2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047312 بازدید | 684588 پست
عزیزم شاید گفته زودتر بری احیانا بر اساس جواب آزت نیاز باشه دارو هم بگیری نه که شروع کنی.... نمیدون ...

راستش الان برگه آزمایش پیشم نیست  ولی گفت همه ایمنی انعقادی و احتیاج نداری    به منشی هم زنگ زدم گفتم من با دکتر ویزیت شدم دکتر گفته زودتر بیا  اونم وقتم رو گذاشت برای آخر همین ماه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من دیگه جنین ندارم باید از اول شروع کنم

عزیزم انشالله خدا اینبار یه دو قلوی  ناز بهت میده غصه نخور حتما یه حکمتی توش هست  منم هفته پیش به ازمایش نرسیده پریود شدم  منم از اول باید پانکچر کنم  و مطمئن هستم خدا صلاحم رو بهتر میدونه  

عزیزم شما الان تو کدوم مرحله ای؟آخه منم دکتر طرازی میخوام بیمارستان آبان انجام بدم  

ان شاءالله من فردا انتقال جنین دارم..

میخوام مامان بشم😍😍😙😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
الهم صلی علی محمد و آل محمد.....

قربونت برم مهربونم🌻🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خخخخخخخخخ..... به سلامتی.....

فدات🌻🍃🍀

میدونی آنا جون من به اون وسیله فوبیا دارم..تا میبینمش میترسم.

وگرنه وقتی که وارد میشه و دکتر کارشو میکنه راحتم.

این ترسمم به خاطر اینکه ، اولین باری که معاینه شدم با این دستگاه خیلی بد بود از اونجا مونده روم.

دیشب به دکترم گفتم بعد که کارش تموم شد گفت درد داشتی😁😂😁😂

گفتم نه دکتر،ولی فک کنم چون گفتم یواش انجام داد😉😉

بعد میگه پاشو ، میگم نمیریزه آمپوله پاشم...

گفت جذب میشه دختر پاشو😂😂😂😂

همسرم میگه به همه بگو از این اسپکلوم بدت میاد.. خجالت نکش😂😂😂😂😂

آیدا جون باید برگردم ب نقطه اول و شروع کنم. هیچکس نمی دونه چقدر سختی کشیدم توی این راه. چقدر قایمکی ...

عزیزم بخدا درکت میکنم

وضعیت منم شبیه خودته

منم انتقال چهارم بود

نمیدونم خدا کی معجزه اش را بهمون نشون میده

ولی امیدوارم برای شما هر چی زودتر باشه

شوهرم که گریه میکرد. دیوانه میشدم

عزیزم بخدا درکت میکنم وضعیت منم شبیه خودته منم انتقال چهارم بود نمیدونم خدا کی معجزه اش را بهمون ...

منم هیچ چیز اندازه چشمای خیس شوهرم جیگرمو آتیش نزد. چقدر خوشحال بود پریروز تا قبل از اینکه مجدد برم سونو عکس سونو قبلی رو‌نگاه می کردو ذوق می کرد. صدای قلبش رو حفظ کرده بود حتی با نویزهای دستگاه سونو و تکرار می کرد صداشو. نمیدونم اشتباه کردم یا کار درست رو کردم که بخاطر اون شکی که داشتم مجدد رفتم سونو چون فقط خودم میدونستم چقدر اون شب ازم خون رفته بود. برا همین حدس میزدم اتفاقایی افتاده باشه میخواستم بدونم رو ب خوبیه  یا رو به... برا همین سر خود رفتم سونو شکمی مجدد. اما همه چیزم داغون شد

منم هیچ چیز اندازه چشمای خیس شوهرم جیگرمو آتیش نزد. چقدر خوشحال بود پریروز تا قبل از اینکه مجدد برم ...

الهی عزیزم خیلی ناراحت شدم میدونم الان در چه حالی هستی و کاملا درکت میکنم ولی بزار پای حکمت خدا بگو شاید صلاح در این بوده ک این جنین رشد نکنه مطمعن باش ب زودی خدا دلتو شاد میکنه ،میدونم سخته ولی فکرشو نکن خودتو داغون نکن ب چیزی خودتو سرگرم کن و با انرژی مثبت و روحیه شاد و قوی برو جلو ،ایشالا ک خبرای خوب ازت بشنویم🙏

فدات🌻🍃🍀 میدونی آنا جون من به اون وسیله فوبیا دارم..تا میبینمش میترسم. وگرنه وقتی که وارد میشه و ...

حالا فکر کن برای من پلاستیکیش کار ساز نبود اون آهنیه رو میاورد😂...خوشحالم عزیزم ک همه چی داره خوب پیش میره و ی مامان سرحال و خوب داریم

عزیزم باید ببینی بیمارستان مد نظرت تزریق میکنه یا نه.... چون هر جایی تزریق نمیکنن.... اولیو احتیاط ...

آنا جون هر وقت از کنار بیمارستان الغدیر رد میشیم میگم هعی یادش بخیر چقدر میومدم اینجا ای وی ای جی میزدم🤪