2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
آره همون مرجانه. بندر عباس زندگی میکرد نگفتن دلیلش چی بوده؟😭 دیشب اینقدر گریه کردم مامانم عصبانی ...

عزیزم طفلک واسه ناراحت شدن دوستاش نگفته پس تو هم مراقب خودت باش....

به جای ناراحتی و گریه براش دعا کن که بیشتر به دعاهامون نیاز داره....

وروجکاتم به آرامش نیاز دارن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهار جون جنینام بلاست بودم دکتر گفت اماده لانه گزینین دیر نیست بعد 6روز؟

عزیزم میبینی تازه روز پنج زده کامل میشه یعنی چند روز بالا پایینم میتونه اتفاق بیفته....

پس الکی به خودت استرس نده....

روزهای بعد از انتقال جنین پنج روزه :
1. بلاستوسیست شروع به خروج از پوسته ی خود می کند که به این کار هچینگ می گویند.
2. مرحله ی هچینگ ادامه دارد و جنین شروع به چسبیدن به دیواره رحم می کند.
3.چسبندگی بلاستوسیست به دیواره رحم عمیق تر می شود و لانه گزینی شروع می شود.
4.لانه گزینی در دیواره رحم ادامه می یابد.
5.لانه گزینی کامل می شود، تمایز جفت و جنین شروع می شود.
6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون می کند.
7.تداوم رشد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون.
8.تداوم ر شد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون.
9. مقدار BHCG در خون به حدی میرسد که با آزمایش خون قابل شناسایی باشد.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من یه ساعت پیش پریود شدم امروز روز اول حساب میشه؟باید از روز دوم آمپولهامو شروع کنم

عزیزم بستگی به ساعت تزریقت داره هر ۲۴ ساعت یه روزه....

دوستان من نمیدونم چی شده یهویی تموم صورتم بیشتر قسمت چونه و اطراف لب ی زخم پراکنده قرمز شد یهویی به ...

عزیزم ایشالله داری مامان میشی.....

رفلکس بدنته احتمالا بازم با دکتزا مطرح کن.....

سلام  دخملا کسی بوده از قبل از انتقالش آنوکساپارین براش تجویز شده باشه؟؟

بله عزیزم کسایی که مشکل انعقادیشون بیشتر بوده داشتن....

سلام آناجون خوبی  انشاءلله من فردا صبح تو رویان انتقال دارم  تورک آنا تا الان همسرم سه ب ...

عزیزم من کلا سرد نذاشتم اما اگه بخوایی بذاری اون سمتی که امروز تزریق کردی کمپرس سرد و سمتی که روز قبل تزریق کردی گرم بذار....

میتونی تزریق کنی اما ترجیحا اونجایی که کبود شده به کم استراحت بدی بد نیست ....

عزیزم تتها تذکرم حفظ آرامشه.....

رو اینکه یه بند نخوابی و دور بزنی هر از گاهی.....

سلام آناجون خوبی  انشاءلله من فردا صبح تو رویان انتقال دارم  تورک آنا تا الان همسرم سه ب ...

عزیزم ایشالله بری و با شادی برگردی خونه و دو هفته بعدشم اینجارو برات بترکونیم....

نه عزیزم مال تحریکه تازه خیلیم قویه

بله درست میگی عزیزم سرچ کردم دیدم برا تحریک تخمدانه خصوصا برا نقص ال هاش.....

این مثبته؟

بله عزیز مبارکت باشه گوارای وجودت مامان نازنین.....