2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047702 بازدید | 684621 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس صدر صد مثبت برا منم دعا کن عزیزم 

قربونه شما 

انشالله آزمایشم مثبت شه و قسمت شما هم بشه بیبی مثبت

والا برامن معجزه بود چون بیبی زدم تا مثبت نشد انداختم سطل توالت و اومدم پست گذاشتم ک مثبت نمیشه و اینا باز رفتم ورداشنم ک عکس بگیرم ب شوهرم بفرستم دیدم دوتا خط شده دلم طاقت نیاورد یکی دیگه زدم اونم رنگ گرف

من تهرانم بیمارستان پیامبران پیش دکتر شاکری 

خودم هییییییچ مشکلی نداشتم شوهرم آزو

اینم انتقال دوم البته بگما جنین هام بلاست بود دوتاشون و پی ار پی کردم

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
عزیزم سیکل پانچکر یودی یا انتقال ؟

من سیکل پانکچر بودم فقط یکی دو تا فولی داشتم ک کنسل شد.این سیکلم باز برا سیکل پانکچر بود ک کیست داشتم و کنسل شد😢😢

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
این مثبته؟

عه!!

مبارکه عزیزم معلومه ک مثبته.چ زودم جواب داده بی بی.انشالله بتاتم عالیه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من سیکل پانکچر بودم فقط یکی دو تا فولی داشتم ک کنسل شد.این سیکلم باز برا سیکل پانکچر بود ک کیست داشت ...

یعنی تخمک کشی انجام ندادین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
یعنی تخمک کشی انجام ندادین ؟

ن گلم سیکل اول دکتر گفتش ارزش نداره برا یکی دو تا پانکچرت کنم سیکل دومم کلا گفت دیگه نمیخواد دارو مصرف کنی برو ال دی بخور تا پری بعدیت

ن گلم سیکل اول دکتر گفتش ارزش نداره برا یکی دو تا پانکچرت کنم سیکل دومم کلا گفت دیگه نمیخواد دارو مص ...

شمام همراه با ال دی ک خوردی کیست اوردی ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه بابا فکر نکنم موردی باشه.... هانا جونم تو دو روز متفاوت و با فاصله میره.....

ممنون عزیز چون ۲روز فاصله افتاد بعضی دکترا میگن حتما تو ۲۴ ساعت باشن...

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
قربونه شما  انشالله آزمایشم مثبت شه و قسمت شما هم بشه بیبی مثبت والا برامن معجزه بود چون بیبی ...

ببخش ترو خدا. که اینقد سوال میپرسم شما چه قد هزینتون درامد چند تا انتقال دادی؟استراحت. مطلق داشتی؟

ببخش ترو خدا. که اینقد سوال میپرسم شما چه قد هزینتون درامد چند تا انتقال دادی؟استراحت. مطلق داشتی؟

ن خواهش میکنم این چ حرفیه 

اینسری ۱تومن پی ار پی شد ۲ تومن انتقال آمپول اینام نزدیک ۳۰۰

سه روز اول کااااااامل خوابیدم فقط در حد دستشویی فرنگی و نماز خوابیده

بعدش استراحت میکنم زیاد ولی راهم میرم

غذا مادرم میده ظرف و خونه م همسرم ولی جتمن را برو بعد سه روز کمی 

قبل انتقالم قرص فرتیل اید خریدم ۴۰۰ هزارتومنم

کلن بخام بهت با بار اول میکرو و فریز جنین و عمل شوهرمو عکس رنگی و سونو بخام بگم نزدیک ۱۸-۲۰ ملیون

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️