ی سوداوی میشه لطفا بگید طب سنتی چه کارهایی گفت بکنید

من یه جایی که نمایندگی محصولات روازاده بود رفتم

ویکی اونجا مشاوره میداد گفت طبعم گرم وخشکه

وباید گوشت گوسفند وشتر وبلدرچین بخورم خورشتهای گرم

لبنیات حذف گوجه وخیار وذرت وقارچ وسبزی شاهی حذف

گفت خام پخته خواری هم نکنم وکنار غذا فقط زیتون وپیاز وسبزی بخورم

خوراکی های مغازه هم که مواد نگهدارنده دارند حذف قند وشکر سفید حذف

روغن فقط کنجد استفاده کنم برای پخت وپز ویه ظرف روغن کوچولو شد۶۰ هزارتومن

عرق رازیانه وبومادران داد و دومدل دارو داد که برای رفع کیست وتنبلی تخمدان  که مال روازاده هست که من عرقیات وداروها رو نخوردم عنبر نسا داد وگفت با خاکشیر واسفند دوروز قبل پری ودوروز توی پری ودوروز بعد پری دود کنم که اینم انجام ندادم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزيزم برنامت عاليه، به نظرم گرم نگه داشتن رحم و تخمدانها هم بي تاثير نيست، من انجام دادم، با روغن ما ...

سوگل جان باروغن سیاهدانه ماساژ میدادی چه وقتهایی از سیکل؟

من هم اکثرا پایین دلم سرد بود الان چند ماهه که کمربند پشم شتر می بندم الان دست می زنم اون ناحیه گرمه

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزيزم برنامت عاليه، به نظرم گرم نگه داشتن رحم و تخمدانها هم بي تاثير نيست، من انجام دادم، با روغن ما ...

میشه این کارها وقتی داریم واسه پانکچر اماده میشیم بکنیم آیا

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
سوگل جان باروغن سیاهدانه ماساژ میدادی چه وقتهایی از سیکل؟ من هم اکثرا پایین دلم سرد بود الان چند ما ...

بچه ها در این مورد منم خیلی رحمم رد بود یه ماه روغن سیاه دونه ماساژ میدم و سیاهدونه و عسل میخوردم عرق فراسیون و کامبوجا میخوردم کیست 34 سانتی یه هفته آب کردم پشم شتر میبستم الان رحمم گرمه

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
گلم شاید پریود نباشه . یعنی خون پریودیه ؟ امروز چند پری هستی گلم ؟

آره عزیزم پریود شدم چون کمردردوشکم دردهم دارم.۱۱آذرپریودشدم ولی چون شیاف استفاده میکردم تاخیرداشت.دوبارهم تست زدم منفی بود