2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شیر محلی جوشیده شده میتونم بخورم؟

یا فقط پاکتی و پاستوریزه؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام مریم جان امروز تست زدم منفی بود.۱۵روزه که iuiکردم

خواهر عزیز من وقتی تاخیر داشتم گفتم صددرصد باردارم😂تا اینکه نصفه شب لک دیدم و پری اومد😂😂😂

میخوام بگم اگر پرئود شدی اون موقع منفیه😉😄

پس هنوز جا داری دوسی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مامانی جان خودت خوبی؟نی نی خوبه؟چه خبرا؟؟؟یکمی برامون بگو❤❤❤

عزیزم خوبم.. شکر خدا🌻🍃🍀

نی نی هام خوبن... منو دارن غم ندارن😁😂

اعتماد بنفس رو میبینی🙈🙈❣

خبر ک سلامتی.. والا خودمو بستم به کتاب و مجله....

کلی دانشمند شدم😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
باورت مى شه من با كمال ميل حاضرم همه اين تستهارو انجام بدم به نظرم اينجورى خيلى بهتره و خيال آدم هم ...

اتفاقا منم همينجوريم 

الان اينجا پرسيدم گفتم ببينم مثل شرايط من كسي بوده يا ن 

در رابطه ب آزمايشات شما نه من نميدونم 

الحمدالله الان خيلي آرومم 

توكل بر خدا ان شاءالله ك سالم باشه بچه م 

ممنونم ك هستين 

ان شاءالله بچه ت رو ب سلامتي بغل كني 

اتفاقا منم همينجوريم  الان اينجا پرسيدم گفتم ببينم مثل شرايط من كسي بوده يا ن  در رابطه ...

وامانی طاها شما هم ممکنه محبت کنی در مورد میکرو‌زیفت و اینکه واقعا یا میزان موفقیتش از نظر شما بیشتره و همینطور در مورد دکتری که انجام میده برام توضیح بدی؟

...

تورک_آنا#  

عزیزم سوال دارم باز....

چرا موقع استفاده تزریقات دارو نباید جارو برقی کشید؟؟

من از روزی که با اینجا آشنا شدم متوجه شدم قلب جنین کاشت شده هم ممکنه تشکیل نشه اما وقتی من قلب تشکیل نمیشد دکترم گفت با میکرو کردن این اتفاق نمی افته دیگه؛ چون از همه نظر تخمک و اسپرم رو بررسی میکنن و سالما رو جنین میکنند.....من الان موندم....حالا میگم الهی شکر دکتر رو عوض کردم ...اما این سوال برا خودم ایجاد شده که چرا با اینکه اسپرم و تخمک سالمه اما باز قلب تشکیل نمیشه؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خواهر عزیز من وقتی تاخیر داشتم گفتم صددرصد باردارم😂تا اینکه نصفه شب لک دیدم و پری اومد😂😂😂 ...

آخه شیاف پروژسترون میزارم یدونه واسه امشب مونده نمیدونم چندروزبعدتموم شدنش پری میاد.دیگه بعد۱۵روزنباید حتی یه هاله کوچیک هم داشته باشه.

شما مارک بی بیت چی بود من روژان زدم

نه ندادم ولی مبدونم کم و‌بیش چ خبره نیوا شما الان تو چ مرحله ای؟ میدونی مجدد کی پانکچر میکنن؟

محیا جون اولا ک مثبتی پس اینقد فکر بیخود نکن.چرا نرفتی آز بدی؟بعدش اینجور ک همه میگن طرازی بهتره.میکرو زیفت بنظرم زیاد جالب نیس و خیلی کم استفاده میشه.فک کنم اگه کسی منفی بشه باید یه دوره پری ب بدنش استراحت بده تا ب حالت عادی برگرده.من همش دارم ال دی میخورم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
تورک_آنا#   عزیزم سوال دارم باز.... چرا موقع استفاده تزریقات دارو نباید جارو برقی کشید؟؟ ...

عزیزم تو میکرو هم مثل طبیعی امکان این چیزا هست درسته بهترین تخمک و اسپرم جدا میشن ولی ممکنه باز ضعیف باشن و جنین تشکی شده ضعیف بشه.جارو و فعالیت سنگین هم چون ب تخمدونا ک تحریک شدن فشار میاره و ممکنه باعث پیچ خوردن و آسیب تخمدون شه باید رعایت کنی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم مگه شما هایپر نشدی؟چند تا جنین برات تشکیل شد؟انتقال دادی؟

نه عزيزم نشدم 

من شهريور پانكچر داشتم ٦ تا جنين شد 

دوبارم انتقال داشتم منفي شدم ديگه جنين ندارم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم