2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047236 بازدید | 684581 پست
سلام خواهری بله خداروشکر زایمان کردن.

خدارو شکر این روزها خیلی به فکرش بودم.ممنون عزیزم.انشاالله به زودی از بقیه سراغ شما رو میگیرم میگن به سلامتی زایمان کرده و حال نی نی هاش هم خیلی خوبه

اکثر دکترا همینن...اعصابتو خراب نکن...ببین واقعااااا دکتر خوب مهمه چون داروهامون سنگینن ولی وقتی الا ...

دکتر من چوبسازه واقعا یک فرشته است و در انتخاب دارو و دوزش عالی عمل کرد از شانس من سه روز پیش رفت کانادا و بیماراشو سپرد به تهرانی نژاد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر این روزها خیلی به فکرش بودم.ممنون عزیزم.انشاالله به زودی از بقیه سراغ شما رو میگیرم میگن ب ...

فدات خواهر.شنبه آر بتا دارم فراموشم نکن توروخدا دعام کن 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انا جون دکتر طرازی با تعیین جنسیت جنین که مشکل نداره؟ یه جا خونده بودم که زیاد موافق نیست

والا من ندیدم کسی تعیین جنسیت بکنه باهاش اما خوب اینکه میکنه یا نه نمیدونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ثمین جان.خوبی؟من مدتی نبودم.از لاله جان خبری نیست.به سلامتی زایمان کرد و اوضاعش خوبه؟

بله عزیزم شکر خدا زایمان کرده....

ایشالله قسمت خودت و ثمین و بقیه دوستای منتظرمون....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا حان امروز بهم گفتن که سر عمل خونریزی کردی و ناچارا متوقف کردیم به همون ۷ تا تخمک اکتفا کردیم ظاه ...

خدارو شکر عزیزم....

خوب سلامتی خودت مهم بوده.....

بازم خوبه حواسشون بهت بوده....

خدارو شکر که به خیر گذشته.....

ایشاااااا عزیزم لک بینیت تموم شد؟ برات بهترینا رو میخوام

اره عزیزم خداروشکر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آناجون پارسال دقیقا 7دی جنینمو انتقال دادم و برای اولین بار +شدم چه روزایی بود 

ثمین جون بعد مثبت شدن بتا چند بود؟بتات رشد نکرد یا کلا ساک تشکیل نشد؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
ثمین جون بعد مثبت شدن بتا چند بود؟بتات رشد نکرد یا کلا ساک تشکیل نشد؟

اولین بتا 74.5 بود بعدش 352 بعدش 409 ساک بارداری بود جنین رشد نکرد

بار دوم بتا 21.7 بعدش 67.2 دوتا جنین که انتقال داده بود به همون صورت وجود داشت و سقط شد ساک بود ولی باز رشد نکرد