2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047702 بازدید | 684621 پست
دوستای گلم یلداتون مبارک امیدوارم دلتون شاد و از غمها دور باشه و لبتون خندون 🥰🌹 ازتون التماس د ...

انشالله زمستان امسال تمام دوستان  من نینی دار بشن.....بارداری سالم و بچه هایی سالم و صالح.......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم یلداتون مبارک امیدوارم دلتون شاد و از غمها دور باشه و لبتون خندون 🥰🌹 ازتون التماس د ...

گلم رفتی سونو ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نگران نباش عزیزم این چیزا طبیعیه من دیروز لک داشتم شیاف گذاشتم و استراحت کردم امروز دیگه لک نیست انش ...

انشالله خواهری حتما خبرمون کن شاد شیم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشالله که خیره عزیزم قوی باش گلم 😘🥰

فدات خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همگی  بازم ماجرای تکراری.... روز 6 انتقالم و باز لک و درد پریودی

لک لانه گزینیه انشاالله ثمین جووووووووون،ب فال نیک بگیرمامان ثمین،نی نیادارن تلاش میکنن یه جای خوب تودل مامانی پیداکنن💜👶👶

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

الهامی جون ایشالا ک شما و باقی دوستان منتظر، شب یلدای سال دیگه بچه بغل انار و هندونه دارید میخورید😍🙏

ازمایش شکست dna چیه؟ آزاد هزینش چقدر میشه؟ برا کسی که مورفو 0 و تعداد4 و تحرک10 لازمه که انجام بده؟& ...

عزیزم برای کسایی که جنین تشکیل نمیشه و ممکنه مشکلات ژنتیکی از طرف پدر داشته باشن ازمایش dfi رو انجام میدن...قیمتشو نمیدونم...ولی حتما مراکز ناباروری انجام بده و کسی که مورفوی 0 داشته باشه که با دارو هم حل نشه خیلی خیلی خوبه که این ازمایشو بده تا اگر خدای نکرده دی ان ای مشکل داره زودتر حل بشه و الکی وقت هدر نده