2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
عزیزم والا من میگم عجله نکنین برا قطع داروها..... حالا منتظر باش اگه خبری نشد دوباره آز بده.....

اناجون حالا من كارايي كه كردم رو برا شما تعريف ميكنم شما نظرتو بگي، مرررسي💕💕

ببين اولش رفتم طب سنتي براي اينكه يه حالتي داشتم احساس ميكردم يه چيز خوراكي ضرر داشته واسم حالت گر گرفتگي و خلاصه يه جورايي شدم، رفتم گفت طبعت كاملا گرم و خشكه، مناسب طبعت غذا نخوردي صفرا غلبه كرده اينجوري شدي، دستورات تغذيه اي داد كه بعضي خوراكيا رو نخورم صفرا بره بشينه سر جاش😅 يه چيزاييم ليست كرد مناسب طبعه بخورم بهتره،، اين از غذا،، امّا دارو،، ويتاگنوس داد با ژل رويال، كيوتن،، فوليك اسيد

رفتم پيلاتس ثبت نام كردم هر روزه

پادمهر هم وقت دارم برم از اون نظر بررسي كنه، يه وقتم گرفتم از طرازي و عميد برم ببينم اين متفورمين برام خوبه هر دو تاييد كنن اگه، بخورم اين دو ماهو

با توجه به اين كارا تصميم گرفتم انشالله تا اوايل اسفند هيچ كاري نكنيم فعلا انتقالم نديم، تا يك ماه و نيم الي دو ماه مزاج اصلاح شه انشالله يه استراحت روحي و فكري هم به كمك خدا و تقويتي ها هم استفاده بشه و يه ورزش و تكوني به بدن و پيگيري كاراي عقب افتاده

خب حالا بعدش اسفند ماه تصميم بگيريم كه چه كاري انجام شه بهتره انشالله،،، توكل ب خدا،، نظرتون چيه؟؟

...
هفته دیگه که جواب غربالگری رو‌براش ببرم بهش میگم.... دکتره خیلی بیخیاله... وقتی ازش چیزی میپرسی لبخن ...

رویا جون  با متخصص دیگه در زمینه ای وی اف تجربه داشته باشه ویزیت بشو شاید آنوکسا یا آسپرین دوباره نیاز باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیلا جون فکر کنم من دیروز شما رو تو ابن سینا دیدم اگه اشتباه نکنم,خدا رو شکر عزیزم ان شاءالله به زود ...

عه کدوم‌بودی عزیزم؟؟!!🧐😊

ممنونم‌قربونت بشم ، تو هم همینطور، انشالله خبر مامان شدن همه عزیزهای این تاپیک

سلام مادرای عزیزوپرانرژی آینده عزیزان کسی هست که برا شروع سیکل میکرو به همسرش هم آمپول داده باشن وا ...

سلام عزيزم 

بله شوهر من داشت هفته اي يكي آمپول منوپيور اما همزمان با من نبود چون قرار بود دو ماه بعد من پانكچر بشم 

اما گفتم شوهرم بايد شروع كنه و منتظر شروع آمپولاي من نباشه 

سلام مادرای عزیزوپرانرژی آینده عزیزان کسی هست که برا شروع سیکل میکرو به همسرش هم آمپول داده باشن وا ...

عزیزم شما تزیقات روزانست.....

همسرت طبق تجویز.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان من امروز سیکل ای وی اف رو شروع کردم. چند تا سوال دارم. دکتر گفت امپول گونال اف رو هر ساعتی شد بزن روزی ۱ باره. حالا من از ۴شنبه ۲ عصر پریودم شروع شد  شنبه تا ۲ عصر ۳ روزم کامل میسه. بهتر نیس گونالا رو صب بزنم؟ از صب شنبه. امپول هپارین تو کابینت گذاشتم اشکال نداره؟ بعد هپارینم گفت بازو و شکم. کدوم بهتره؟ 

من ذخیرم ۸ است بنظرتون رژیم  ضد هایپیری بگیرم؟

شرمنده اینقد سوال دارم.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
اناجون حالا من كارايي كه كردم رو برا شما تعريف ميكنم شما نظرتو بگي، مرررسي💕💕 ببين اولش رفتم طب سن ...

کارات خوبن.....

دیدین من همیشه تاکید دارم رو تغذیه مناسب طبع؟

برا اینه که نیایین ابرو درست کنین چشم در بیارین.....

برنامت خوبه عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انتقال دومم منفی شد 😔 باید دوباره پانکچر کنم

عزیزم متاسفم.....

ان شاءالله به زودی برات جبران میشه.....