2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
اناجون دكتر به من گفته بود آز روز ١٢،، با خودم گفتم لابد بلاست بودن واس همون، ولي آخه يه هشت سلولي ه ...

عزیزم والا من میگم عجله نکنین برا قطع داروها.....

حالا منتظر باش اگه خبری نشد دوباره آز بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من سه ماهه استراحت مطلقم . نزدیک یک ماهه خونریزی دارم ولی هماتومم بزرگتر شده. قبلا ۱۵ در ۲۵ بود ...

انشالله بر طرف میشه امپول و شیاف استفاده کن مال من ۷در ۷بود

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
نه آناجون iuiکردم

همین یادمه یه کاری کرده بودی.....

مطمئنی پریودیه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به دکترمم گفتمـکه اشتباه کردم چیزی نگفت فقط گفت  سوزوندیش هرچی ازش پرسیدم که رحمم سوخته یا پولی ...

من سرکه سفید داشتم میریختم تو آب اول با پنبه میکشیدم اونجا که یکم نرم شد چون واقعا بسته بود! بعدم با یه وسیله دارم برا شستشو واژنه (پوآر) با اون داخلو شستشو دادم، ولی واقعا به کسی توصیه نمیکنم شاید برا یکی ضرر داشته باشه،

تو هم صبر کن کم کم خوب میشه ولی دیکه اینکارو نکن 

الحمدالله❤
سلام دوستام...💕من با سه تا نی نی برگشتم خونه ..برام دعا کنین لطفا❤❤❤ اگر توصیه ایی برای روزای اول ا ...

مبارک باشه عزیزم❤️ ان شالله بعد نه ماه به خوشی و سلامتی بغلشون بگیری

نه آناجون iuiکردم

گلم شاید پریود نباشه . یعنی خون پریودیه ؟ امروز چند پری هستی گلم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اناجون دكتر به من گفته بود آز روز ١٢،، با خودم گفتم لابد بلاست بودن واس همون، ولي آخه يه هشت سلولي ه ...

محیا جان برای اینکه خیالت راحت باشه برو آز بده انشالله ک ی نینی اون گوشه کنارا بوده خودشو دیر نشون داده

هفته دیگه که جواب غربالگری رو‌براش ببرم بهش میگم.... دکتره خیلی بیخیاله... وقتی ازش چیزی میپرسی لبخن ...

منم با دختر فروردین موافقم حتما با ی پزشک دیگه مشورت کن و راهنمایی بخواه  شوخی نیست ک والا با این همه سختی باردار شدی ...اون لبخند ژکوندشون برای اینه ک بیمار و سوالاتشو از سر خودشون اینجوری باز کنن..

ععععععععع راست میگیااااا آنا جون ☺ پدرم در میاد ک ........تمیز کنم اصلا دید ندارم فرضی انجام میدم😏

من که یه کم شکمم جلو اومد دیگه نمیتونستم.....

کلا دو سه بار بیشتر اونم دیمی نتونستم....

آخرین بارشم چون رگهای واریسی و این داستانا بود دکتر گفت روشهای تهاجمی ممنوع.....

دیگه کرم استفاده کردم برا قبل زایمان.....

سلام مادرای عزیزوپرانرژی آینده

عزیزان کسی هست که برا شروع سیکل میکرو به همسرش هم آمپول داده باشن واینکه همزمان باهم باید استفاده کنید اخه دکتر واسه من درست توضیح نداد امپولای همسرم هفته ای یکی هست وخودمم که باید تا روز ۸ پری امپول بزنم اصلا باهم جور نمیشه کسی اطلاع داره چه جوریه؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇