2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047649 بازدید | 684621 پست
انشالله هرچی خیره برات پیش بیاید.انشالله دوباره بزودی باردارمیشی وبه سلامت بغلش میگیری

عزیزم شما آی یو آی بودی درسته؟؟

چی شد؟؟؟😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اولش دو تا شیاف بود بعد کردم روزی ۳ تا روزهایی که لکه بینی بیشتر میشه دو تا آمپول هم اضاف میکنم

آیدا جونم،وقتی دز پروژسترون رو زیاد میکنی دیگه نباید کمش کنی که .. به همون روال باید بزنی..

الان تو آمپولو وقتی لکت زیاد میشه میزنی بعد نمیزنی؟؟

خب همین کار خودش لک بینی میاره ک..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ول وومن رو ک تاحالا استفاده نکردم ژل رویالم ک الان چندتا بیشتر ندارم بعضی وقتا میخورم،راستی این مشکل ...

یه سری ازمایشات تکمیلی برای پیدا کردن این مشکلا هست که معمولا به دوستایی که سقط مکرر داشته باشن دکترا پیشنهاد میدن

مامان جون شما کی آزمایش داری... ایشالا با خبر مادرشدنت حسابی خوشحالمون کنی عزیزم🌻🌸🍃

باور میکنی میترسم برم بیبی چک بخرم😯

من چهارم ماه قبل پرئود شدم....الانم 15 روز از تزریقم گذشته اما میترسم 😓..این ماه های آخر پرئودی عقب و جلو میشد بخاطر کلومیفن....همش میگم بزارم تا ان روز.....

دعا کنید برام....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه پروژسترون،هپارین و فرتیل اید و د۳

عزیزم مبارکه😍

فرتیل اید روزی چند تا می خوردی؟

ویتامین د۳ چی؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
قربونه شما  انشالله آزمایشم مثبت شه و قسمت شما هم بشه بیبی مثبت والا برامن معجزه بود چون بیبی ...

پی آ پی رو چند روز قبل انتقال انجام دادید؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام بچه ها كسي نميدونه استراديول خارجي تو شيراز كدوم داروخونه داره؟

داروخونه مادر گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اخه انتقال دادم با دکترم دوساعت فاصله دارم

ثمیین جون حداقل ی زنگ مرکزت.بزن بپرس شاید ب یکی از داروها حساسیت نشون داده بدنت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
داروخونه مادر گلم

تلفني زنگ زدم گفتن نداريم حالا بايد حضوري برم

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
سلام  ممنون که به یادمی عزیزم .. یلدای همگی مبارک باشه ..انشاالله که خوش گذشته باشه به همتون ...

عزیزم همش تو فکرت بودم ان شاالله این سری صدای قلب هر دوتا نی نی هاتو میشنوی عزیزم😍😍

خدا جونم شکرت...