2777
2789
عنوان

خجالت میکشم از بابام پول بگیرم

86 بازدید | 16 پست

امسال سال کنکورمه . خب دیدین الان چقدر اگه بخای بری کلاس گرون میشه منم تا جایی ک میتونم کلاس نمیرم که بهش فشار نیاد . میخام ی کتاب بخرم ولی ی چن بار رفتم کلاس یک ساعت نیم ۶۰۰ تومن دیگ روم نمیشه بخرم 

ببین گلی 

یه ساله یه باره 

اگر موفق شی میدونی هزاران برابر جبران کنی 

ایشونم قطعا ارزشون موفقیت تو هست 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین گلی یه ساله یه باره اگر موفق شی میدونی هزاران برابر جبران کنی ایشونم قطعا ارزشون موفقیت تو هست

اره مامانم هم میگه 

ولی شغل بابام ی جوریه که زمستون بیکاره فصل کارش توی تابستون و اول پاییزه الان دو هفته دیگ سر کار نمیره 

دیگ از سود بانک خرج میکنیم ولی واقعا خجالت میکشم پول بگیرم روم نیس بهش بگم فلان کتابو میخام 

بخر 

اصلا ب اینا فکر نکن موفق نشی همینانیرنند تو صورتت

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 
بخر اصلا ب اینا فکر نکن موفق نشی همینانیرنند تو صورتت

اره اینو باهات موافقم متاسفانه حس شرم تو من خیلی زیاده 

ولی خاهرم عین خیالش نیس الان میخاد ضد آفتاب برای لباش بخره ک ۱ م پولشه

اره اینو باهات موافقم متاسفانه حس شرم تو من خیلی زیاده ولی خاهرم عین خیالش نیس الان میخاد ضد آفتاب ب ...

بخدا ک بعدا همین بچه غزیز تر میشه 

بگیر 

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 
بخدا ک بعدا همین بچه غزیز تر میشه بگیر

اره مامانم بابام جرعت ندارن باهاش حرفی بزنن 

حالا دست اول بگیرم یا دست دوم ؟ 

دوتا نشر هستن نمیدونم کدومو تهیه کنم 

از ی طرف میگم من نمیخام رشته ایی برم که داخل دوران دانشجویی بهم حقوق بدن ک من الان اینقدر دارم خرج میکنم

اره مامانم بابام جرعت ندارن باهاش حرفی بزنن حالا دست اول بگیرم یا دست دوم ؟ دوتا نشر هستن نمیدونم کد ...

دست دو تمیز بشدت هست تو دیوار اینا الخصوص کتاب فروشا میاند روی قیمت اصلی برچسب می‌زنند و قمیت دلخواهشان رو میززند مطمن باش تو دیوار پیدا میکنی بخر 

و حتما تلاش کن 

اره اما نمیدونم مهروماه بگیرم یا نردبام خیلی سبز برای روانشناسی

خیلی سبز فکر کنم ولی بازم بپرس 

تو تلگرام سرچ کن کافه سوال اونجا گروه بچه‌های دانشجوعه اونجا بپرس